Graphilla.com :: Преглед на тема - Нови опаковки - Мегахим

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Нови опаковки - Мегахим

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Печатен дизайн и предпечат
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
SIMPLI

Местожителство: Русе

МнениеПуснато на: Пон Апр 19, 2004 10:33 pm    Заглавие: Нови опаковки - Мегахим Отговорете с цитат

Минимиро все ме врънка да покажа новите опаковки на Мегахим ... аз затова и така почвам - не заради опаковките, заради него показвам :-) ... а щях да забравя - минимиро им прави предпечата ... ей за тва изречение той толкова настоява да ги покажа ... с тва може да приключа темата и даже да не показвам нищо - мини пак ще е доволен :-) ... както и да е ...

Малко предистория:
от 5 години мечтая да видя опаковките на Мегахим в серия. По ред причини чак сега това се случи. Благодарение на бюрократичния апарат, който направи непосилен напън да изравни нашите с европейските изисквания по маркировката и означението на опаковките. Благодаря на Европата че я има, за да има от къде да се преписват тези изисквания. Ама защо не са ги писали на български тез европейци бе, че кви мазила са се получили. Благодаря на родителите ми, че са ме хранили, поили, учили и .. ма тва е друго, отклонявам се ... докъде бях стигнал ... а да ... наложи се да се вкарат новите изисквания в опаковките на Мегахим и шефа рече "виж там какво трябва да се добавя, ама без да правиш нов дизайн, че тъкмо сме ги наложили, познават ни на пазара" ... "Ама шефе, те ревът за нови бе, да ги пипна малко" ... "Не бе, същите да са" ... "Шефе бе, лифтинг малко?" ... "Същите!!!" ... Тръгнах си аз с последните думи на биг бос, ама друго ми се върти в главата. 3 месеца бачках заключен в офиса. Минимиро ми носише храна, вода и снимки на детето - да ми расте пред очите, а на тръгване отнасяше по 2 CD-та с архив на последния проект ... с парола. По ICQ-то му давах кода, че да го предпазя от насилия по пътя. Що пък 2 CD-та? за всеки случай, щото Шкодилака на мини се наелектризира от частиците във въздуха, а както знаем - статичното електричество поврежда CD-тата. Та така 3 месеца. Накрая почнаха да излизат новите опаковки на фирмата - нещо средно между лифтирани и съвсем нови. Сега като се сетя, че това са само ламаринените, а има етикети да се преработват ...

Абе айде гледайте. Не съм се престаравал да показвам всяка по отделно, но ...

прощавайте за hit.bg ама нямам друг хост
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
SIMPLI

МнениеПуснато на: Пон Апр 19, 2004 10:35 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ей панагонов, прощавай сине, обърках се :-) ей тва трябваше да е

Върнете се в началото
koceto

Местожителство: Plovdiv

МнениеПуснато на: Пон Апр 19, 2004 10:54 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

SIMPLY, тез долу много радват :))))

Абе има нещо слядко в тях... :))) :Р
... ама ти си зняеш де :))
dreamer

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Апр 19, 2004 10:57 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

SIMPLI написа:
ей панагонов, прощавай сине, обърках се :-) ей тва трябваше да е

tezi mnogo po got izglejdat :))) kakva e tqhnata istoriq, 4e gledam dosta razli4ni?

Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Zing

МнениеПуснато на: Пон Апр 19, 2004 11:59 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

[rezunist] mnou qki tez poslednite bre SIMPLI, i XaraXmasterjedy si e svarsil rabotata sasto otlichno

na Lind v golemi razfasovki prilichat, nekoi DarckWhite bulgarin deto ne moe chete mnou mnou moe da izpluska Alkidnia shokolad naburzo ;))
Върнете се в началото
AngeloFF

Местожителство: Plovdiv

МнениеПуснато на: Вто Апр 20, 2004 9:54 am    Заглавие: Отговорете с цитат

da i na men poslednite dosta mi dopadat imam nqkoi zabelejki no te sa neznachitelni...uf i na men mi se nalagashe da pravq etiketi za boi ama nqma da gi pokazvam
LoveHate
ta tatau

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Вто Апр 20, 2004 10:16 am    Заглавие: Отговорете с цитат

az shte gi nagledam na jivo, predpolagam shte se poiaviat skoro, i togava shte kaja, che tai na tez snimki malko postno stoiat neshtata.
ValBo

Местожителство: София-Шумен

МнениеПуснато на: Вто Апр 20, 2004 10:19 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Има ги вече в Метро
аз даже си купих
И само черчеветата да не станат както трябва. Русенци ще черпят много;-)
SIMPLI

МнениеПуснато на: Вто Апр 20, 2004 11:06 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Ето ви повече имиджи, че ония малкия ме изяде:

Това са серията "Практика" - нисък клас бои, или кокто аз предпочитам да нарека икономичен клас. Съвсем нов продукт, с който отговаряме на вече съществуващия нисък клас "Благо" на Оргахим. По предварителни данни има страхотен интерес към този продукт след появата си преди точно 20 дни ... вече има и баки, така че очаквам да е хит на пазара. В горния пост се виждат и баките "Практика".

Това са си стандартния клас бои, леко лифтиран дизайн

Лаковете - наложи се да се прави съвсем нов дизайн, защото беше голям разнобой в лаковете

последната опаковка - "Полиуретанов лак за паркет" + втвърдител

още с паркетния лак - постановката за този проект беше направена на бюрото ми ... така изглежда бюрото ми и сега

http://simpli.hit.bg/IMG_4796.jpg

http://simpli.hit.bg/IMG_4793.jpg

Любимата ми опаковка - "Яхтен лак" ... тя стана основоположник на серията лакове и от нея тръгна цялата концепция за тях

http://simpli.hit.bg/IMG_4800.jpg

снимките са правени без допълнително осветление ... нямам такова :-( ... и естествено чак сега се появи слънце, което ако беше поизбързало малко можеше и да пребори синия филтър от стаклата на офиса, ама какво да се прави ....

пак на hit.bg ... сори за което специално към германците :-)
Върнете се в началото
LoveHate
ta tatau

МнениеПуснато на: Вто Апр 20, 2004 12:25 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

a na ba't ti Stefan mersi za iahtenia lak kaza li??:))) Ne kaza.... srama nemate.
SIMPLI

МнениеПуснато на: Вто Апр 20, 2004 12:41 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

LoveHate написа:
a na ba't ti Stefan mersi za iahtenia lak kaza li??:))) Ne kaza.... srama nemate.

спомня си ей :-) ...

Голямо благодарско на LoveHate за оказаната логистична подкрепа във вид на имидж с яхти в процеса на работа върхи опаковка за продукта Еднокомпонентен полиуретанов лак - "Яхтен лак" на фирма Мегахим АД.
Върнете се в началото
LoveHate
ta tatau

МнениеПуснато на: Вто Апр 20, 2004 12:56 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

nema zashto:)))
tech_noir

МнениеПуснато на: Вто Апр 20, 2004 3:42 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

(Hluc) 3 месеца ?!?!?!
Иначе гот. Мен май си ме радва това с блажната боя. "Има виц" както казваше един от преподавателите ми. Друго си е да има и идейка, а не само една картинка със (в случая) наистина перфектен предпечат.

Абе чисто теоретино... възможно ли е да се бие "преге" на тенеке?
SIMPLI

МнениеПуснато на: Вто Апр 20, 2004 4:22 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

3 месеца щото те опаковките всъщност са 24 броя ... концепция за тях, намиране на подходящи изображения... отделно за Практиката - име, проверка, регистрация ... и накрая предпечат, печат ... общо взето, рафтовете зад мен започнаха да се пълнят много по-рано, но промоцията на серията стартира след завършването на всичко

за прегето - принципно може, но това никой в бранша не го е правил още ... ще оскъпи и без това скъпите опаковки

за тези който не виждат хита (всичко показано в тази тема)

ftp://graphilla.gavanski.com/simpli/Praktika.jpg
[url]ftp://mini@graphilla.gavanski.com/simpli/opakovki 2.jpg[/url]
[url]ftp://mini@graphilla.gavanski.com/simpli/opakovki 1.jpg[/url]
[url]ftp://mini@graphilla.gavanski.com/simpli/ferolit.jpg[/url]
[url]ftp://mini@graphilla.gavanski.com/simpli/IMG_4785.jpg[/url]
[url]ftp://mini@graphilla.gavanski.com/simpli/IMG_4782.jpg[/url]
[url]ftp://mini@graphilla.gavanski.com/simpli/IMG_4800.jpg[/url]
[url]ftp://mini@graphilla.gavanski.com/simpli/IMG_4796.jpg[/url]
[url]ftp://mini@graphilla.gavanski.com/simpli/IMG_4793.jpg[/url]
[url]ftp://mini@graphilla.gavanski.com/simpli/IMG_4790.jpg[/url]
[url]ftp://mini@graphilla.gavanski.com/simpli/IMG_4787.jpg[/url]
Върнете се в началото
Гост

МнениеПуснато на: Сря Апр 21, 2004 9:08 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

wow ewalar gibi be
/lh pika na iahtite mnoo radwa we:))swezo edno takowa
Върнете се в началото
ico

МнениеПуснато на: Чет Апр 22, 2004 10:26 am    Заглавие: Отговорете с цитат

az da te pitam laka za parket i vtvurditelia ne se li izkriviava mnogo kartinkata ? I na email laka i boiata pokrivite na kushtite sushto ?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
inNO

МнениеПуснато на: Чет Апр 22, 2004 10:44 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Яхтения цепи мрака само надписа "Океан" не ли малко големичак.
И що баш връз платното то ме кефеше.
Сребърния феролит и той кефи - мноооо рокаджийска фаца.
Другите определено са мнооо яки ма са ми и на мене кат на тумби иде ми да зема да го изиам тоз нестле течен шоколад добре че има надписи. Бе хубава работа и то в големи количества.
SIMPLI

МнениеПуснато на: Чет Апр 22, 2004 11:42 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ico написа:
az da te pitam laka za parket i vtvurditelia ne se li izkriviava mnogo kartinkata ? I na email laka i boiata pokrivite na kushtite sushto ?

Това изкривяване е проблем на цилиндричните опаковки като цяло и се проявява предимно при поглед под ъгъл спрямо вертикалната ос на кутията, но не виждам как може да се избегне ... освен чрез проектиране само с вертикални водещи линии, което си е направо невъзможно. По-често опаковката се възприема фронтално и този проблем не се забелязва. Освен това има един психологически момент, при който окото вижда изкривяването, но поради познаването геометрията на обекта това изкривяване се игнорира ... освен в случаите, когато тази деформация е прекалено голяма. То това беше трудното в тази концепция - да се намери оптимален вариант за размера и разположението на къщите. Аз затова проектирам винаги с отворена 3Д-програма, защото само в равнината всичко си ОК, но като се мапне на цилиндър нещата стоят съвсем различно.
При лака за паркет този проблем не стои толкова очевидно, защото дръжката на четката има специфична форма с изтъняване посредата, а също има голяма "работеща" част, която е специфичен визуален център.
Феролита беше експеримент, при който пробвах да постигна металиков ефект и при определено осветяване тази опаковка е страшно ефектна ... проблема е, че на тъмно си е направо черна, но въпреки това съм доволен и от нея.
Яхтения лак ... ми този имидж не е точно това, което си представях, ама там LovHate е виновен ... и Моргота де :-)
Върнете се в началото
minimiro
Ксараджия

Местожителство: Varna

МнениеПуснато на: Сря Май 05, 2004 7:20 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Da gu dopulna i az Simplito...

Ei gu primerno kadroto za poliuretanovia lak sled redeneto na parketa, lakiraneto :) i ubrabotkata ve4e...

Za sujalenie mai ne paza onya gnusen original na Yahtite det LH naro4no ni probuta gadta mu nedna :P ma ku ne go murzi da go sizne i da go pokae :).... tam mi se okoti koteto ot retush i omagyosvane :\
LH, next time dansi posmel da mi pratish neshto neopraeno shtot nenam ve4i.... :P
..pa ei gi poslednite adjustments predi flaten-a i finala...

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Печатен дизайн и предпечат Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети