Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Mutra

Регистриран на: 05 Яну 2003 Мнения: 268 Местожителство: sofia-bourgas
|
Пуснато на: Пон Юни 07, 2004 11:30 am Заглавие: Help sas hard disk |
|
|
Imam edin hard koito e cepnat na 2 diala. No edinia dial iz4ezna. Znaete li naikakaw software s koito da moga da oprawai diala za da spasia informaciata? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Пон Юни 07, 2004 11:40 am Заглавие: |
|
|
каква е файловата система? _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
blue

Регистриран на: 19 Апр 2004 Мнения: 72 Местожителство: office/internet
|
Пуснато на: Пон Юни 07, 2004 12:58 pm Заглавие: |
|
|
Obarni vnimanie na tova kak e izcheznal - da ne e iztrit ... zashtoto ako e iztrit trudno shte moje da se vazstanovi infoto. Imal sam podoben problem sas HDD kogato pravih scanirane za greshki s NDD (Norton Disk Doctor). V sluchaia edin ot dialovete na HDD-to se dublira (mojeshe da se vidiat 2 ustroistva - primerno F - pri koeto ednoto ima informacia, a drugoto ne - koeto uspiah da kopiram predi da zabie Comp-a ostna, sled kato zabi veche imashe samo edno ustroistvo F - PRAZNO :(.
Inache moje da proverish niakoi da ne si e napravil bazik s teb i da ti e skril diala. A za vazstanoviavne ako ne narushena strukturata na Partion-a moje i da stane (NE SAM GO PROBVAL) s niakoi ot programkite za BACK UP na cial partishion i posle da extractnesh infoto koeto moje da se spasi. No pak kazvam ne sam probval da go pravia tova i ne davam garancii :( |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Mutra

|
Пуснато на: Пон Юни 07, 2004 1:49 pm Заглавие: |
|
|
sorry 4e ne obiasnih ot na4alo za kakwo stawa wapros. ta situaciata e slednata:
Kupoh si now 160 gb disk. Cepnat e na 2 4asti: 1 e 9 gb, a drugata 4ast e wsi4ko ostanalo. dokato ba4kam mi se naloji da sazdam mnogo golemi failove (targa sequences) i te zaegha nad 127 GB ot golemia dial. Togawa windowsa zabi i sled restarta se okaza 4e golemia dial go niama. Az se swarzah s edin poznat i toi mi kaza 4e windowsa imal problemi sas rabotaat s diskowe po golemi ot 127 gb. Ta prosto triabwa da si go cepna diska na 2 4asti ot po 80 gb. Oba4e iskam predi towa ad si spasia informaciata zashtoto e dista wajna. Kazaha mi 4e s EASY RECOVERY shte moga da uspeia i sega se ma4a da ia nameria.
Ta za w badeshte wsi4ki diskowe se cepiat na dialowe po-malki ot 127 GB - mamka im i microsoft! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Mutra

|
Пуснато на: Пон Юни 07, 2004 4:02 pm Заглавие: |
|
|
Blagodaria vi za barzata reakcia. namerih 2 programi i s tiah shte boria harda.
cialata lainiarshtina e doshla ot tam 4e windowsa ne raboti kakto triabwa sas hardowe nad 127GB. Ta ako si kupuwate hardowe nad 127Gb cepete gi na4asti po-malki ot 127GB i neka tapite programisti ot microsoft da %^$&^#$@#*^#%%^#@$_))(**(^)(^*(
sorry za poslednite gluposti no mi pisna ot glupostite na windoswa!
are pak mersi za pomoshta |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|