Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Гост
|
Пуснато на: Вто Ное 12, 2002 12:07 pm Заглавие: IMALO EDNO WREME PREZ 84 |
|
|
e twae edni spomeni ot kruzoka po robotika :)))
eeeh a biahme mladi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Вто Ное 12, 2002 2:40 pm Заглавие: Kakyv komputyr beshe... |
|
|
...Pravec 82
Kolko bezsynni noshti sym izkaral s KARATEKA-ta;-))
Daaaa, bqhme mladi i krasivi.
Sega sme samo krasivi.
I MNOGO SKROMNI;-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Ное 12, 2002 2:44 pm Заглавие: |
|
|
koito iska moga da mu predostawia emulator na apple 2/prawec
ima i karatekata i mno drugi games:))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
achko
|
Пуснато на: Вто Ное 12, 2002 10:54 pm Заглавие: |
|
|
ehhh da... samo deto az sym propusnal mnogo 6toto togava sym se rodil :) ne sym gi vidial tiq grafi4ni programi
no pravec 16 sym imal dammm s cveten monitor IBM >>> stra6en be6e!!! :)))
a na nego kak sym cykal digger-a ehhh...
http://www.digger.org/ o6te si go ima toq digger ei!
posle, kato stanah 2-ri klas napraviha zad bloka game club s edni 286-ki!!! e to togava mai v stz ima6e samo 2 ili 3 game cluba :)) a az si imah zad bloka :))) basi kefa to ne be6e star control, golden axe, doom 2, dune2 i tn i tn. posle doide i star control 2!!! e tva be6e reza4ka
klub4eto go zatvoriha... mai ky6tata v koqto be6e se sruti, nqkolko godini sled tova kato stanah 6esti klas na biuroto kacna Pentium S 100 Mhz 16 Mb Ram >>> abe stra6na reza4ka si be6e!!! >>> sled izvestno vreme se kupi i modem i dostyp do internet ot DigSys !!! ne ot koi da e!!! imah ot 100 do 300 bytes v sekunda!!! >>> vidqh yahoo! iskah i playboy da vidq no tam mi iskaha pari :((
po tva vreme se zapoznah s edin Nasko deto jivee6e prez dva bloka i s nego cykahme qko!!! Diablo 1 sme igrali prez modema >>> mnou qko be6e lelee :)))
sled tova izleze quake 1 >>> e tva kvo be6e qko >>> kak hvyr4aha ryce i kraka :))) no vyznikna i edin malyk problem... ma6inkata be6e poostarqla i quake-a ne vyrve6e dobre :( az mnogo si mislih da si kupq 3D uskoritel 4e da trygne ama maika vze 4e si go vze toq kompiuter v ofisa i az ostanah na suho... >>> nqma6e gi ve4e games, nqma6e gi ve4e i golite kaki ot net-a :((
i poneje ve4e bqh stanal 7-mi klas po4nah da se zanimavam sys syu4eni4kite :) te bqha golemi pubertetki ama pone se lyjeha lesno >>> ne e kat sq >>> o ama ti nqma6 kola, ama ti dori GSM nqma6 >>> dalee4!!! >>> kat zeme6 da si pie6 kafeto sutrin rano v Hilton pak mi se obadi!
sled tova vzeh 4e vlqzoh v starozagorskata frenska gimnaziq i tam gadjetata gi opredelqh kato grozni v po-golqmata si 4ast! no s moq priqtel i syratnik Koceto byrzo osyznahme 4e u4im v edna sgrada s ruskata gimnaziq >>> a tam 90% putki!!! i kam 35% ot tqh stra666ni!!! mnoo stra6ni
po tva vreme po4na i da se pie i da se pu6i >>> to ve4e ima6e komp celeron na 400 ama koi 6ti sa zanimava s takiva putki maini... ni6to 4e be6e izlqzal quake-a 2 :)) >>> ta degradaciqta po4na v osmi klas :) s toq gorespomenatiq Koceto prez mejdu4asieto na zanimalnqta hodehme v edno kry4me ot tiq nai-gadnite i vkarvahme po 1 vodka >>> to v tova kry4me vodkata be6e 500 ili 600 leva >>> tva stogramkata! a limonadata be6e 50 ili 60 ne pomnq to4no :)))
ta vkarvahme nie po edna vodka i posle 6to sme dyrjali lo6o v 4as:)) vtoriq srok u4itelkata ni po4na da ne ni tyrpi i ni pyde6e sled mejdu4asieto :))
ama to bqha edni vremena :)) dobre 4e mi se dosira6e ot vreme na vreme 4e da se pribera vky6ti :))
ta 9-ti klas po informatika u4ihme malko html i na men mi stana super interesno tova ne6to web-a i vzeh da si pi6a nqkvi tagove... administratora v sysednoto klub4e me svetna moga da si pravq tiq ne6ta na word i posle da si gi save-am kato htm >>> na sledva6tiq den mi dade edno CD s front page i mi kaza 4e tova programa to4no za tiq raboti i az cykah cykah cykah i nai-nakraq zanesoh na daskalkata po informatika nqkvo site-4e s desetina htm-ta i frames i tq me hvali tam dammm :)))
ne mina mnogo vreme i vidqh 4e taa cqlata rabota nqma da q byde bez grafika >>> imah na edno pra6no CD corel 8 i vzeh 4e go instalirah >>> cykah cykah cykah ma ni6to ne mojah da shvana... te ne bqha kurvi te ne bqha putki maini >>> ama razbiram az 4e na Pesho ba6ta mu (personajite sa istinski BTW) e hudojnik i edno vreme e pravil plakatite na kino mladost a sq e nqkav designer i se zanimava s ne znam si kvo si ama Pesho mojel da mi dade knijka za corel >>> vzeh az knijkata i 2 sedmici cykane pot i sopoli nad knijkata ama taka i ne go nau4ih toq corel :)
po tova vreme az ve4e zavyr6vah 9-ti klas i se premestih da u4a v sofiq barabar s kompiutara sys si4kite tam games deto mojeha da sy6testuvat (CS Diablo 2 StrarCraft i tn.) i edno CD na koeto imah PHOTOSHOP!!! toq shop ne mi be6e myten kato corela... ne znam za6to... ama po-dobre go vyzprieh >>> ottam se po4naha edni dezigni, edni govna mirizlivi, edni razmazani sites i tn i tn... ta taka do dnes 12-ti klas :)
PS abe nqkoi da ima svesten GTI3 4e az moq go preebah totalno? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Snaker Toxic Snake
|
Пуснато на: Вто Ное 12, 2002 11:40 pm Заглавие: |
|
|
ave brato :))
ti si porasnal ... !!!!
koga stana 12 klass ... az sajelqvam che ne dodoh na prednata sbirka det si bil i ti ma sledvashtata sha porkame zaedno ... :))
tree ta vida ve dreben - ti si moita gordost :))
nal ta falih oshte v clubs.dir.bg ma neshto ne mi aresvash naposleduk ... ne praish nishto mi mai samo po kurvi odish !!!
az imam GTA3 original na 2 cdz ... :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
achko
|
Пуснато на: Сря Ное 13, 2002 12:13 am Заглавие: |
|
|
az rasta ti odyrtqva6... :)))
nqma ti haresvam mi!!! >>> to i az ne sa haresvam... to sq ne sa geografii ne sa frenski ezici, literaturi, maturi >>> toq ministyr na obrazovanieto iskam da mu nabiq kofata :))
a GTA-kata ne moje prosto da ti e originalna... orginalnata e na 3 CD-ta :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Snaker Toxic Snake
|
Пуснато на: Сря Ное 13, 2002 11:45 am Заглавие: |
|
|
emi kato ti q donesa pak she si govorim ... de si q videl na 3cd bre ... kato tq samata igra e 500MB a na vtoroto CD ima samo Music za radio stationite deto gi slushash v kolata ...
ako ne si q nameril do sledvashtiq meeting sha ti q canq ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|