Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
patriot

|
Пуснато на: Нед Юни 06, 2004 1:56 pm Заглавие: Kato sum pochnal da pokaja i oshte edin sait |
|
|
www.europe.bg
oshte e under construction , no mneniqta shte sa cenni. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
themagician

|
Пуснато на: Нед Юни 06, 2004 5:46 pm Заглавие: |
|
|
vsichko mu e tam, raboti, osven tova i novini niakoj pulni vutre ochevidno presni presni. s tva "under construction" kvo tochno imash pred vid? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
[mighty]
|
Пуснато на: Нед Юни 06, 2004 5:55 pm Заглавие: |
|
|
Този хедер с тези сини квадрати не ми харесва. И до него надписът “европейскиинститут “ хич не се чете. И тези lines хич не разбирам каква е идеята.
Иха-а-а-a тeзи менюта, който се отварят, ще ми вземат здравето. Като се отвори това "политика" и целият екран се закрива. Според мен, ако държиш на тази навигация, ще е по-добре да сложиш менюто горе в хедера и да е падащо надолу. И да го съкратиш малко, няма да е зле. В страничното меню има някви сиви петна, защо не ги махнеш? Отностно разположението на текста пробвай с повече въздух, повече white space. Някои от картинките ми идват малко lowres.
Да смениш навигацията задължително!
Успех! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
patriot

|
Пуснато на: Нед Юни 06, 2004 6:04 pm Заглавие: |
|
|
[mighty] написа: | Този хедер с тези сини квадрати не ми харесва. И до него надписът “европейскиинститут “ хич не се чете. И тези lines хич не разбирам каква е идеята.
Иха-а-а-a тeзи менюта, който се отварят, ще ми вземат здравето. Като се отвори това "политика" и целият екран се закрива. Според мен, ако държиш на тази навигация, ще е по-добре да сложиш менюто горе в хедера и да е падащо надолу. И да го съкратиш малко, няма да е зле. В страничното меню има някви сиви петна, защо не ги махнеш? Отностно разположението на текста пробвай с повече въздух, повече white space. Някои от картинките ми идват малко lowres.
Да смениш навигацията задължително!
Успех! |
Ami menuto go reshavat drugi hora, saita e napulno dinamichen vsichko se pulni ot admin panel, i tia kategorii i az sum na mnenie che ne trqbva da se pokazvat v padashtoto menu . Nefunkcionalni sa... ama taka sa si reshili taka sa si napravili strukturata. headera ne sum go bacal az za sujalenie , ave dulga i shiroka e s toq sait , beshe suvsem drug kocepta, no posle se stigna do tova. Navigaciqta nqma kak da q kacha gore kakto sam se doseshtash, zahtoto nqma da e fixiran broin dumi :))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Нед Юни 06, 2004 6:34 pm Заглавие: |
|
|
аз мисля, че е най-добре да показваш проекта е не вече готов сайт, защото така дори и да искаш възможните промени са сведени до минимум. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hackum

|
Пуснато на: Нед Юни 06, 2004 6:41 pm Заглавие: |
|
|
На мен ми харесва само че много си сгъчкал заглавията/датата/иконката/текста едно в друго. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pro_01

|
Пуснато на: Пон Юни 07, 2004 11:19 am Заглавие: |
|
|
патриот, добре, че се върна там, че това което видях като семпли по тоя проект от кандидатстващите за позицията тогава беше, как да кажа ;-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
patriot

|
Пуснато на: Пон Юни 07, 2004 2:09 pm Заглавие: |
|
|
pro_01 написа: | патриот, добре, че се върна там, че това което видях като семпли по тоя проект от кандидатстващите за позицията тогава беше, как да кажа ;-) |
:)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|