Graphilla.com :: Преглед на тема - Port-Retro

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Port-Retro

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Фотография, фотоманипулация и ретуш
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
zizo

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Чет Май 20, 2004 4:25 pm    Заглавие: Port-Retro Отговорете с цитат

1.

2.

3.

4.

5.

6.

leviatator

МнениеПуснато на: Чет Май 20, 2004 4:41 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

4 и 5 ама на 4 като чели си омацал нещо сянката с PS, или не ми седи добре ако не си я пипал ... и не знам защо ама си мисля че рамките %ь%ь№%№$ майката на всичко ... ужасни са !
mim

МнениеПуснато на: Чет Май 20, 2004 5:21 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

първите 3 и последната ми допадат само тия рамки наистина са ужасни
на втората ми харесва много това слънчево петно което изрисува миглите много приятно
на макрото на окото му липсва пространство в дясно и на последната тази фибичка или не знам какво е май по-добре да я няма
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
de_si

МнениеПуснато на: Пет Май 21, 2004 10:40 am    Заглавие: Отговорете с цитат

purvite 2 mnogo mi haresvat, a tretata.... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!
AKO 6TE IZPOLZVA6 TOLKVA GRIM PONE DA E KA4ESTVEN!!! KAKVA E TAQ SPIRALA?? IZGLEJDA OTVRATITELNO!!!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
n1x0n

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Май 21, 2004 11:22 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Ей... ся пък спиралата е проблема! :-))
Каква е връзката с фотографските умения тук?! Добре е човек да е перфекционист, но смятам че при тези снимки има доста какво да се каже за нивото на фотографията че да почваме с грима. Има си гримьори, коафьори, стилисти.... zizo като почне да снима за ELLE, те ще се грежат за тези неща.
Значи по мое мнение и по ред на номерата:
Рамките - ти си знаеш! :-) Пуснал си и някакво затъмняване отсторани на кадрите - и то не е добре, не изглежда естествено като игра на светлината, ами си стои като намацано допълнително.
На номер 1 всичко предполага работа във "висок ключ", а ти с това затъмнение гореспоменато си му....
На номер 2 ракурса на снимане не е сполучлив, защото носа на девойчето е станал като на Жерар Депардио. Ако е бил търсен ефект - добре, иначе лошо.
Номер 3, 4, 5 без особени забележки, но пак затъмнението им пречи.
Номер 6 - тук осветлението е малко странно. Винаги при такива кадри човек гледа окото на модела, това е подсъсзнателна реакция. В случая то е потънало в сянка и целия кадър поне на мен ми увисва. Много е изместено вдясно и диагонала на плата подсилва това усещане за дисбаланс.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Фотография, фотоманипулация и ретуш Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети