Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
blue

Регистриран на: 19 Апр 2004 Мнения: 72 Местожителство: office/internet
|
Пуснато на: Пон Май 10, 2004 12:19 pm Заглавие: Control Panel - VoIP i Internet |
|
|
Това ще бъде контролен панел през който потребителите ще могат да следят статистика за VoIP и интернет, да променят информацията си за достъп и т.н. Има и админ част.
Ето началото:
Само малко уточнение. На VoIP статистката в колони Търсен и Търсещ ще излизат Номера който е избран и номера от който е избирано (клиента ще може в настройка да си задава номерата които могат да изпозлват VoIP).
Това е .... Очаквам Вашите мнения. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ico
|
Пуснато на: Пон Май 10, 2004 12:40 pm Заглавие: |
|
|
pomisli go pak mnogo zbito sedi i trudno se sledi informaciata... a hedara.... abe napravi go drug :)))) ma savsem drug bez da polzvash nishto ot tva deto sa si naprail. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
blue

|
Пуснато на: Пон Май 10, 2004 1:13 pm Заглавие: |
|
|
Ok. Shte prerabotia header-a, po-kasno shte ima nov screenshot s prerabotenite neshta - sega obache triabva da svarsha malko s programiraneto i togava shte donagajdam. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
blue

|
Пуснато на: Пон Май 10, 2004 1:14 pm Заглавие: |
|
|
Inache i na men ne mi stoi dobre header-a no dokato se testva shte ostane. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Пон Май 10, 2004 1:16 pm Заглавие: |
|
|
начи: логото не ме кефи никак! + хедъра де. текста в менюто не е четлив. може да пробваш и друго разположение че така се разпилява навигацията! един път менюто там в дясно и после другата информация за потребителя е вляво! не е много удобно ми се струва! _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Snaker Toxic Snake
|
Пуснато на: Пон Май 10, 2004 1:22 pm Заглавие: |
|
|
опъни един файл 900х600 не за да изполваш цялото пространство а за е по-лесно да ти диша дизайна докато го работиш ... пробвай нещо в XP стил за тия хави ... никой няма да те упрекне че прилича - напротив ... по-близко до познатото на всички ще е съответно ще е по-добрия вар. ... но както каза ицо ... започни го наново по-добре ще е за теб. не е "много зле" - просто е нужно да е друго :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
blue

|
Пуснато на: Пон Май 10, 2004 2:52 pm Заглавие: |
|
|
Dali sam ucelil pravilnata posoka
Eto preraboten variant:
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Snaker Toxic Snake
|
Пуснато на: Пон Май 10, 2004 3:48 pm Заглавие: |
|
|
зациклил си ... зарежи го за известно време ... пак в насока старото клониш
пии ена бира, погледай през прозореца малко късите поли (тъкмо са наизлезли сега), ощипи колежката, скръцни със зъби на местния бездомен пес, ритни некоя и друга гума на скъпа кола (и гледай да бегаш после по-бързо :)) и пак го започни :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Пон Май 10, 2004 3:52 pm Заглавие: |
|
|
определено е по-добре така ма пак ми е суховатичко леко! пробвай и нещо корено различно като организация на елементите. пробвай и да не е ляво равнен дизайна. мисля че точно за тая система е добре да е централно разположен дизайна _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
blue

|
Пуснато на: Пон Май 10, 2004 3:59 pm Заглавие: |
|
|
@Snaker
Kade v tozi stud da gledam kasi poli :). ... Shte otida da pia edna bira. Sled kato go zavarsha programnno shte porabotia na template. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Сря Май 12, 2004 12:33 pm Заглавие: |
|
|
Otgowori si na waprosa "Kakwo e nai wazno za burzata nawigacia" i posle
zemi list s moliw4e i podraskai. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
blue

|
Пуснато на: Сря Май 26, 2004 2:11 pm Заглавие: |
|
|
V krajna smetka clienta se spria na tozi design - bil podoben na niakakva druga tiahana programa za admin na mrejata.
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
blue

|
Пуснато на: Сря Май 26, 2004 2:13 pm Заглавие: |
|
|
p.s. zabravih da utochnia che texta controlen panel shte bade zamenen s logoto na firmata, no oshte go chakam da doide v normalen format i zatova sam go pusnal s rabotniat text :D |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BadmotherfuckeR Kill 'em All

|
Пуснато на: Сря Май 26, 2004 5:46 pm Заглавие: |
|
|
dobre, teia drebnite neshta deto ne sa opraveni ne te li drazniat? teia nepodredeni blokove textove, teia sbiti poleta, teia colors, tam kudeto se klika s black color a normalnia text s sin color ? zemi malko gi podredi teia neshta, ne gi sbivai tolkova teia poleta i redove, pomisli tochno kude da polzvash bold text, i toia text grafichnia deto go polzvash za "potrebitel" i "internert statistika" spokoino moje da e plain text. gore na menuto sushto moje da e s plain text butonite.
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
blue

|
Пуснато на: Сря Май 26, 2004 5:51 pm Заглавие: |
|
|
Be tva' na datata triabva sashto da e sinio, no neshto sam ogafil pri definiraneto niakoi CSS Tag :(. A za podravniavneto ... drazni me chestno, no edno ot iziskvaniata beshe tablicata da se vmestva v 1024 bez da se nalago scroll horizontalno ... ot tam stava tova izmestvane. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BadmotherfuckeR Kill 'em All

|
Пуснато на: Сря Май 26, 2004 5:56 pm Заглавие: |
|
|
blue написа: | Be tva' na datata triabva sashto da e sinio, no neshto sam ogafil pri definiraneto niakoi CSS Tag :(. A za podravniavneto ... drazni me chestno, no edno ot iziskvaniata beshe tablicata da se vmestva v 1024 bez da se nalago scroll horizontalno ... ot tam stava tova izmestvane. |
pogledai dobre teia zeleni liniiki tam na moi sceen, i si pomilsi kude kakvo da bude podravneno, nito CSS ti prechi nito 1024 ogranichenieto. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|