Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
pro_01

|
Пуснато на: Чет Юни 17, 2004 2:41 pm Заглавие: ре |
|
|
като човек, който отново може да пише тук, считам че е добре да оправдая това с едно бързо включване.
ето това е последния ми завършен проект. тоест не е съвсем завършен, защото хедъра и банера долу в ляво ще са флаширани, но за момента нямам време за тях.
та... сриващи коментарии? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
tn1
|
Пуснато на: Чет Юни 17, 2004 4:12 pm Заглавие: |
|
|
на мен ми е доста симпатичен :) _________________ tuka vsichki pishat neshto... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Чет Юни 17, 2004 4:15 pm Заглавие: |
|
|
na men pak mi e posten... ma tva shtoto ne razbiram veb az _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Чет Юни 17, 2004 4:27 pm Заглавие: |
|
|
LoveHate написа: | na men pak mi e posten... ma tva shtoto ne razbiram veb az | ами разбираш ти ама така имаш извинение винаги:)
онтопик: про, тея линии с заоблените ръбове се късат от цялостния дизайн. логото много ме дразни! тая снимка под менюто много тежи. и селектед стейта на менюто също ме дразни. по-скоро да е съвсем лек цвят под текста или просто друг цвят на надписите ще стане много по-добре. и оранжът на линковете се къса от цялостния вид. по-скоро зелено или синьо от другите елементи ако вземеш цвят. _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Чет Юни 17, 2004 4:28 pm Заглавие: Re: ре |
|
|
pro_01 написа: | като човек, който отново може да пише тук, считам че е добре да оправдая това с едно бързо включване.
ето това е последния ми завършен проект. тоест не е съвсем завършен, защото хедъра и банера долу в ляво ще са флаширани, но за момента нямам време за тях.
та... сриващи коментарии? |
еми снакер викаше едно време един лаф "кат каре от 24 часа е". така ми прилича тоз сайт на мене :))
нямаш идея (или аз не я виждам) - тия линиики ми седят самоцелно, да не говорим че с подравняването има некви проблеми.
другото дет ми праи лошо впечатление е, лошото качество на текстовите бутони и заглавията на секциите. може би малко игра с антиалайсинга няма да им дойде зле.
като цяло - седи ми празно - нищо интересно не виждам - и освен ако не съм болен от астма едва ли ше го погледна тоз сите 2ри път - сори :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Чет Юни 17, 2004 4:47 pm Заглавие: |
|
|
Аватарче го каза много точно. :( |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pro_01

|
Пуснато на: Чет Юни 17, 2004 5:05 pm Заглавие: |
|
|
оки, тнкс. да видим какво ще изкомпилирам от всички коментари, че пък аз имах малко по-иначна идея за тоя сайт.
но като цяло идеята е да го ползват предимно астматици щото реално няма кой знае какво друго особено предназначение ;-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pro_01

|
Пуснато на: Чет Юни 17, 2004 5:07 pm Заглавие: |
|
|
бтв кви са проблемите с подравняването? още не съм го пускал на нетскейпи и т.н., че основно трябваше да тръгне асап и после да се доизкусурява. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Чет Юни 17, 2004 5:21 pm Заглавие: |
|
|
pro_01 написа: | бтв кви са проблемите с подравняването? още не съм го пускал на нетскейпи и т.н., че основно трябваше да тръгне асап и после да се доизкусурява. |
бе не че е нещо кой знае кво - ма мене ме дразни в случая
събития / датата / зелена линия над датата.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Чет Юни 17, 2004 5:22 pm Заглавие: |
|
|
като се замисля и хедъра тежи в снимката с тревата и небето. трябва да е по-свежа и въздушна. туй синьо тежи много... подравняването между логото и менюто на мен не ми допада. _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pro_01

|
Пуснато на: Чет Юни 17, 2004 5:50 pm Заглавие: |
|
|
хм, ми ще взема да използвам някой по-ефирен имидж тогаз... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Чет Юни 17, 2004 9:54 pm Заглавие: |
|
|
аз пък както винаги ще кажа
background-color: #FFFFFF; или в зависимост!
бе с тва требе да почвате който и да е веб бе ...
няма да гледам сайта, точно щото ме дразни причината която споменах!
енд ъф комент! _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pro_01

|
Пуснато на: Пет Юни 18, 2004 11:23 am Заглавие: |
|
|
да, за бекграунда съм за ебане... ама тва щото още не мога тотално да свикна да не го ръгам в бодито, а в цсс-а... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
larry
|
Пуснато на: Пон Юни 21, 2004 2:34 pm Заглавие: |
|
|
ровя из разни места за пда-та - и този сайт ми напомня точно на тях - все едно с тези трева/небе е посветен на уиндоус 2003се примерно |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pro_01

|
Пуснато на: Сря Юни 23, 2004 11:18 am Заглавие: |
|
|
пич, кое според теб е по-логично да е свързано с облаци, небе, треви, свобода - астмата или шибания уиндоус? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BadmotherfuckeR Kill 'em All

|
Пуснато на: Съб Юни 26, 2004 12:32 am Заглавие: |
|
|
pro_01 написа: | пич, кое според теб е по-логично да е свързано с облаци, небе, треви, свобода - астмата или шибания уиндоус? |
za nebe i treva ok da e po logichno, ma oblatzi i svoboda da e svurzano s astmata??? kva svoboda s hapovete v joba?
za site mi kato za tzelta she si svurshi rabotata, ma se pitam na koi e nujno da pravish 2 menuta v nekoi inside pajes edno ot liavo i edno ot diasno i main texta da e tolkova sbit i da se nalaga da scroliram tolkova mnogo nadolu da procheta texta? a i btw ima greshka v liavoto glavno menu e napisano "Понезна Информация" mai trebe da e "Полезна...." |
|
Върнете се в началото |
|
 |
larry
|
Пуснато на: Пет Юли 02, 2004 12:47 pm Заглавие: |
|
|
то не е много логично белите мечки да пият кола, но доста деца си мислят че е така, а доста възрастни ако видят реклама с анимирана бяла мечка ще си кажат - кока кола - а че няма нищо общо - няма, те просто са си "откраднали" този образ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|