Graphilla.com :: Преглед на тема - Kato sum pochnal da pokaja i oshte edin sait

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Kato sum pochnal da pokaja i oshte edin sait

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
patriot

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Нед Юни 06, 2004 1:56 pm    Заглавие: Kato sum pochnal da pokaja i oshte edin sait Отговорете с цитат

www.europe.bg

oshte e under construction , no mneniqta shte sa cenni.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
themagician

Местожителство: Sofeto

МнениеПуснато на: Нед Юни 06, 2004 5:46 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

vsichko mu e tam, raboti, osven tova i novini niakoj pulni vutre ochevidno presni presni. s tva "under construction" kvo tochno imash pred vid?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
[mighty]

МнениеПуснато на: Нед Юни 06, 2004 5:55 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Този хедер с тези сини квадрати не ми харесва. И до него надписът “европейскиинститут “ хич не се чете. И тези lines хич не разбирам каква е идеята.

Иха-а-а-a тeзи менюта, който се отварят, ще ми вземат здравето. Като се отвори това "политика" и целият екран се закрива. Според мен, ако държиш на тази навигация, ще е по-добре да сложиш менюто горе в хедера и да е падащо надолу. И да го съкратиш малко, няма да е зле. В страничното меню има някви сиви петна, защо не ги махнеш? Отностно разположението на текста пробвай с повече въздух, повече white space. Някои от картинките ми идват малко lowres.

Да смениш навигацията задължително!

Успех!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
patriot

МнениеПуснато на: Нед Юни 06, 2004 6:04 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

[mighty] написа:
Този хедер с тези сини квадрати не ми харесва. И до него надписът “европейскиинститут “ хич не се чете. И тези lines хич не разбирам каква е идеята.

Иха-а-а-a тeзи менюта, който се отварят, ще ми вземат здравето. Като се отвори това "политика" и целият екран се закрива. Според мен, ако държиш на тази навигация, ще е по-добре да сложиш менюто горе в хедера и да е падащо надолу. И да го съкратиш малко, няма да е зле. В страничното меню има някви сиви петна, защо не ги махнеш? Отностно разположението на текста пробвай с повече въздух, повече white space. Някои от картинките ми идват малко lowres.

Да смениш навигацията задължително!

Успех!

Ami menuto go reshavat drugi hora, saita e napulno dinamichen vsichko se pulni ot admin panel, i tia kategorii i az sum na mnenie che ne trqbva da se pokazvat v padashtoto menu . Nefunkcionalni sa... ama taka sa si reshili taka sa si napravili strukturata. headera ne sum go bacal az za sujalenie , ave dulga i shiroka e s toq sait , beshe suvsem drug kocepta, no posle se stigna do tova. Navigaciqta nqma kak da q kacha gore kakto sam se doseshtash, zahtoto nqma da e fixiran broin dumi :)))
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
sebastianz55

Местожителство: yellow submarine a.k.a. office

МнениеПуснато на: Нед Юни 06, 2004 6:34 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

аз мисля, че е най-добре да показваш проекта е не вече готов сайт, защото така дори и да искаш възможните промени са сведени до минимум.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Hackum

Местожителство: Бургас

МнениеПуснато на: Нед Юни 06, 2004 6:41 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

На мен ми харесва само че много си сгъчкал заглавията/датата/иконката/текста едно в друго.
Върнете се в началото
pro_01

Местожителство: random

МнениеПуснато на: Пон Юни 07, 2004 11:19 am    Заглавие: Отговорете с цитат

патриот, добре, че се върна там, че това което видях като семпли по тоя проект от кандидатстващите за позицията тогава беше, как да кажа ;-)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
patriot

МнениеПуснато на: Пон Юни 07, 2004 2:09 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

pro_01 написа:
патриот, добре, че се върна там, че това което видях като семпли по тоя проект от кандидатстващите за позицията тогава беше, как да кажа ;-)

:))
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети