Graphilla.com :: Преглед на тема - vypros za neshto u Dreamweaver

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

vypros za neshto u Dreamweaver

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Coldblooded

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Нед Май 16, 2004 8:33 pm    Заглавие: vypros za neshto u Dreamweaver Отговорете с цитат

sa znam che e typ ama v help-a tyrsih...ili sym typ ili help-a e typ...(po skoro az)...ta V dreamweaver...praq si tablica - i pochvam da si pisha..i kato natisna enter texta mi otiva na majnata si...shto taka??..i ne oga da go opravq - praskam tam paragraph na none i mi se precakva vsqkakvo formatirane na text-a...
Sa znam che e typichyk otgovora ama ne moem go namerim otgovora....
inache moderatorite ako reshat da triqt...shtoto ot druga strana mi e mnou typo da pitam tuka za takiva neshta ma nqmam poznat kojto da chatka dream-a...(te teq koito go znaqt, n e moga da gi namerq:( )
10x in advance i akotrqbva trijte temata:)
sebastianz55

Местожителство: yellow submarine a.k.a. office

МнениеПуснато на: Нед Май 16, 2004 8:53 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ще пуснеш ли картинка, че въобще не мога да те разбера за какво говориш...за предпочитане е да се вижда таблицата с текста долу и самия html код горе, така ще е най-лесно да те разбелем.
Освен това с кой Дрийм си?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
iDesign-er

МнениеПуснато на: Нед Май 16, 2004 10:28 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Пробвай Shift+Enter дано това да имаш пред вид.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Coldblooded

МнениеПуснато на: Нед Май 16, 2004 11:03 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

dam mnogo 10x...sys shift+enter stanar abotata....
inache sym sys MX2004

a problema beshe che kato natisna enter i razstoqnieto m/u redovete beshe mnogo golqmo(pfu ama i az kak sym go bqsnil, sorry)

mersi oshte vednyj:)))
DR2
Paladin's Death

МнениеПуснато на: Пон Май 17, 2004 12:56 am    Заглавие: Отговорете с цитат

друго решение на такъв проблем е да почетеш малко за HTML кодът. в дриймуивър има и режим в който се вижда едновремено и дизайн и текстово(кодът) страницата. това не е случайно. когато поназнайваш малко от малко каква е структурата на страницата ще може да минаваш след време дори без дизайн виюто. е ако предпочиташ де. в случая <br>.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Coldblooded

МнениеПуснато на: Пон Май 17, 2004 1:35 am    Заглавие: Отговорете с цитат

be az tezi rejimi gi znam...pfu ama mojto glave ne chatka html-a nikak...ama maj po natatyk nqma da mi e izlishen maj....
niki michailov
ники михайлов

Местожителство: varna

МнениеПуснато на: Пон Май 17, 2004 6:38 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Coldblooded написа:
be az tezi rejimi gi znam...pfu ama mojto glave ne chatka html-a nikak...ama maj po natatyk nqma da mi e izlishen maj....

Светотатство :)P.....
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети