Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Аватарче
|
Пуснато на: Пон Май 03, 2004 5:31 pm Заглавие: klisheta |
|
|
abe to qsno che ne sa shedjovri, am sa chuda za neshto:
parwata mi areswa kat kompositia - ama mnoo ma drazni lens effecta ot solneshko - wtorata podobre - ama pa mnoo centralno slanceto. mene taka mi hareswa de - i obeshto zeto s malko pipwane w shopa (tez samo sa cropnati leko otdolu) sha stanat ubawi oblaci.
ama ajde da chuq malko stranichno mnenie :)
p.s. ako ne shtete klisheta tuka u foruma - sha gi pusna w obshtite - ama komentari da ima :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Пон Май 03, 2004 5:37 pm Заглавие: |
|
|
е ми център - център, по-арно е, щото рапръсква по-добре лъчите и не прави много ленсове |
|
Върнете се в началото |
|
 |
54ka

|
Пуснато на: Пон Май 03, 2004 5:44 pm Заглавие: |
|
|
Ako nqmash filtri pod ryka.... probvai sledvashtiq pyt da snimash prez slunchevi ochila ... shte ti namali loshia efekt ot izgorqloto slunce i shte ti vdigne kontrasta na oblacite i luchite... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Пон Май 03, 2004 5:48 pm Заглавие: |
|
|
54ka написа: | Ako nqmash filtri pod ryka.... probvai sledvashtiq pyt da snimash prez slunchevi ochila ... shte ti namali loshia efekt ot izgorqloto slunce i shte ti vdigne kontrasta na oblacite i luchite... |
filtri nema - slanchewi ochila - toje :))
ama she go imam predwid de :)) - kontrasta na oblqcite i lachite go digam w shopa... ama...
abe waprosa e sia zasq - koe poweche drazni ne dotolkoz dobrata komposicia ili lensowete na sapunerkata mi :)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пон Май 03, 2004 7:08 pm Заглавие: |
|
|
i dvete sa na edin kantar... avi, malko saturate kato che li nema da navredi... :) _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|