Graphilla.com :: Преглед на тема - Graphic design links help

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Graphic design links help

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
soundGarden

МнениеПуснато на: Чет Май 20, 2004 1:43 pm    Заглавие: Graphic design links help Отговорете с цитат

Здрасти, ами хванал съм се да направя страница, в която да наблъскам възможно повече линкове към сайтове свързани с графичния дизайн.

Попрегледах форумите, но не намерих кой знае какво, може би само в 3д секцията има такава изерпателна тема...Освен това този тип информация непрестанно се актуализира..така че предлагам тука да слагаме подобни връзки...Много ще ми помогнете ако споделите собствените си открития...А аз от моя страна ще свърша едно добро дело като ги сбера в една голяма колекция за улеснение на новаците и изобщо интересуващите се.... Благодарско в адванс!
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети