Graphilla.com :: Преглед на тема - Help sas hard disk

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Help sas hard disk

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Mutra

Местожителство: sofia-bourgas

МнениеПуснато на: Пон Юни 07, 2004 11:30 am    Заглавие: Help sas hard disk Отговорете с цитат

Imam edin hard koito e cepnat na 2 diala. No edinia dial iz4ezna. Znaete li naikakaw software s koito da moga da oprawai diala za da spasia informaciata?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
ConcreteDonkey

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Юни 07, 2004 11:40 am    Заглавие: Отговорете с цитат

каква е файловата система?
blue

Местожителство: office/internet

МнениеПуснато на: Пон Юни 07, 2004 12:58 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Obarni vnimanie na tova kak e izcheznal - da ne e iztrit ... zashtoto ako e iztrit trudno shte moje da se vazstanovi infoto. Imal sam podoben problem sas HDD kogato pravih scanirane za greshki s NDD (Norton Disk Doctor). V sluchaia edin ot dialovete na HDD-to se dublira (mojeshe da se vidiat 2 ustroistva - primerno F - pri koeto ednoto ima informacia, a drugoto ne - koeto uspiah da kopiram predi da zabie Comp-a ostna, sled kato zabi veche imashe samo edno ustroistvo F - PRAZNO :(.

Inache moje da proverish niakoi da ne si e napravil bazik s teb i da ti e skril diala. A za vazstanoviavne ako ne narushena strukturata na Partion-a moje i da stane (NE SAM GO PROBVAL) s niakoi ot programkite za BACK UP na cial partishion i posle da extractnesh infoto koeto moje da se spasi. No pak kazvam ne sam probval da go pravia tova i ne davam garancii :(
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Mutra

МнениеПуснато на: Пон Юни 07, 2004 1:49 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

sorry 4e ne obiasnih ot na4alo za kakwo stawa wapros. ta situaciata e slednata:

Kupoh si now 160 gb disk. Cepnat e na 2 4asti: 1 e 9 gb, a drugata 4ast e wsi4ko ostanalo. dokato ba4kam mi se naloji da sazdam mnogo golemi failove (targa sequences) i te zaegha nad 127 GB ot golemia dial. Togawa windowsa zabi i sled restarta se okaza 4e golemia dial go niama. Az se swarzah s edin poznat i toi mi kaza 4e windowsa imal problemi sas rabotaat s diskowe po golemi ot 127 gb. Ta prosto triabwa da si go cepna diska na 2 4asti ot po 80 gb. Oba4e iskam predi towa ad si spasia informaciata zashtoto e dista wajna. Kazaha mi 4e s EASY RECOVERY shte moga da uspeia i sega se ma4a da ia nameria.

Ta za w badeshte wsi4ki diskowe se cepiat na dialowe po-malki ot 127 GB - mamka im i microsoft!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
ConcreteDonkey

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Юни 07, 2004 3:17 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

виж този линк http://www.services-here.com/tiramitsu-data-recovery/tiramitsu-data-recovery.html
Mutra

МнениеПуснато на: Пон Юни 07, 2004 4:02 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Blagodaria vi za barzata reakcia. namerih 2 programi i s tiah shte boria harda.

cialata lainiarshtina e doshla ot tam 4e windowsa ne raboti kakto triabwa sas hardowe nad 127GB. Ta ako si kupuwate hardowe nad 127Gb cepete gi na4asti po-malki ot 127GB i neka tapite programisti ot microsoft da %^$&^#$@#*^#%%^#@$_))(**(^)(^*(

sorry za poslednite gluposti no mi pisna ot glupostite na windoswa!

are pak mersi za pomoshta
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети