Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
The_Cat

|
Пуснато на: Чет Май 27, 2004 6:09 pm Заглавие: Predstavyane-The_Cat |
|
|
E, kato za nachalo...ima si mnogo kusuri... no pri toz sezon i za 2-3 4asa tolkoz! Se pak mnenie i kritika ne sa izlishni!
 _________________ Design your mind |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BadmotherfuckeR Kill 'em All

|
Пуснато на: Чет Май 27, 2004 6:12 pm Заглавие: Re: Predstavyane-The_Cat |
|
|
The_Cat написа: | E, kato za nachalo...ima si mnogo kusuri... no pri toz sezon i za 2-3 4asa tolkoz! Se pak mnenie i kritika ne sa izlishni!
 |
tva kakvo triabva da e? v smisal za kakvo e praveno? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Чет Май 27, 2004 6:18 pm Заглавие: |
|
|
az li4no mnogo go privetstvam tova dizain4e - za pryv pyt ime na restorant, izpisano na pry4ki kanela... _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Чет Май 27, 2004 6:48 pm Заглавие: |
|
|
NOX написа: | ime na restorant, izpisano na pry4ki kanela... |
prosti za nevejestvoto ama ne sa li durveta tova...?! de da znam _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Чет Май 27, 2004 6:59 pm Заглавие: |
|
|
NOX написа: | az li4no mnogo go privetstvam tova dizain4e - za pryv pyt ime na restorant, izpisano na pry4ki kanela... |
Drug e momenta, che ne moga da razbera kvo pishe: "Zum Wolfgang" li e shto li, i tova "mit" "with" "sys" dosta me pritesnjava, groznichko si sedi. Malko da go poopravish i she stane. _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nikolay
|
Пуснато на: Чет Май 27, 2004 7:00 pm Заглавие: |
|
|
И аз съм за дървета (плахо) ...
В Несебър май вече точат ножовете за свежа туристическа плът ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
niki michailov ники михайлов

|
Пуснато на: Чет Май 27, 2004 7:56 pm Заглавие: |
|
|
Тва синкото Глоуче ако може без него..... _________________ SHINEEEEEEEEEEEEE.......
днеска съм нежен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Чет Май 27, 2004 9:35 pm Заглавие: |
|
|
nikolay написа: | И аз съм за дървета (плахо) ...
В Несебър май вече точат ножовете за свежа туристическа плът ... |
Какви ножове? Според мене отдавна са сложили казаните и режат зарзават ;) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
The_Cat

|
Пуснато на: Пет Май 28, 2004 9:46 am Заглавие: Mersi! |
|
|
Eh, banda, mersi za comentite... az o4akvah dosta po-loshi otzivi shot ima mnoo kusuri, ama nali sa seshtate 4e malko vremeto shotot Nesebarlii veche berat plodovete na turisti4eskia sezon. A za tova kakvo e - ami 1 flaerka za biraria ili neshto takova... principno ne mi haresva ideyata da e na 3 ezika... ama za tolkova vreme i s tia iziskvania i za tolkoz pari... by the way ima golemi MASTER promeni po jelamie na klienta, i nema vi gi postvam shot she ma e sram... ciganiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa _________________ Design your mind |
|
Върнете се в началото |
|
 |
calisto

Регистриран на: 18 Мар 2004 Мнения: 32 Местожителство: NASA RESEARCH FACILITY [District of Burgas]]
|
Пуснато на: Пет Май 28, 2004 10:31 am Заглавие: |
|
|
OGLADNQQQQH... otiam v Nesebar o6te sq...
Kadeto 6te pohapvam ot tiq mandji4ki sred divna priroda i tumba devstveni mulatki, vee6ti mi s palmovi lista, skusani ot saksienite palmi na nqkoe blizko kapan4e :) eeeeHHHHHH _________________ Работим с кожи на клиента... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Пет Май 28, 2004 12:36 pm Заглавие: |
|
|
Абе вие сериозно ли го харесахте това?!
Аз още не мога да разбера сайт ли е, меню ли е, flyer ли е? Аз виждам само кошмарни кървави фонове отдолу, не особено грамотна работа със шрифтовете и гепени food shots...
Дървото по което се прехласнахте не са канелени пръчици, а обикновено дърво, което на всичкото отгоре стои много неестествено.
Мен лично апетита ми се рязбяга в 3 посоки от тази гледка.
Отделно фразата "za 2-3 4asa tolkoz!" ме хвърля в недоумение?! Я дай да видим за 168 часа какво можеш.
p.s. Можи би съм излишно рязък, но тези обяснения кое за колко часа е правено малко ме изнервят, сори. Важно е единствено как изглежда. _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
The_Cat

|
Пуснато на: Пет Май 28, 2004 1:03 pm Заглавие: za n1x0n |
|
|
E, tejkata artileria se obadi!
Blagodarya za comenta n1xOn... priemam zabelejkite... ama se pak po-eazy be 4ovek! Az ne sam postnal da mi rakoplyaskat, ama verno sie ostro... kat 4e li sam ti vrag n1!
a za 2-3 4asa verno tolkova... pri ekshan apri nas po sezona... vse pak iskah prosto mnenie i byah dokolkoto mojah otkroven! ama ti si dosta zluchen i kato za designer sas samochuvstvie ne ti otiva!
kakto i da e!
Vse pak mersi za comenta!
by the way - tryaa da vidish kakvo si pojela klienta sled tova... e togava mislya che tova det si go pisal she mi se stori bravurna ocenka... shtoto flyerkata stana UJASNA! _________________ Design your mind |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Пет Май 28, 2004 1:17 pm Заглавие: Re: za n1x0n |
|
|
The_Cat написа: | E, tejkata artileria se obadi! |
А не... аз съм от онези, с прашките и камъните. Тежката артилерия зарежда, слагай каска!
The_Cat написа: | kat 4e li sam ti vrag n1 |
ако ми беше дори и леко неприятен, нямаше да си изгубя и секунда от приятния петъчен следобед, за да коментирам работата ти.
The_Cat написа: | ama ti si dosta zluchen i kato za designer sas samochuvstvie ne ti otiva! |
Ааа.. мерси за "дизайнера със самочувствие" :-) ще черпя! Ама пусто, прост фотограф съм си... _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|