Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Дими

|
Пуснато на: Пет Юни 11, 2004 12:33 am Заглавие: problem v video post |
|
|
imam sledniq problem....
zna4i... trqbva da izpolzvam glow material kato materiala go sloja samo NA EDIN polyogn ot celq model... slagam si materiala, naglasqm si setup-a na glow efekta prez video posta, davam mu render (pak prez video posta estestveno) i mi zabiva... ??? za6to taka? nakraq probvah da otvorq nova scena i slojih sa6tiq material SAMO varhu edin polygon ot edin kub (slojih samo edno kub4e v scenata za da vidq dali ne e ot polygonite) i pak mi zabi...!!! a koga lepna sa6tiq glow material varhu cql object i si4ko e bomba... no kogato e samo varhu edin (ili pove4e) poligon(i) i mi zabiva....
kajete dali nqkoi ima ideq ot kakvo stava taka...??? i kak da go opravq? :) _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Пет Юни 11, 2004 12:54 am Заглавие: |
|
|
не знам защо става и не ми се е налагало да правя такова нещо но защо не пробваш да detach-неш въпросния полигон? _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Whitehell

|
Пуснато на: Пет Юни 11, 2004 9:34 am Заглавие: |
|
|
A za kyv software staa vypros? Mai e 3dsm, zashto ne probvash da go napravish v Rendering -> Effects. Neznam dali ima nqkakva razlika ako se pravi ot tam ili posle ot Post. _________________ Full speed saves time!!! - XFR |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Alex
|
Пуснато на: Пет Юни 11, 2004 7:58 pm Заглавие: |
|
|
sluchvalo mi se e.
Probai s detach i drugo object id.
Ako pak ne stava, rendi go bial a vsichko ostanalo cherno i posle v nekoia post programa kato AE, Comb ili DF polzvai bialoto kato maska za glow-a. _________________ -= Всяко нещо има край, само саламът има два края =- |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Пет Юни 11, 2004 9:55 pm Заглавие: probvah s de atach |
|
|
probvah s detach ama ne stana... pak sa6toto.. tai kato stava vapros za edni lampi4ki mislq da gi napravq taka: detachvam poligonite koito bi trqbvalo da svetqt i posle na tqhno mqsto zamazvam ne6tata kato slagam malki low poly sferi... i na sferite apply-vam glow efekta... sa6to taka probvah da smenqm IDto ama pak zabi ma**a mu...! s glow efekt na omni-ta sa6to probvah ama .... tolko stava tejka scenata 4e edvam si mardam kursora...!! ei sega tiq dni 6te probvam s sferite nomera, pak dano da stane ;) ei! i mersi 4e se otzovahte :)
ps: sorry 4e ne posqnih... za Max 6 stava vapros... _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|