Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
mim

|
Пуснато на: Вто Май 04, 2004 5:37 pm Заглавие: карета |
|
|
за вестници и списания в 2 от многото варианти на размери (според изданието, в което се публикува)
поместването на текста ми куца, ама нямам идея как да го стегна а и време нямаше
това с 20-те % принципно го няма, само временно е там
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Вто Май 04, 2004 5:40 pm Заглавие: |
|
|
daaa typo-to ti kuca, ama i sama si go znaesh. Drugoto... spretnato, chisto...vaprosa e che se pritesnivam, che s tozi bledo sinkavo-siv fon shte beresh iadove po spisaniata, hele pak po vesnicite... _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Вто Май 04, 2004 5:43 pm Заглавие: |
|
|
капитал, компютъруърлд и от сорта
само в капитал излиза акано заради хартията им, другите са ок |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Вто Май 04, 2004 5:45 pm Заглавие: |
|
|
hubu, ha sega sedni, kato imash vreme i om pravi VSICHKITE fonts za trening, shtoto tai ne biva da se svikva:))))
Otdelno moje da se pozamislish malko za akcent, naprimer teia pravoagalnici s cifrite v tiah biha svarshilichudesna rabota. _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Вто Май 04, 2004 5:48 pm Заглавие: |
|
|
Мим, не е много зле, но не ми харесва изобщо
Ще започна от текста
като цяло текстовите карета не са обмислени
И тоя слоган на края на текста, меко казано не е на място
Булетите много помагат при такива изброявания за прегледност, а и определно иска някакъв цвят там
Не ми е ясно защо имаш различни кегели на фонта, а и като видя болд италик ми става лошо, особенно на такъв фонт.
Имаш и разместване на текстовите полета което е излишно според мен
Снимките са излишно кропнати - не се вижда размера на бука, нещо което е доста водещо при покупка
И на мен тая сива гама ми е гадна!
Ми май не остана какво да похваля _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BadmotherfuckeR Kill 'em All

|
Пуснато на: Вто Май 04, 2004 5:48 pm Заглавие: |
|
|
mene nikak ne mi haresva tva, teia textove s outline, na edno mesto texta sbit na drugo ne, podredbata ne mi haresva sushto, za colors nema da kazvam tam puk nikak. da ne govoria che taia reklama nema nikva color vruzka s site koito e daden kato url tama. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
auslander
|
Пуснато на: Вто Май 04, 2004 5:57 pm Заглавие: |
|
|
може да е от ресайза при експортирането на jpg, обаче като че ли на втората горе разстоянията между снимките, които иначе са като бяло бордерче, не са еднакви... :/
друго (ама то вече много субективно) - аз авантгардоидните шрифтове нещо не ги ям, но това може да е от моя телевизор...
офф- ъъ, знам, че не е мястото тук, обаче би трябвало да има запетая в "мобилен компютър, създаден да оцелява"... по-добре офтопик, отколкото да го забележи после някой неподходящ... :/ _________________ ...sleepwalking... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Вто Май 04, 2004 6:15 pm Заглавие: |
|
|
е ми ще видим за булети
нещо не си падам по тях
бордера е еднакъв от jpg-то се е смачкал
сивото си е на гетаците, даже му се кефя че до сега не ми е попадала подобна комбинация - все зелено, зелено, зелено... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SIMPLI

|
Пуснато на: Сря Май 05, 2004 11:34 am Заглавие: |
|
|
Аз мисля че в тез карета има много въздух ... не е ли по-добре да има една голяма ефектна снимка на тоз бук както е отворен и със сичките му там изплезени чекмеджета, а останалите ракурси да са малки колкото за баланс, ако се наложи. Тогава няма да се чудиш как да напълниш полето с текстове. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Сря Май 05, 2004 12:48 pm Заглавие: |
|
|
хм ами те са 3 бука и то съвсем различни |
|
Върнете се в началото |