Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
deepart

|
Пуснато на: Пон Май 17, 2004 6:07 pm Заглавие: Web site layout |
|
|
Става въпрос за сайт галерия и продажба на снимки. Кажете си мнението за дизайна.Благодаря предварително.
 _________________ Creative blah |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Пон Май 17, 2004 6:10 pm Заглавие: |
|
|
много грубо ми стои - опитай се да продадеш финес, елегантност и малко нежност. /дори и да е сайт за снимки/
Успех! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Пон Май 17, 2004 7:02 pm Заглавие: |
|
|
sebastianz55 написа: | много грубо ми стои - опитай се да продадеш финес, елегантност и малко нежност. /дори и да е сайт за снимки/
Успех! |
нежност! хм! може що не макар че...
иска още работа дуде! много е грубо не е доизмислена подредбата на елментите. шрифтовете дето са като заглавки на информационите клетки не са подходящи. хедъра не се вързва с идеята за фотографски уеб. да не би само сепия и монохромни фотоси да имат в галерията? на логото тоя марк седи много грубо! огромен е! сивото на информационите клетки дето е бгр е много активно. тука спокойно можеш да се заиграеш дори и с много бледи цветове! това с фолдерите за категориите по-добре го зарежи. много е експлоатирано и дори не е пипнато в детайли. _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Вто Май 18, 2004 10:38 am Заглавие: |
|
|
DR2 написа: | sebastianz55 написа: | много грубо ми стои - опитай се да продадеш финес, елегантност и малко нежност. /дори и да е сайт за снимки/
Успех! |
нежност! хм! може що не макар че...
иска още работа дуде! много е грубо не е доизмислена подредбата на елментите. шрифтовете дето са като заглавки на информационите клетки не са подходящи. хедъра не се вързва с идеята за фотографски уеб. да не би само сепия и монохромни фотоси да имат в галерията? на логото тоя марк седи много грубо! огромен е! сивото на информационите клетки дето е бгр е много активно. тука спокойно можеш да се заиграеш дори и с много бледи цветове! това с фолдерите за категориите по-добре го зарежи. много е експлоатирано и дори не е пипнато в детайли. |
той мазута-та каза важните неща - аз само ще добавя - не натискай снимките с разни активни фонове. хедъра и навигацията както щеш си я прави - ама остави снимките да дишат и да са възможно най - видими и въздействащи още от тумбала... нъл тях ще продаваш? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zi

|
Пуснато на: Вто Май 18, 2004 4:24 pm Заглавие: |
|
|
лично на мен не ми харесва нарязването на менюто в хедъра и всичко ми е бая разхвърляно ... найстина би трябвало да са поне по светли цветовете и по малко детайлите за да изпъква снимковия м-л ...
======================
:) GDGB :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Май 18, 2004 4:28 pm Заглавие: |
|
|
3- |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Snaker Toxic Snake
|
Пуснато на: Вто Май 18, 2004 5:14 pm Заглавие: |
|
|
3 и 1/2 според мен !!! чак пък минус ... не е толкова зле |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Май 18, 2004 5:26 pm Заглавие: |
|
|
werno e .
AFECTIRAHSA
praw si snakere |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Вто Май 18, 2004 8:14 pm Заглавие: bannera |
|
|
spored men stila na banner-a se otkroqva ot elementite otdolu... kato 4e li si go ot4epil ot nqkade i si go lepnal ... napravi gi (banner+everything else) da si "pasvat" malko pove4e... nqkoi ve4e ti kaza da go pipne6 v detaili sa6to...
pokaji posle krainiq rezultat da vidim kakvo si napravil ;)
uspeh _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SPIT

|
Пуснато на: Сря Май 19, 2004 1:08 am Заглавие: |
|
|
kvi sa tiq ozenki, koito gi slagate na vsqkade....DA NE BI DA STE NEKVI DASKALI??? az primerno za tvoito logo (avatar) ne bih dal poveche ot 3 !!!! I kakvo ot tova, da ne bi da si go opravish, kato ne MI haresva. Daite mu savet ili mnenie za samata organizaciq na elementite v site-a, ane se pravete na izpitna komisiq... _________________ http://dribbble.com/KossyoKOKALANOV |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Сря Май 19, 2004 8:01 pm Заглавие: |
|
|
moeto logo ima to4no takawa cel da ne ti haresa, a twa da li sa dawam ocenki ili ne si e moia rabota.
iskam sa ti da mu dades sawet. pa kat te wida ko se kazes se kaza i az ae |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SPIT

|
Пуснато на: Сря Май 19, 2004 10:13 pm Заглавие: |
|
|
zashto??? za da mi dadesh OCENKA li????? kakto i da e, ne shta da se karam s teb, siguren sam, che ne si zloben chovek, no iskah prosto da ti kaza, che choveka chaka mnenie, a ne takiva bezmisleni ocenki..... _________________ http://dribbble.com/KossyoKOKALANOV |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Сря Май 19, 2004 11:03 pm Заглавие: |
|
|
ей ей! я се успокойте! без такива моля! _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|