Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
LuPi

Регистриран на: 12 Яну 2004 Мнения: 1175 Местожителство: eastern hemisphere
|
Пуснато на: Чет Май 20, 2004 7:21 pm Заглавие: Черепогазляг WIP |
|
|
Подхванал съм тук един роботляк... ще го асоциирам по-късно с роботката в една обща сцена...
та ето му кратуната, има още много за дялкане та питането ми е харесва ли ви идеята и би ли било подходящо да му пусна едни тръби излизащи от моцуната... малко като противогаз да стоят?:)))
ей го вна:
и малко мрежи:
чекам мноу коментари и препоръки за туй да не са ослушвате ЕЙЙЙ :shock: :lol: _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
http://badpixel.cghub.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Чет Май 20, 2004 7:38 pm Заглавие: iznenadan sam |
|
|
Lupi, ot tebe to4no nikoga ne o4akvah takova bezobrazie....
moje li v free.bol.bg da gi ka4i6 egasi? :)
zasrami se... :P ;) _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NURBS
|
Пуснато на: Чет Май 20, 2004 7:41 pm Заглавие: |
|
|
Ми то за коментиране хубаво... ша коментираме... ама ако можехме и да го видим робота преди да коментираме, щеше да е някак си по-лесно...
Абе нали хората дадоха хостове за постване на картинки? Стига с тия фри-нам-кво-си! _________________ Tongue-tied, twisted, just an earth-bound misfit, I |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LuPi

|
Пуснато на: Чет Май 20, 2004 8:16 pm Заглавие: |
|
|
много се извинявам обаче не мога да отворя ftp-tata и на бойна слава и другото... кажете читав, ама ЧИТАВ хост да сложа малко бозички там
МОЛЯ ВИИИИИИ _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
|
Върнете се в началото |
|
 |
themagician

|
Пуснато на: Чет Май 20, 2004 9:29 pm Заглавие: |
|
|
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LuPi

|
Пуснато на: Чет Май 20, 2004 9:48 pm Заглавие: |
|
|
100000000x themagician _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
|
Върнете се в началото |
|
 |
TheViolator

Регистриран на: 10 Фев 2004 Мнения: 446 Местожителство: Beverly Hills, CA
|
Пуснато на: Чет Май 20, 2004 10:29 pm Заглавие: |
|
|
Moje da stane mnogo interesno! Cvetovete posle shte gi opravish nali, shtoto tova oranjevoto stoi kato plasmasa :)))
Shto ne si go skicirash predvaritelno na hartija da vidish kak shte izglejda
shtoto taka e po kofi, po metoda na probite i greshkite :)
Dotuk e dobre vse pak... _________________ Liebe und Verstand gehen selten Hand in Hand.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NURBS
|
Пуснато на: Чет Май 20, 2004 10:29 pm Заглавие: |
|
|
Ахааа! Видяхме!
Ами, да - аз мисля, че тръбите ще са много на място тук. Дори ще е добре да направиш по 2 или 3 от всяка страна. Тази картинка btw много ми напомня на една илюстрация от едно старо издание на "Аз, роботът" - историята там се случваше на Меркурий и роботът беше се побъркал от жегата... е, както и да е. Та там роботът беше нарисуван точно с такива тръби и някак си изглеждаха много подходящи. _________________ Tongue-tied, twisted, just an earth-bound misfit, I |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NURBOS
|
Пуснато на: Пет Май 21, 2004 8:24 am Заглавие: |
|
|
Много добре се получава, аз също подкрепям идеята за тръбите, но мисля че ще е по-добре по една голяма от всяка страна.
Успех! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пет Май 21, 2004 11:56 am Заглавие: |
|
|
Za trybite mislia che e hubavo pyrvo da si obmislish concepta. Na tova triabva da podchinish vsichki malki elementi i aksesoari. Spored men vsichko koeto e nechie tvorenie, mashina, sgrada ili orajie (v sluchaya robot) triabva da e podchineno na concepciqta, na tova za kakvo e prednaznachen. Ako e boen robot to trybite trqbva da sa po ukrepeni i neuqzvimi. kakvo tochno shte minava prez tia trybi.... ey takiva raboti _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Пет Май 21, 2004 12:14 pm Заглавие: |
|
|
Mmmmmm, wizhdam tuka az edin prikrit MD-1 Medical Droid :))))
Pri wsichki sluchai, stawa yako man, dawai natam :)))) _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
LuPi

|
Пуснато на: Пет Май 21, 2004 4:01 pm Заглавие: |
|
|
[img]http://www.boinaslava.net/~free/lupi/4erepogaz4e_material.jpg
[/img]
мини упдейт... Коментарос? Съветос?;)
благодаря на империал, че направи този хост... аз не съм питал може ли да ъплоудвам там, ама той ще си каже бива ли не бива:) _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
|
Върнете се в началото |
|
 |
LuPi

|
Пуснато на: Пет Май 21, 2004 4:03 pm Заглавие: |
|
|
опа нещо омотах таговете
[img]www.boinaslava.net/~free/lupi/4erepogaz4e_material.jpg[/img][/img] _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
|
Върнете се в началото |
|
 |
LuPi

|
Пуснато на: Пет Май 21, 2004 4:03 pm Заглавие: |
|
|
e ne stava:( _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Пет Май 21, 2004 4:16 pm Заглавие: |
|
|
LuPi написа: | e ne stava:( |
стаа бре :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NURBOS
|
Пуснато на: Пет Май 21, 2004 4:37 pm Заглавие: |
|
|
Добре става, но мисля, че тръбите трябва да са по-големи...и доста мръсни..
Успех! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Candelero

|
Пуснато на: Съб Май 22, 2004 3:42 pm Заглавие: |
|
|
COOL....
Очите говорят много.... но може да пробваш и с друг тип, в смисъл издължени по Х, на първия пост, /където ги няма/ изглежда доста по-очакващо..... така е малко уплашен, като че ли е получил съобщението "BATTERY LOW".... както каза BIO не знам какъв ти е концепта, но иначе ВЪРВИ МНОГО ЯКО..... давай! _________________ The designer can see from his drawings how the final design will look but, unfortunately, not necessarily how it will work. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TheViolator

Регистриран на: 10 Фев 2004 Мнения: 446 Местожителство: Beverly Hills, CA
|
Пуснато на: Нед Май 23, 2004 11:45 am Заглавие: |
|
|
Abe interesno, ama tija jarkite cvetove neshto ne mi haresvat....predstavjam si go po-tymno njakak si i po-mrysno. Ne mi stana jasno samo tija dve shapki za kakvo sa ? _________________ Liebe und Verstand gehen selten Hand in Hand.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LuPi

|
Пуснато на: Нед Май 23, 2004 11:51 am Заглавие: |
|
|
TheViolator написа: | Abe interesno, ama tija jarkite cvetove neshto ne mi haresvat....predstavjam si go po-tymno njakak si i po-mrysno. Ne mi stana jasno samo tija dve shapki za kakvo sa ? |
Това по-късно трябва да се превърат в нараменници на роботчето:)
А и този рендър няма нищо общо с крайната идея... светъл е за да се видят повече детайли... _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Нед Май 23, 2004 12:55 pm Заглавие: |
|
|
spored men trqbva da pusnesh i mnojestvo trybi4ki i jici ot "mozyka" kym taq "usta"... osven tova, naistina o4ite sa malko bezjizneni i ocykleni.. opitai drugi varianti.. pone da sa maalko po-golemi samite zenici.. i okolo tqh da e po-tymno moje bi _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|