Graphilla.com :: Преглед на тема - mneniq?

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

mneniq?

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Фотография, фотоманипулация и ретуш
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
ARGO

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Чет Юни 03, 2004 9:39 pm    Заглавие: mneniq? Отговорете с цитат

edna pic za bilboard no se 4udq kakuv background da sloja reklamata e na pepejeans 6e se radvam na mneniq

piks

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Чет Юни 03, 2004 11:47 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

toq fon mnogo grub mi sedi.davaj po-smelo.narisuvaj si edni veselqshki naivni cvet4eta v pastelni cvetove :)
pritesnqva me, 4e krakta visqt vyv vyzduha.pobval li si gi sys sqnka?
desniq krak neshto ne e kakto trqbva.dali shtoto po-svetyl i sedi po-plosyk ...i ima nqkvi petynca po kojata.shto ne retushirash krakata, taka 4e da se vyrjat s cqlata ilustrativnost na borda...
ina4e mnogo svejo i priqtno stava..zaka4livo :)))
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Пет Юни 04, 2004 2:08 am    Заглавие: Отговорете с цитат

задължително ретуш на краченцата, аз бих пробвал със бял контур на тифеца, сянката няма се върже тука според мен. тук таме мое да оцветиш тия пространства дето се затварят в цветенцата с подходящи колорс... успех, и туй не е ли тема за предпечат? ще чакаме още постове за развоя на събитията...
RG®

МнениеПуснато на: Пет Юни 04, 2004 9:44 am    Заглавие: :-) Отговорете с цитат

Хм...

Човекът не пита ли именно това - какво да сложи вместо цветенцата?!

:-)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
n1x0n

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Юни 04, 2004 11:19 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Не знам как се вижда на твоя монитор, но при мен тези крачета излизат със твърде много циан в тях - много "мъртвешки" ми стоят. Като цяло нещо осветлението не си го докарал, много е равно, няма грам обем в тия крака.
За фона това като цвят ми допада, но съвета на piks за някакви по-наивистични форми е добър.
Освен това не знам какво част от работния файл ни показваш, но ако това е целия файл - десния крак ще ти го "кропнат" до половината при шиене и монтаж на конструкцията... сигурно си го предвидил това, ама better safe than sorry.
P E T R O V
mnmlst

МнениеПуснато на: Пет Юни 04, 2004 11:28 am    Заглавие: Отговорете с цитат

аз си мисля че, тези цвтенца не са лоши... по наивистичните форми ще отвлекат много вниманието, ще придърпат акцента в/у себе си а и всеки би сложил криви детски цветенца...
stefan

МнениеПуснато на: Пет Юни 04, 2004 12:24 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

n1x0n написа:
Не знам как се вижда на твоя монитор, но при мен тези крачета излизат със твърде много циан в тях - много "мъртвешки" ми стоят.

twa beshe pyrwoto nesto koeto i az si pomislih! osobeno na tozi colorful fon, sa si naprawo anti-sexy... retush i poweche cwiat...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Аватарче

МнениеПуснато на: Пет Юни 04, 2004 12:35 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

stefan написа:
n1x0n написа:
Не знам как се вижда на твоя монитор, но при мен тези крачета излизат със твърде много циан в тях - много "мъртвешки" ми стоят.

twa beshe pyrwoto nesto koeto i az si pomislih! osobeno na tozi colorful fon, sa si naprawo anti-sexy... retush i poweche cwiat...

suglasen :)
Върнете се в началото
SIMPLI

Местожителство: Русе

МнениеПуснато на: Пет Юни 04, 2004 1:23 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз съм за по фрихенд цветя с близък до фона колор. В тези има много геометрия ... иииии мацката поне до кръста :-)

а ... ако направиш прашките леко прозрачни, колкото да се вижда през тях цветето, може би ще се върже композицията, че така много на апликация блъска
Върнете се в началото
ARGO

МнениеПуснато на: Пет Юни 04, 2004 3:53 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

znam 4e posta ne e za tuk no za sega predimno sum priet za fotograf,makar 4e pri men to e sledstvie ot purvoto koeto e reklama i pe4at
Produljavam da se mu4a s kra4etata znam 4e cveta tuk ne e OK do go pusnah demo bez da sum go opravql,edinstvenoto e dali da ostavq cvetq v nqkakva configuraciq ili da e ne6to suvsem drugo
RG®

МнениеПуснато на: Пет Юни 04, 2004 3:59 pm    Заглавие: :-) Отговорете с цитат

Ако ще е друго...

Предвид имиджа на марката и визията, която готвиш, ми хрумва нещо от рода на "обществено място".

- Магазин

- Дискотека

- Улица

...

Така, че да си личи, че е такова.

Успех!

:-)
Върнете се в началото
piks

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Пет Юни 04, 2004 4:01 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

nqkoe kontrastirashto mqsto[det vika RG :]. zaka4ka da ima :)
Върнете се в началото
P E T R O V
mnmlst

МнениеПуснато на: Пет Юни 04, 2004 6:23 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

е то тогава трябваше да се снима направо на място.. ся монтажа нема да е много убедителен с някакъв тип инвиромент.
the jester

МнениеПуснато на: Пет Юни 04, 2004 6:29 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

аз само не разбирам мацката обува ли тез прашки или ги събува, или е въпрос на лична интерпретация :)))

не че и в двата случая, ако е на обществено място, няма да има закачка, де, но си питам. То в мъжкото ни подсъзнание една жена едва ли изобщо може да си обува прашки - те просто са там и трябва да се махнат :)))
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Yahoo Messenger MSN Messenger
dreamer

МнениеПуснато на: Пет Юни 04, 2004 6:38 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

офф/

в интерес на истината като се загледам в позата на китката й, май ги обува..... изглежда все едно ги дърпа нагоре...... ма знам ли :Р това като вица за полупразната/пълна чаша :Р

офф/

Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
ARGO

МнениеПуснато на: Пет Юни 04, 2004 7:32 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

kojata mislq 4e q epilirah dostata4no no problema s fona si sedi :(

P E T R O V
mnmlst

МнениеПуснато на: Пет Юни 04, 2004 8:27 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

мне, седи на петна скина... не е хубав тоз ретуш...
и фона вече е гаден... остави си първия, вкарай малко цвят, филни тук-таме по цветенцата празните пространства с цветове подбрани от обувките, пробвай...експериментът майка на файнъл резулта...
papa irry

МнениеПуснато на: Пет Юни 04, 2004 9:19 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

hm, edva li niakoi shte moje da dade dobra idea pri poljenie che i slogan-a i obshtata concepcia sa neizvestni :))
kolkoto do devoikata, kojata vse oshte e leko sinkava, spored men triabva da se stopli oshte munichko za da izglejda po privlekatelno
sushto taka mai iska oshte rabota s brush-a po kraishtata, tifec-a e mnogo riazuk i stoi kato lepnat / koeto sushto e variant no togava celia obsht vid triabva da se promeni kum motaj ot tipa ruchen kolaj s nojica i lepilo :) /
na tvoe miasto bil opital s po smeli i sveji cvetove za fon, malko agresia niama da mu doide zle

uspeh
ARGO

МнениеПуснато на: Пет Юни 04, 2004 9:31 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

papa irry написа:
hm, edva li niakoi shte moje da dade dobra idea pri poljenie che i slogan-a i obshtata concepcia sa neizvestni :))

ami prav si za slogan i ideq no tui kato az gi re6avam iskam tazi ideq koqto me kefi da se polu4i, i posle kakvoto mu pasva ...freedom
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Фотография, фотоманипулация и ретуш Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети