Graphilla.com :: Преглед на тема - if u have time->punkgirl

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

if u have time->punkgirl
Иди на страница 1, 2  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
nS

МнениеПуснато на: Съб Май 22, 2004 1:58 am    Заглавие: if u have time->punkgirl Отговорете с цитат

ако имате време...какво бихте нарисували по темата "Пънкарка"....
ето и един малък хинт, въпреки, че е малко дърта тази мадама и има доста сух вид/пак от възрастта/...ама фотографът е свършил мн добра работа.....
[/list]
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Lady Vader

Местожителство: Bs

МнениеПуснато на: Съб Май 22, 2004 1:27 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Tazi mi e prakaleno spokoina da e punkarka ;)
Tukmo sega gledah http://mooncalfe.deviantart.com - ne sa mnogo punk, no puk neshto takova bih narisuvala. Shte se opitam da postna neshto do utre ;)
nS

МнениеПуснато на: Съб Май 22, 2004 2:07 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

вокалистка на група е , пънк :)
има всякакви , лично на мене тия раздърпаните, парцаливите, мърлявите не ми харесват
по ми допада пънк-скейт стил , ще се радвам да видя нешо от теб
Върнете се в началото
Lady Vader

Местожителство: Bs

МнениеПуснато на: Нед Май 23, 2004 11:24 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Uf, znaeh si che mi e poznata..
Vij sega, punka si e punk, toi otricha normite => ne mislq che shte e mnogo dobre da go zamesvame s neshto po-komersialno, ili po-izpulneno s poziori. T.e. za izchisten punk, ne znam, shtom kazvash che ima, moje i da ima. lol prosto mi zvuchi kato absolutna protivopolojnost na ideite na punk-a.
kakto i da e.. moje dosta po-kusno da stane risunkata, zashtoto skenera mi umrq i oshte ne sum si kupila nov.
NOX

МнениеПуснато на: Нед Май 23, 2004 11:30 am    Заглавие: Отговорете с цитат

скейт-пънк = оксиморон
nS

МнениеПуснато на: Нед Май 23, 2004 8:59 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

пънк най-различен на тоя свят, от толкова комерсиален то много ъндергроунд....а колкото до смесването му със скейт-лайфтайла/казах скейт, но имах предвид екстремни спортове, улични, зимни и водни/, на ттова е станала много отдавна и на тази основа лежи голяма част от съвременния пънк.ама няма да споря с вас, всеки си има мнение,
Върнете се в началото
DR2
Paladin's Death

МнениеПуснато на: Нед Май 23, 2004 9:08 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

NOX написа:
скейт-пънк = оксиморон

не е оксиморон:)
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
NOX

МнениеПуснато на: Нед Май 23, 2004 9:44 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

DR2 - кецове за минимум 100 лв., риза Maison's и панталон за още толкова. Карането на скейтборд не е задълйително...Абе никак не ми се връзва с пънка (sex pistols, the clash, PIL, etc.)
nS

МнениеПуснато на: Нед Май 23, 2004 9:56 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

кецовете са спорнта екипировка.като всички спортни обувки са скъпи....
с какво се обличаш вече е въпрос на бюджет. наистина дрехите на повечето производители на такъв стил са много скъпи....но пък са и много здрави...и като дизайн в повечето случаи са страхотни/мое мнение/

мейсънс не е така марка :)
сега да не кажеш че е все едно с какви обувки караш....
а пък от пънк до пънк има разлика :) знаеш все пак пистълс кога са творили , нещата доста се променят...
Върнете се в началото
NOX

МнениеПуснато на: Нед Май 23, 2004 10:07 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

прав си, до такава степен се променят, че вече има носни кърпички с Гевара. Надяавам се разбираш какво имам предвид...
nS

МнениеПуснато на: Нед Май 23, 2004 10:14 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

объркал си се нещо.това което имах предвид е , че стилът се променя
в уличен спорт като скейтбординга има много много пънк :)
недей да спориш с мен,моля те, остави нешата дотук. тази тематика ме вълнува по принци и въпреки , че не карам скейт, слушам пънк/но не само/.мога да не съм много компетентен но музиката и този лайфстайл от няколко години ме занимават, със сигурност имам повече наблюдения от теб.
а това че някой си е купил баскетболни маратонки на адидас за да си ги носи в ежедневието значи ли че трябва да хукне веднага към игрището?
ако погледнеш - почти всички модели по магазините/хубавите и здрави и удобни/ имат спортно предназначение.
Върнете се в началото
Juana

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Нед Май 23, 2004 10:34 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

nS написа:
.... но музиката и този лайфстайл от няколко години ме занимават, със сигурност имам повече наблюдения от теб......

Точно тук много много бъркаш и баш на стария пънкар не е добра идея да обясняваш що е то пънк.
nS

МнениеПуснато на: Нед Май 23, 2004 10:46 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

колко стар?
абе стига глупости....спираме дотук и всеки да си мисли каквото иска
Върнете се в началото
DR2
Paladin's Death

МнениеПуснато на: Нед Май 23, 2004 11:37 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Juana де не влизаме в полемики! знаеш ли колко скейтъри слушат пънк и се носят като такива? нещата не са вече такива каквито бяха преди 10 години да речем. и кой е казал че за да караш скейт трябва да си закупил най-скъпото облекло.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
NOX

МнениеПуснато на: Пон Май 24, 2004 12:00 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ами личните ми наблюдения говорят за това. а и сегашния скейт"пънк" има много малко общо с пънка. Станал е леко кух от към смисъл. Единствените слушаеми от новото поколение май са Bad Religion..
n1x0n

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Май 24, 2004 5:03 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

DR2 написа:
и кой е казал че за да караш скейт трябва да си закупил най-скъпото облекло.

Аз. В София има сигурно 3-ма души, които карат добре и не са отгоре до долу в Circa, Globe, Vans, DC Shoes, Volcom, Etnies и прочие марки*, при които обувки под 130 и тениски под 50 лева няма! Само ми кибичат на паметника и "ский кви машинки си купих вчера". Лайфстайла е изпреварил уменията в този спорт с много обиколки.

*Че са добри - спор няма.
DR2
Paladin's Death

МнениеПуснато на: Пон Май 24, 2004 11:18 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

n1x0n написа:
DR2 написа:
и кой е казал че за да караш скейт трябва да си закупил най-скъпото облекло.

Аз. В София...

n1x0n

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Май 25, 2004 12:21 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

:-))) U got me!
За извън София не знам със сигурност...
DR2
Paladin's Death

МнениеПуснато на: Вто Май 25, 2004 12:58 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

подобно като в София:)исках друго да кажа... добро оборудване си трябва няма спор ама в крайна сметка става и с евтините... а от толкова писане идвеята ми беше че от стрийт културата най-близко до пънка е точно скейтбординга и то олд скуладжиите. а такива все още има...
Дими

МнениеПуснато на: Вто Май 25, 2004 8:31 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ne seki skeiter e i pukar kakto i obratnoto... I SA6TO TAKA, ne seki koito hodi s kecove e skeiter ili blader ili kvoto i da e drugo "moderno" zvanie... ;)))
a tva s kakvi drehi si oble4en e takava pozior6tina kvato e prili4na samo na 6mugalite s belite pantaloni ot aR ent Bi rekardz!!!! ;))))
super sme6no e ako nqkoi si misli 4e tva s kakvi obuvki kara6 ili kva rizka nosi6 te pravi dobar!!!
az primerno karam i se obli4am s ne6ta bez logota, bez absolutno ni6to po tqh!!!! to4no po taq pri4ina, 6toto az sam si gi kupil za6toto sa mi udobni i me kefat a ne za da pokazvam kolko sa mi skapi 4epicite i kva marka sa mi!!!! ako iskah taka da praa po dobre da si bqh ostail etiketite na tqh ebasi!!!! ;))))))
n1x0n v Sofia ima mnogo hora koito sa dobri skeitari i bladeri koito prosto moje bi ne znae6 (ne kazvam 4e i az znam si4ki)...! pove4e ot 100 4oveka sa garantiram ti !!!!! (govorime za PRO hora, s sponsori i tn!)
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети