Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
TT2

|
Пуснато на: Нед Май 16, 2004 9:29 pm Заглавие: Трифон?! |
|
|
Не съм пускал отдавна нищо за коментар, та затова. Правих си тук едни експерименти (несериозни, естествено Ü)- това трябва да е телефонен оператор (като БТК). Обаче нещо ме дразни все още в това лого - ако оставя връхчето на "t"-то и точката на "i"-то започват да пречат на символа, но така, мисля си, изглеждат прекалено интересни за обикновените буквички на "one", или дясната страна. Какво мислите по въпроса?

Последната промяна е направена от TT2 на Нед Май 16, 2004 9:31 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
rrorrorr

|
Пуснато на: Пон Май 17, 2004 9:51 pm Заглавие: |
|
|
na men dosta mi haresva:))) mnogo chisto
niama nuzda vsiaka edna bukva da e ednakvo interesna, daze naprotiv. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Май 18, 2004 10:31 am Заглавие: |
|
|
mno 4isto
probwai da zatworis dolnata 4ast na slushalkata |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Вто Май 18, 2004 11:12 am Заглавие: |
|
|
ima neshto koeto mi dopada, ima i neshto koeto me drazni...
dopada mi fonta i T-to, no F-to mai me drazni ... ne sum napulno siguren... _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
reale

|
Пуснато на: Сря Май 19, 2004 3:56 am Заглавие: |
|
|
i na men ne mi haresva "f-to"... moje bi zashtoto t-to e otriazano i ochakvam i F to da e otriazano sushto... no ako se otreje f-to niama da e "f"... moje bi ako se sakrati malko (dolnata chartichka na f da se eliminira napulno), eto tui naburzo???...
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TT2

|
Пуснато на: Сря Май 19, 2004 10:37 pm Заглавие: |
|
|
reale написа: | i na men ne mi haresva "f-to"... moje bi zashtoto t-to e otriazano i ochakvam i F to da e otriazano sushto... no ako se otreje f-to niama da e "f"... moje bi ako se sakrati malko (dolnata chartichka na f da se eliminira napulno), eto tui naburzo???...
 |
Определено е по-изчистено така, но "f"-то става по-трудно четимо, а и се губи идеята със слушалката... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Чет Май 20, 2004 12:18 am Заглавие: |
|
|
malkoto F e bukva s mnogo spicifichna linia i ima siluet koito ne se povtaria pri nikoia driga malka bukva... taka che ne e trudno da se razpoznae... pritesniavame fakta che malkata horizontalna greda taka otriazana nosi malko kofti asociacia za prekusnata, otriazana vruzka.. a v deinosta na telefonen operator nai-vajnoto neshto e imenno vruzkata... _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Чет Май 20, 2004 12:56 pm Заглавие: |
|
|
само идея - тва три в трифон можеш да се опиташ да го направиш като три еднакви неща, примерно буквите т,р,и да са с друг фонт или цвят и са почти еднакви ( вертикални линиики) като хем се четат, хем се вижда идеята за 3-то. Мисля че ще вкара повече идентити ако изобщо е изпълнимо като идея _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
rrorrorr

|
Пуснато на: Чет Май 20, 2004 2:57 pm Заглавие: |
|
|
neshto takvoz li |
|
Върнете се в началото |
|
 |
plakatista
|
Пуснато на: Чет Май 20, 2004 6:13 pm Заглавие: |
|
|
az si mislia che se otdalechavash ot purvonachalnata dosta priatna ideia...
taka f to hem ima chertichka hem niama...ili da ima ili da niama spored men...
i si mislia che ako dostatuchno se stilizira F to che da prilicha na slushalka nema da ima nujda gram da se skia che e bash F to she si se prochita podsuznatelno...
..i ako she ostane bez horizontalnata gredichka mi se struva che O to trea maalko da mrudne na liavo....
ma me kefi deeba mnogo chisto... _________________ www.plakatista.com
http://www.vimeo.com/plakatista
http://www.behance.net/plakatista |
|
Върнете се в началото |
|
 |
::лого::тип::

|
Пуснато на: Чет Май 20, 2004 7:25 pm Заглавие: |
|
|
Рязането на T-то е доста самоцелно при положение, че опитваш да рисуваш слушалка. Само по себе си това рязане вече е достатъчно интересно и привлича погледа. Слушалката идва в повече. Избери едното. Или може би с липсващата част от T-то (която в случая се чудя къде е..) можеш да направиш нещо, ама без слушалка...или нормално Т, и т.н.... Пък ако ти си избираш името що не го промениш...:) например onefone...и тогава слагай слушалки на воля дет си щеш....тра..ла..ла.. _________________ В интернете много психов, каждый пятый - это псих.
Говори со мною тихо, может я один из них... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|