Graphilla.com :: Преглед на тема - Насърчаване на младежката заетост

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Насърчаване на младежката заетост

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
stranger

МнениеПуснато на: Нед Юни 06, 2004 2:01 pm    Заглавие: Насърчаване на младежката заетост Отговорете с цитат

Министерството на труда и социалните грижи има нов проект за насърчаване на заетоста на младежи и млади специлисти.

http://www.mlsp.government.bg/bg/projects/bg0202-01/

Интересното е че в проекта е предвидена възраст до 29 години. Стори ми се забавна избраната цифра. Явно това е официалния преход от млада към....каква средна може би възраст. Както и да е надявам се тоя проект да е по-успешен отколкото други подобни проекти.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Gangsta

МнениеПуснато на: Нед Юни 06, 2004 2:54 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

nqma kvo da gi nasurchavat, sichki sa olkova murzelivi (interesuva gi samo kolko she pechelat) napravo ne mi se govori :(
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Juana

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Нед Юни 06, 2004 2:56 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Мен ме кефи, че централно ми се отвори картинка на ДЯДО (дори не беше на средна възраст) хлебар, която тотално пасва на заглавието...

Те верно, че се сменят картинките... ама и картинка с баба има.
А тоя jpg по средата едвам го разчитам кво пише на него.
sebastianz55

Местожителство: yellow submarine a.k.a. office

МнениеПуснато на: Нед Юни 06, 2004 2:59 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

към думите на Juana /абе дядото си е трепач!/ мога само да добавя, че трябва бая да се поразходиш, за да разбереш аджеба к"во става тука и тебе к"во те интересува.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Juana

МнениеПуснато на: Нед Юни 06, 2004 3:03 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

абе нямам нищо против дядото или бабата, ама ако правиш сайт за вегетарианци, дали ще сложиш снимка на пиле с ориз в хедъра?
sebastianz55

Местожителство: yellow submarine a.k.a. office

МнениеПуснато на: Нед Юни 06, 2004 3:08 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

аааа пиле ще е яко ама свиски бут и сланинка, или не, по -добре две кебабчета и биричка :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
stranger

МнениеПуснато на: Нед Юни 06, 2004 3:39 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Нед Юни 06, 2004 2:59 pm, sebastianz55 написа:

Цитат:
трябва бая да се поразходиш, за да разбереш аджеба к"во става тука и тебе к"во те интересува.

Мисля си че намирането на работа винаги си е било актуален проблем.
А навигацията си е жив ужас, явно трябва да си добре мотивиран за да се справиш с тия обяснения, пояснения и т.н. Аз дотук съм на ясно че е отпуснат някав доста голям бюджет за подпомагане на т.нар. младежи - да придобият допълнителна квалификация(включително и за хора които в момента работят), да изкарат стаж, да си намерят работа или да започнат частен бизнес, като при това разхотите са от този бюджет.
Това което не разбрах обаче е за кои професии става въпрос, как и къде и какви документи се подават. Проекта е в началото си и сега набират бъдещите работодатели, а за безработните гореспоменати младежи явно още не са решени напълно нещата.

Нед Юни 06, 2004 3:03 pm, Juana написа:

Цитат:
абе нямам нищо против дядото или бабата, ама ако правиш сайт за вегетарианци, дали ще сложиш снимка на пиле с ориз в хедъра?

Човечеца няма нищо общо с темата, освен може би удоволствието от добре свършената работа. Явно е доволен от качеството на хляба ако съдим по физиономиата му.;)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
wicky

МнениеПуснато на: Нед Юни 06, 2004 4:19 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Gangsta написа:
nqma kvo da gi nasurchavat, sichki sa olkova murzelivi (interesuva gi samo kolko she pechelat) napravo ne mi se govori :(

и то много як мързел бих добавила! подгонила ги е гангстерската мечта за много пари и по възможност без работа... друг е въпроса, че останалата част сме се работохолизирали и работиме двойно и тройно за насъщния... нещо, което също не е никак добре!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
evil_kornholio

Местожителство: earth-Sofia

МнениеПуснато на: Нед Юни 06, 2004 7:31 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Vseki raboti kakvoto zasluzava a durzavata i da nasurchava i da ne nasurchava pak nie sme tezi deto gi ruchat zabetata
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети