Graphilla.com :: Преглед на тема - LYRETTE

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

LYRETTE

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Уеб Дизайн
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Snaker
Toxic Snake

МнениеПуснато на: Вто Май 04, 2004 3:56 pm    Заглавие: LYRETTE Отговорете с цитат

Клиент Lirette Corp.
конкурентите били с черен сайт ... ние решаваме че нашия няма да е такъв ами шарен ... честно казано не съм се старал да слагам плочки и чудесии ... корпоративен сайт чието лого е от злато и да е шарен ... ми златно ше има ама айде по-нататък ... за са съм експериментирал само колаж некакъв ... липсва пак лого в векторен вар. с злато и не ми е ясно от тук насетне как ше печатат ама тва е една друга тема за друг форум ... тука имаме липса също на фонт и липса на каквито и да е изисквания за цветове и това по което мога да се водя е един каталог който е тъмно син с златно лого на челото лепнато ... требело да се представи че с тая стъклокерамика не се реди само като плочка ами и по-нестандартно ... тай че решавам в правилнообразувана стандарна форма за навигация, контент и въобще целия сайт да права колажи които да показват живот, свежест и криви разни хави щото тая стъклокерамика ше може да се реди и на една страна така да се каже :)

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
LoveHate
ta tatau

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Вто Май 04, 2004 3:59 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

sha kaja samu, che taz navigacia hich...ama hich ne mi aresva:(
Snaker
Toxic Snake

МнениеПуснато на: Вто Май 04, 2004 4:29 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

LoveHate написа:
sha kaja samu, che taz navigacia hich...ama hich ne mi aresva:(

? са понеже си съдържателен :))
и мисла се досещам що не ти аресва ... за са ше е тъй фонта ...
днеска тъкмо ше поогледам с кво аджеба ше го пиша ... макар че е от ония дни дето не съм сигурен за нищо ...
Върнете се в началото
LoveHate
ta tatau

МнениеПуснато на: Вто Май 04, 2004 4:32 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

mi kvo po sadarjatelno da kaja... drebni nadpisi s nechetliv pxl font, koito nasichkoto tva e i s iznachale ogelpen kerning... mi hich ne mi e buissnes...
LoveHate
ta tatau

МнениеПуснато на: Вто Май 04, 2004 4:34 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

aaa... i kak toia pxl font korespondira s zlatnoto logo s gracki bukvi... ako si tarsil kontra, ne e taia uspeshnata.
Snaker
Toxic Snake

МнениеПуснато на: Вто Май 04, 2004 4:43 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

LoveHate написа:
mi kvo po sadarjatelno da kaja... drebni nadpisi s nechetliv pxl font, koito nasichkoto tva e i s iznachale ogelpen kerning... mi hich ne mi e buissnes...

е аз съм го променил вече ама за спорта начи ма ядоса ...
огелпени са на баба ти шортите ... ренднат текст лейър на ръка всичко донамествано ... пък са дали пиксел фонта колко е бизнес е друга тема на разговор ... не се връзва с логото то е очевадно ...
стефане - сичките принтари да земете да проумеете че в веба се бачка за раделителна (и за пари де) !! :)
нито фонта е дребен ... гледам го на 1280х (и тва е много) ... нито пък некой от плочкаджиите има монитор на 1600х - пусни си втория монитор на 1152х и гледай веб ... аз за вас съм го пуснал втория на 1600х щото скролове не понасям ...
Върнете се в началото
Snaker
Toxic Snake

МнениеПуснато на: Вто Май 04, 2004 4:46 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

за гръцкото писане ... требе са тръси фонт ... кой е навитак :)
Върнете се в началото
BadmotherfuckeR
Kill 'em All

МнениеПуснато на: Вто Май 04, 2004 5:10 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

toi bate Stefko gi obicha po Butonesti navigatziite za spravka samo:)))

shto ne probash brat tuka tva second menu-to da go pusnesh v liavo? da ne e pod osnovnoto menu che stava nekakvo natrupvane na butoni gore mai, i nemashe li da e po udachno da ti dadat nekvi snimki na taia stuklokeramika?? da gi polzvash tiah?
Върнете се в началото
LoveHate
ta tatau

МнениеПуснато на: Вто Май 04, 2004 5:11 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ama ne revi beeee... ko si revnal... mi dobre sia, nema ti sa obajdam poveche, dai sia nii kat ne otbirame ot 72dpi i da si traimi... mi sha si traimi... ma tva nema ma nakara da mi haresa dadenata navigacia i tfa e.

neshto kat mi haresva go kazvam... ma tva ne mi haresva...tui to... otifam da si pravia kashonite na 300dpi/CMYK...ama i ha:)))))
Snaker
Toxic Snake

МнениеПуснато на: Вто Май 04, 2004 5:25 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

BadmotherfuckeR написа:
toi bate Stefko gi obicha po Butonesti navigatziite za spravka samo:)))

shto ne probash brat tuka tva second menu-to da go pusnesh v liavo? da ne e pod osnovnoto menu che stava nekakvo natrupvane na butoni gore mai, i nemashe li da e po udachno da ti dadat nekvi snimki na taia stuklokeramika?? da gi polzvash tiah?

ахъм ... са работа по вар. с навигация у лево ... ше видим кво ше стане ...
за снимки ... еми ... снимките по-добре да не ги слагам да ти кажа - малко са ... меко казано нескопосани :) ... пък и ако се погледне за пример www.bisazza.it - там хората има снимки ама със модели и т.н. - тука немам такъв материал ... а само да сложиш заснето плочки е неадекватно щото пък той няма да е чисто коспоративен сайт ами и ще представя голяма гама плочки на които ще има снимки ... и веднъж снимки и втори път пак ... не върви много ... но има мегдан да се пробва де ...
ше наблегнем на опити за артистизъм !!! хехе
Върнете се в началото
Snaker
Toxic Snake

МнениеПуснато на: Вто Май 04, 2004 5:27 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

LoveHate написа:
ama ne revi beeee... ko si revnal... mi dobre sia, nema ti sa obajdam poveche, dai sia nii kat ne otbirame ot 72dpi i da si traimi... mi sha si traimi... ma tva nema ma nakara da mi haresa dadenata navigacia i tfa e.

neshto kat mi haresva go kazvam... ma tva ne mi haresva...tui to... otifam da si pravia kashonite na 300dpi/CMYK...ama i ha:)))))

ади ади ... кой да пращами на площадката ся :P
Върнете се в началото
Snaker
Toxic Snake

МнениеПуснато на: Вто Май 04, 2004 5:32 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

начи понеже съм от най-най-работливите ... 17.45 - за днеска стига толкоз по тоя вар. с тва меню :))

аде лека на всички
Върнете се в началото
DR2
Paladin's Death

МнениеПуснато на: Сря Май 05, 2004 12:22 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

в повечко ми идват цветовете и линийките у картиката:( а и тва там с логото:( ако пробваш да няма градиенти - форми под логото може да е по-добре четивно. а навигацията пък мене ме кефи максимално! тоя втория вариант повече. със сивото вторично меню.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Snaker
Toxic Snake

МнениеПуснато на: Сря Май 05, 2004 2:32 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

начи то логото си е таквоз ... в смисъл таквоз си го искат щото такова са си го направили ...
обаче че има цветове в повече е верно и ше гледам да ги утрепя малко
Върнете се в началото
Kekata

Местожителство: London

МнениеПуснато на: Сря Май 05, 2004 2:41 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

i na men logoto mi stoi malko bledo, nematerialno...sqkash mu trqbva malko sila ili pove4e obem... a cvetovete zasega ne draznqt mnogo, oba4e kato slojish photosi i t.n. nqma li da im pre4at? vse pak ako stava duma za keramika, koqto raz4ita i na cvetnost, mi se struva 4e sha sa karat.. sqkash trqbva da e po-semplo, moje da se vkara cvqt i s grafi4ni elementi mislq..
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
vaniavalkova

МнениеПуснато на: Сря Май 05, 2004 6:32 pm    Заглавие: -mnenie - Re: LYRETTE Отговорете с цитат

Snaker написа:
Клиент Lirette Corp.
конкурентите били с черен сайт ... ние решаваме че нашия няма да е такъв ами шарен ... честно казано не съм се старал да слагам плочки и чудесии ... корпоративен сайт чието лого е от злато и да е шарен ... ми златно ше има ама айде по-нататък ... за са съм експериментирал само колаж некакъв ... :)

abe neznam kakyw e klienta i kakwo tochno iska, no e mnogo neshtasten, ako se nawie na dizajna kojto si mu predlozhil. izobshto ne znam zashto te kritikuwat drugite SAMO za tipografiqta, az chesno da si kazha towa predlozhenie e dosta zle, ama dosta zle. i kato cwetowa kompoziciq i kato usebility i kato detail . abe kato dizajn da mu se newidi. towa kkawo e . kartichka za bal ili shto?. abe strashno e, ama negatiwno. strashno e wi kazwam i na teb ti go kazwam. samo ne se schupwajte da mi protiworechite, zashtoto znam, che i na was ne wi hareswa - prosto zashtoto powecheto ot was prawite dobri dizajni.

onzi site, cehrniqt www.bisazza.it naprawo si e profesionalna rabota.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
DR2
Paladin's Death

МнениеПуснато на: Сря Май 05, 2004 7:26 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

@vaniavalkova айде моля те да говориш малко по-свързано! и не искам да защитавам колегата ама това е концепт бе драга! това не е готов завършен уеб саит! освен това не ме карай да ти опиша в страници личните си критики към харесвания от теб саит!!!!!! само да ти кажа не е професионално направен и навигацията не е "юсер френдлито" дето мислиш че го има там...
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Уеб Дизайн Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети