Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
stranger
|
Пуснато на: Нед Юни 06, 2004 2:01 pm Заглавие: Насърчаване на младежката заетост |
|
|
Министерството на труда и социалните грижи има нов проект за насърчаване на заетоста на младежи и млади специлисти.
http://www.mlsp.government.bg/bg/projects/bg0202-01/
Интересното е че в проекта е предвидена възраст до 29 години. Стори ми се забавна избраната цифра. Явно това е официалния преход от млада към....каква средна може би възраст. Както и да е надявам се тоя проект да е по-успешен отколкото други подобни проекти. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Gangsta
|
Пуснато на: Нед Юни 06, 2004 2:54 pm Заглавие: |
|
|
nqma kvo da gi nasurchavat, sichki sa olkova murzelivi (interesuva gi samo kolko she pechelat) napravo ne mi se govori :( |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juana

|
Пуснато на: Нед Юни 06, 2004 2:56 pm Заглавие: |
|
|
Мен ме кефи, че централно ми се отвори картинка на ДЯДО (дори не беше на средна възраст) хлебар, която тотално пасва на заглавието...
Те верно, че се сменят картинките... ама и картинка с баба има.
А тоя jpg по средата едвам го разчитам кво пише на него. _________________ ... Днес изпитах мноо лошото чувсту докато заклиучвах вратата имах лошото чувству че зад мен има роуг в стелт... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Нед Юни 06, 2004 2:59 pm Заглавие: |
|
|
към думите на Juana /абе дядото си е трепач!/ мога само да добавя, че трябва бая да се поразходиш, за да разбереш аджеба к"во става тука и тебе к"во те интересува. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juana

|
Пуснато на: Нед Юни 06, 2004 3:03 pm Заглавие: |
|
|
абе нямам нищо против дядото или бабата, ама ако правиш сайт за вегетарианци, дали ще сложиш снимка на пиле с ориз в хедъра? _________________ ... Днес изпитах мноо лошото чувсту докато заклиучвах вратата имах лошото чувству че зад мен има роуг в стелт... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Нед Юни 06, 2004 3:08 pm Заглавие: |
|
|
аааа пиле ще е яко ама свиски бут и сланинка, или не, по -добре две кебабчета и биричка :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
stranger
|
Пуснато на: Нед Юни 06, 2004 3:39 pm Заглавие: |
|
|
Нед Юни 06, 2004 2:59 pm, sebastianz55 написа:
Цитат: | трябва бая да се поразходиш, за да разбереш аджеба к"во става тука и тебе к"во те интересува. |
Мисля си че намирането на работа винаги си е било актуален проблем.
А навигацията си е жив ужас, явно трябва да си добре мотивиран за да се справиш с тия обяснения, пояснения и т.н. Аз дотук съм на ясно че е отпуснат някав доста голям бюджет за подпомагане на т.нар. младежи - да придобият допълнителна квалификация(включително и за хора които в момента работят), да изкарат стаж, да си намерят работа или да започнат частен бизнес, като при това разхотите са от този бюджет.
Това което не разбрах обаче е за кои професии става въпрос, как и къде и какви документи се подават. Проекта е в началото си и сега набират бъдещите работодатели, а за безработните гореспоменати младежи явно още не са решени напълно нещата.
Нед Юни 06, 2004 3:03 pm, Juana написа:
Цитат: | абе нямам нищо против дядото или бабата, ама ако правиш сайт за вегетарианци, дали ще сложиш снимка на пиле с ориз в хедъра? |
Човечеца няма нищо общо с темата, освен може би удоволствието от добре свършената работа. Явно е доволен от качеството на хляба ако съдим по физиономиата му.;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Нед Юни 06, 2004 4:19 pm Заглавие: |
|
|
Gangsta написа: | nqma kvo da gi nasurchavat, sichki sa olkova murzelivi (interesuva gi samo kolko she pechelat) napravo ne mi se govori :( |
и то много як мързел бих добавила! подгонила ги е гангстерската мечта за много пари и по възможност без работа... друг е въпроса, че останалата част сме се работохолизирали и работиме двойно и тройно за насъщния... нещо, което също не е никак добре! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
evil_kornholio

Регистриран на: 23 Май 2004 Мнения: 158 Местожителство: earth-Sofia
|
Пуснато на: Нед Юни 06, 2004 7:31 pm Заглавие: |
|
|
Vseki raboti kakvoto zasluzava a durzavata i da nasurchava i da ne nasurchava pak nie sme tezi deto gi ruchat zabetata _________________ site komputEri na sapun |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|