Graphilla.com :: Преглед на тема - Печат върху фанелки?

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Печат върху фанелки?

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
RiN

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Апр 30, 2004 4:54 pm    Заглавие: Печат върху фанелки? Отговорете с цитат

Имам една поръчка за фанелки, но до сега не съм печатал освен на сито. В случая не искам сито, защото тряба да стане максимално качествено и има повечко цветове. Фанелките са с атрактивен дизайн и идеята е да изглеждат максимално луксозно напечатани.

Та ако някой от вас се е занимавал с печат в/у текстил и може да ме светне за фирми и технологии ще съм му благодарен.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
n1x0n

МнениеПуснато на: Пет Апр 30, 2004 5:27 pm    Заглавие: Re: Печат върху фанелки? Отговорете с цитат

RiN написа:
В случая не искам сито, защото тряба да стане максимално качествено и има повечко цветове.

За момента най-доброто качество което съм получавал е именно от сито с PVC мастила. Добри цветове и много носи на пране.
RiN

МнениеПуснато на: Пет Апр 30, 2004 5:38 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

n1x0n: da preporuchash nqkoi sitar deto ti e pechatal, stoto moq mi omaza poslednite neshta i se otkazah ot nego. ako iskash na mail da ne praim reklama - bloodpoint@hotmail.com.

A da znaesh kak stoi vuprosa s printerite? Stabilen li e pechata ili sled vtoroto prane se preebava?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
gradinko

МнениеПуснато на: Пон Май 03, 2004 3:17 pm    Заглавие: а, хайде малко реклама Отговорете с цитат

че и мен ме интересува къде се печатат хубави тениски
Върнете се в началото
oho

МнениеПуснато на: Пон Май 03, 2004 4:22 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Когато беше изложението "Изберете българското" в НДК се натъкнах на един щанд точно за това. Значи те правят голяма част от спортните екипи, които се продават в магазините, а също и фланелки. Ако някой иска да му дам инфото от визитката да прати едно ЛС, че май не е мястото тук за реклама.
Върнете се в началото
fusion_dl

Местожителство: navsqkude

МнениеПуснато на: Чет Май 13, 2004 5:22 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Kade e adressa na tazi firma s qkiq sitope4at ????
ako mje6 napi6i go na sasparty@abv.bg
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети