Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
NOX

|
Пуснато на: Сря Май 19, 2004 12:50 am Заглавие: smqna na tapetite |
|
|
 _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Сря Май 19, 2004 1:31 am Заглавие: |
|
|
nox, ne moga da ne te pohvalia... mnoo smooth.. i taka s tia senchici ...
cool maafaka... davai oshte _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Soul)S(urvivor

|
Пуснато на: Сря Май 19, 2004 1:34 am Заглавие: |
|
|
Малко и е плосък задника, но иначе е готско :))) _________________ 'Success is 90 percent perspiration and 10 percent inspiration.' |
|
Върнете се в началото |
|
 |
reale

|
Пуснато на: Сря Май 19, 2004 6:29 am Заглавие: |
|
|
NOX, strashna e, samo vejdite i ne mi haresva kak izskachat nad kosata... vse edno imitirat - "slojila si e kosata zad ushite" samo che v sluchaia 'vejdite"... inak - bonbonche! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
scrape

|
Пуснато на: Сря Май 19, 2004 10:20 am Заглавие: |
|
|
oooo i si traesh a gad? :P mnooo pekana taq macka nox braos ... edinstveno chasovnika neshto ne mi se vidi na mqsto v cqlata kartinka ... inache e cool madamata i dreshkite sa i stanali mnogo got :)) _________________ gimme d gal |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Сря Май 19, 2004 10:33 am Заглавие: |
|
|
мне е проблема в часовника:) даже е много добре той! стила му е точно тийн-лолита. а иначе много добро с излючение на 3 други забележки дето и аз ги мернах. едното е тая вежда дето минава над косата а другото както рече Soul)S(urvivor дето ти се е усладило тва дупенце:) и да добавя аз какво бих пипнал: това е момента в краката-стъпалата че стоят малко апликационо. имам предвид да речем на ръката и се виждат повече от един пръст и в торса имаш перспектива а само крака така с един пръст стои леко плоско. що не пробваш да видиш дали янма да е бетър да добавиш поне още едно пръстче? _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Сря Май 19, 2004 10:42 am Заглавие: |
|
|
pyrvo opravdaniq, ako ne stane s tqh - pemont na kartinkata :P
za dupeto - gledal sym ot snimka, 6toto nqma koi da pozira v momenta. Ta snimkata e na model i qvno sym popadnal na klasi4eskiq tip bez gyrdi i zadnik.
za rykata - mnogo pravilno ama kysno se usetih...gtreshkata se popravq v moneta
vejdata kato q skriq i stava mnogo gadno..6te opitam da izmislq kompromisen variant
mersi na vsi4ki za otzivite
i nikoi ni6to ne kaza za tapeta! kato vidite jena i zabravqte ostanaloto :P _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Сря Май 19, 2004 10:46 am Заглавие: |
|
|
ми дай по-голям вариант, че да става за тапет :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Сря Май 19, 2004 11:34 am Заглавие: |
|
|
страшна женка си напраил ей!!!! в смисъл - много добра :)))) на мене освен тва дет каза мутата и устата ми стои леееко изкривена- ама не е болка за умиране де..... страхотни работи правиш напоследък - еваларката..... :))) _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Сря Май 19, 2004 1:27 pm Заглавие: |
|
|
Ето тука нещо по-старо за любителите на по-сочните дупета докато ремонтирам горната мадама..
 _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Сря Май 19, 2004 1:33 pm Заглавие: |
|
|
супер е ама: трябва си едно зърно да загатнеш. да добавиш още една ръчица. и псоедно гадно стой тоя крак който си загатнал. просто изрежи да се вижда корема без крак. загубил си анатомията там. ама иначее старшна:) особено тва опашле е върха:) _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|