Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
bugist
|
Пуснато на: Вто Май 25, 2004 6:44 pm Заглавие: ХP, Adobe, кирилица... Молба за помощ |
|
|
Здравейте,
не знам аз ли съм нещо крив или това е нормално, но половината шрифтове от кирилицата не захапват изобщо. Не че ми е беше голям проблем досега, но ми трябва този шрифт: Domkrat на всяка цена. Прочетох темите досега за проблемите, но не видях решение. Подобен шрифт също би свършил работа. Ами това е.. ако някои знае решение, нека го сподели.
Между другото, не съм инсталирал флекстайп, ако го инсталирам, дали ще има ефект. Засега си карам със стандартната кирилизация на ХР.
Благодаря !!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Сря Май 26, 2004 9:27 am Заглавие: |
|
|
FlexType няма да ти реши проблемите! Напротив, ще стане част от тях!
Намери си програмата FontLab 4.6. Потърси по-подробно из този форум или в www.prepressbg.com за да разбереш как да я използваш и си прегенерирай Т1 шрифтовете. За ТТ намери си програмката TTF_Converter _________________ Много говориш бе, Панагонов! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bugist
|
Пуснато на: Чет Май 27, 2004 11:53 am Заглавие: |
|
|
ами искам само да кажа.. Благодаря ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Trimaran

|
Пуснато на: Чет Май 27, 2004 2:31 pm Заглавие: alele ad... |
|
|
vsichko zavisi s kakvi shriftove rabotish...probvai s Type I i mojebi shte mine nomera ako vaprosnia shrift ne e s sashtoto ime to pone ima podoben risunak:)))) ttf imat edin goliam problem ADOB veche gi naritvat mnogo zverski shtoto iskat da si cakame za tehnia paket shriftove...mmmmmmdam...aporpo type i sa po-hubavi risunaka e prost s minimom vazli...imat po-dobro izchertavane kadeto i da gi polzvash...a da negovorim za illistrator ili photosopata tam e ludnica vzemi edin ttf i edin type i i gi convertirai v krivi i shte vidish razlikata:)))) s tova moga da ti pomogna:)))))) malko no ot sarce:)))))))))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|