Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
mafia3d
|
Пуснато на: Съб Юни 05, 2004 2:36 pm Заглавие: flayer na Corel |
|
|
eto edin proekt za flayer
ili puk tova e po-dobre
[url][/url] _________________ 3d rules!!!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mafia3d
|
Пуснато на: Съб Юни 05, 2004 2:45 pm Заглавие: da sme to4ni |
|
|
Ne sum mnogo siguren v pravilata pi6e6e mai ne6to da ne se pi6at imen na firmi ili
ne6to takova e tova ne e reklama prosto proizvolno ime za da si e to4no flayer ako
e zabraneno i tova kajete _________________ 3d rules!!!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juana

|
Пуснато на: Съб Юни 05, 2004 3:23 pm Заглавие: |
|
|
20ti mai - Den za pyrjene _________________ ... Днес изпитах мноо лошото чувсту докато заклиучвах вратата имах лошото чувству че зад мен има роуг в стелт... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Съб Юни 05, 2004 3:50 pm Заглавие: |
|
|
Виж сега не искам да съм гаден, ама това което виждам е просто... ужасно. Типични "техно" плакати които виждах преди няколко години из БГ - градиенти, и фонт-ове на килограм, окото не знае къде да се хване... писано писано, мацано та забравено. Има си цветови гами и т.н., ама като видя кално-лилаво да се плесне на оранжев градиент - е направо ми бърка не знам къде. "Fryday"... ммда, добрият стар "english" ;) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mafia3d
|
Пуснато на: Съб Юни 05, 2004 4:48 pm Заглавие: ok kaji si mnenieto |
|
|
opa friday e da veno a naprimer da kaje6 nqkoq po-dobra kombinaciq m/u backgrounda
i front da da go poopravim 6tom e taka a??? _________________ 3d rules!!!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mafia3d
|
Пуснато на: Съб Юни 05, 2004 4:55 pm Заглавие: A I SU6TO |
|
|
ti napravo si me TOVARI6 ne 4e ne iska6 da si gaden _________________ 3d rules!!!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
niki michailov ники михайлов

|
Пуснато на: Съб Юни 05, 2004 5:08 pm Заглавие: |
|
|
Скъпи новозаписал се юзъре
ICQто ми е обявено ако тооооооолкова ти се говори и ти се иска коментари да получаваш обади ми се
Не прави обаче по няколко теми на ден просто защото с тази инерция(твърде голяма) и това качество (твърде лошо) нито правиш добро впечатление , нито някой ще те вземе насериозно -за несериозни проекти несериозни коментари ще получиш.
Тука има много кадърни хора обаче точно те няма да вземат да ти кометират нещата
(в тоя ред на мисли имало дъновисти дето не проговаряли на никой дето яде месо ако схващаш мисълта)
Айде със здраве а подобни проекти по-добре да обсъждаш на private
Моля всички останали да проявят сдържаност, че от мои собствени топици знам докъде може да продължи тоз сериал.... _________________ SHINEEEEEEEEEEEEE.......
днеска съм нежен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
inNO

|
Пуснато на: Нед Юни 06, 2004 12:44 pm Заглавие: |
|
|
Приказно. На перфектната ти работа мога само да добавя/да ме извини maceman, че му се меша в занаята/ Ундърграунд що не го пробваш да не е с У в началото???? _________________ HANGAR 18. Area 51 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SIMPLI

|
Пуснато на: Нед Юни 06, 2004 3:02 pm Заглавие: |
|
|
Виж какво драги мафия3д, за 2 дни присъствие в Графила доказа безапелационно, че на този етап трябва да се въздържаш от това да пълниш форума с твои постове. Препоръчвам ти известно време само да четеш и да анализираш коментарите на други юзъри, а също да прелистиш малко специализирана литература, с надеждата да постигнеш някакво приемливо ниво на графична култура. Сигурен съм, че няколко месеца занимание в тази посока ще ти бъде от полза, за да не се стига до това всеки твой пост да се приема с ирония. Не забравяй, че това място се опитва да бъде интересно за професиналисти, които нямат излишно време да четат постове като твоя. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hackum

|
Пуснато на: Нед Юни 06, 2004 6:30 pm Заглавие: |
|
|
Много зле. Ти изобщо разглеждал ли си какви неща се правят през 21-и век?
И с това отношение доникъде няма да стигнеш, не че си тръгнал за някъде като гледам. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|