Graphilla.com :: Преглед на тема - Predstavyane-The_Cat

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Predstavyane-The_Cat

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
The_Cat

Местожителство: Burgas

МнениеПуснато на: Чет Май 27, 2004 6:09 pm    Заглавие: Predstavyane-The_Cat Отговорете с цитат

E, kato za nachalo...ima si mnogo kusuri... no pri toz sezon i za 2-3 4asa tolkoz! Se pak mnenie i kritika ne sa izlishni!

BadmotherfuckeR
Kill 'em All

МнениеПуснато на: Чет Май 27, 2004 6:12 pm    Заглавие: Re: Predstavyane-The_Cat Отговорете с цитат

The_Cat написа:
E, kato za nachalo...ima si mnogo kusuri... no pri toz sezon i za 2-3 4asa tolkoz! Se pak mnenie i kritika ne sa izlishni!

tva kakvo triabva da e? v smisal za kakvo e praveno?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
NOX

МнениеПуснато на: Чет Май 27, 2004 6:18 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

az li4no mnogo go privetstvam tova dizain4e - za pryv pyt ime na restorant, izpisano na pry4ki kanela...
Coldblooded

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Май 27, 2004 6:48 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

NOX написа:
ime na restorant, izpisano na pry4ki kanela...

prosti za nevejestvoto ama ne sa li durveta tova...?! de da znam
Ky3Mu4

Местожителство: Germany

МнениеПуснато на: Чет Май 27, 2004 6:59 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

NOX написа:
az li4no mnogo go privetstvam tova dizain4e - za pryv pyt ime na restorant, izpisano na pry4ki kanela...

Drug e momenta, che ne moga da razbera kvo pishe: "Zum Wolfgang" li e shto li, i tova "mit" "with" "sys" dosta me pritesnjava, groznichko si sedi. Malko da go poopravish i she stane.
nikolay

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Чет Май 27, 2004 7:00 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

И аз съм за дървета (плахо) ...

В Несебър май вече точат ножовете за свежа туристическа плът ...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
niki michailov
ники михайлов

Местожителство: varna

МнениеПуснато на: Чет Май 27, 2004 7:56 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Тва синкото Глоуче ако може без него.....
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Ky3Mu4

Местожителство: Germany

МнениеПуснато на: Чет Май 27, 2004 9:35 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

nikolay написа:
И аз съм за дървета (плахо) ...

В Несебър май вече точат ножовете за свежа туристическа плът ...

Какви ножове? Според мене отдавна са сложили казаните и режат зарзават ;)
The_Cat

МнениеПуснато на: Пет Май 28, 2004 9:46 am    Заглавие: Mersi! Отговорете с цитат

Eh, banda, mersi za comentite... az o4akvah dosta po-loshi otzivi shot ima mnoo kusuri, ama nali sa seshtate 4e malko vremeto shotot Nesebarlii veche berat plodovete na turisti4eskia sezon. A za tova kakvo e - ami 1 flaerka za biraria ili neshto takova... principno ne mi haresva ideyata da e na 3 ezika... ama za tolkova vreme i s tia iziskvania i za tolkoz pari... by the way ima golemi MASTER promeni po jelamie na klienta, i nema vi gi postvam shot she ma e sram... ciganiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
calisto

Местожителство: NASA RESEARCH FACILITY [District of Burgas]]

МнениеПуснато на: Пет Май 28, 2004 10:31 am    Заглавие: Отговорете с цитат

OGLADNQQQQH... otiam v Nesebar o6te sq...
Kadeto 6te pohapvam ot tiq mandji4ki sred divna priroda i tumba devstveni mulatki, vee6ti mi s palmovi lista, skusani ot saksienite palmi na nqkoe blizko kapan4e :) eeeeHHHHHH
n1x0n

МнениеПуснато на: Пет Май 28, 2004 12:36 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Абе вие сериозно ли го харесахте това?!
Аз още не мога да разбера сайт ли е, меню ли е, flyer ли е? Аз виждам само кошмарни кървави фонове отдолу, не особено грамотна работа със шрифтовете и гепени food shots...
Дървото по което се прехласнахте не са канелени пръчици, а обикновено дърво, което на всичкото отгоре стои много неестествено.
Мен лично апетита ми се рязбяга в 3 посоки от тази гледка.

Отделно фразата "za 2-3 4asa tolkoz!" ме хвърля в недоумение?! Я дай да видим за 168 часа какво можеш.

p.s. Можи би съм излишно рязък, но тези обяснения кое за колко часа е правено малко ме изнервят, сори. Важно е единствено как изглежда.
The_Cat

МнениеПуснато на: Пет Май 28, 2004 1:03 pm    Заглавие: za n1x0n Отговорете с цитат

E, tejkata artileria se obadi!
Blagodarya za comenta n1xOn... priemam zabelejkite... ama se pak po-eazy be 4ovek! Az ne sam postnal da mi rakoplyaskat, ama verno sie ostro... kat 4e li sam ti vrag n1!
a za 2-3 4asa verno tolkova... pri ekshan apri nas po sezona... vse pak iskah prosto mnenie i byah dokolkoto mojah otkroven! ama ti si dosta zluchen i kato za designer sas samochuvstvie ne ti otiva!
kakto i da e!
Vse pak mersi za comenta!
by the way - tryaa da vidish kakvo si pojela klienta sled tova... e togava mislya che tova det si go pisal she mi se stori bravurna ocenka... shtoto flyerkata stana UJASNA!
n1x0n

МнениеПуснато на: Пет Май 28, 2004 1:17 pm    Заглавие: Re: za n1x0n Отговорете с цитат

The_Cat написа:
E, tejkata artileria se obadi!

А не... аз съм от онези, с прашките и камъните. Тежката артилерия зарежда, слагай каска!
The_Cat написа:
kat 4e li sam ti vrag n1

ако ми беше дори и леко неприятен, нямаше да си изгубя и секунда от приятния петъчен следобед, за да коментирам работата ти.
The_Cat написа:
ama ti si dosta zluchen i kato za designer sas samochuvstvie ne ti otiva!

Ааа.. мерси за "дизайнера със самочувствие" :-) ще черпя! Ама пусто, прост фотограф съм си...
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети