Graphilla.com :: Преглед на тема - flayer na Corel

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

flayer na Corel

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
mafia3d

МнениеПуснато на: Съб Юни 05, 2004 2:36 pm    Заглавие: flayer na Corel Отговорете с цитат

eto edin proekt za flayer

ili puk tova e po-dobre
[url][/url]
mafia3d

МнениеПуснато на: Съб Юни 05, 2004 2:45 pm    Заглавие: da sme to4ni Отговорете с цитат

Ne sum mnogo siguren v pravilata pi6e6e mai ne6to da ne se pi6at imen na firmi ili
ne6to takova e tova ne e reklama prosto proizvolno ime za da si e to4no flayer ako
e zabraneno i tova kajete
Juana

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Съб Юни 05, 2004 3:23 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

20ti mai - Den za pyrjene
Ky3Mu4

Местожителство: Germany

МнениеПуснато на: Съб Юни 05, 2004 3:50 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Виж сега не искам да съм гаден, ама това което виждам е просто... ужасно. Типични "техно" плакати които виждах преди няколко години из БГ - градиенти, и фонт-ове на килограм, окото не знае къде да се хване... писано писано, мацано та забравено. Има си цветови гами и т.н., ама като видя кално-лилаво да се плесне на оранжев градиент - е направо ми бърка не знам къде. "Fryday"... ммда, добрият стар "english" ;)
mafia3d

МнениеПуснато на: Съб Юни 05, 2004 4:48 pm    Заглавие: ok kaji si mnenieto Отговорете с цитат

opa friday e da veno a naprimer da kaje6 nqkoq po-dobra kombinaciq m/u backgrounda
i front da da go poopravim 6tom e taka a???
mafia3d

МнениеПуснато на: Съб Юни 05, 2004 4:55 pm    Заглавие: A I SU6TO Отговорете с цитат

ti napravo si me TOVARI6 ne 4e ne iska6 da si gaden
niki michailov
ники михайлов

Местожителство: varna

МнениеПуснато на: Съб Юни 05, 2004 5:08 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Скъпи новозаписал се юзъре
ICQто ми е обявено ако тооооооолкова ти се говори и ти се иска коментари да получаваш обади ми се
Не прави обаче по няколко теми на ден просто защото с тази инерция(твърде голяма) и това качество (твърде лошо) нито правиш добро впечатление , нито някой ще те вземе насериозно -за несериозни проекти несериозни коментари ще получиш.
Тука има много кадърни хора обаче точно те няма да вземат да ти кометират нещата
(в тоя ред на мисли имало дъновисти дето не проговаряли на никой дето яде месо ако схващаш мисълта)
Айде със здраве а подобни проекти по-добре да обсъждаш на private
Моля всички останали да проявят сдържаност, че от мои собствени топици знам докъде може да продължи тоз сериал....
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
inNO

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Нед Юни 06, 2004 12:44 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Приказно. На перфектната ти работа мога само да добавя/да ме извини maceman, че му се меша в занаята/ Ундърграунд що не го пробваш да не е с У в началото????
SIMPLI

Местожителство: Русе

МнениеПуснато на: Нед Юни 06, 2004 3:02 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Виж какво драги мафия3д, за 2 дни присъствие в Графила доказа безапелационно, че на този етап трябва да се въздържаш от това да пълниш форума с твои постове. Препоръчвам ти известно време само да четеш и да анализираш коментарите на други юзъри, а също да прелистиш малко специализирана литература, с надеждата да постигнеш някакво приемливо ниво на графична култура. Сигурен съм, че няколко месеца занимание в тази посока ще ти бъде от полза, за да не се стига до това всеки твой пост да се приема с ирония. Не забравяй, че това място се опитва да бъде интересно за професиналисти, които нямат излишно време да четат постове като твоя.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Hackum

Местожителство: Бургас

МнениеПуснато на: Нед Юни 06, 2004 6:30 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Много зле. Ти изобщо разглеждал ли си какви неща се правят през 21-и век?

И с това отношение доникъде няма да стигнеш, не че си тръгнал за някъде като гледам.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети