Graphilla.com :: Преглед на тема - Представяне / Графичен и Уеб дизайн

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Представяне / Графичен и Уеб дизайн

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
thebluntslider

Местожителство: Хасково

МнениеПуснато на: Нед Юни 13, 2004 5:45 am    Заглавие: Представяне / Графичен и Уеб дизайн Отговорете с цитат

Проект 1: FT Data Team .:: Reloaded ::.

Проект 2: Olesya Project

Проект 3:

Първият сайт предстои скоро да бъде пуснат официално и това е нещо като алфа версия преди финалната ;)

Проект 2 го изработих с CorelDRAW и Photo-Paint.

Третият проект е на сайта по който в момента работя. Още не е направен в уеб страница, но графичният му вид е завършен.

Приблизително от 2 години се занимавам с уеб дизайн и графика и си служа добре (поне така мисля...) с продуктите на COREL ;).

Please оценете дарбите за уеб/графичен дизайнер... имам ли ги въобще?

Благодаря ви предварително.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя Yahoo Messenger MSN Messenger
DR2
Paladin's Death

МнениеПуснато на: Нед Юни 13, 2004 9:19 am    Заглавие: Отговорете с цитат

не се вижда. сложи ги на свестен хостинг. това което видях проект.1 е тръгнало да става но има още много работа по хедъра за да се получи добре. освен това уарез страници не е добре повече да показваш:(
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
soundGarden

МнениеПуснато на: Нед Юни 13, 2004 11:13 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Хм, с оглед целта и характера на ФТдата тийм - добре. Повече старание е вложено от обикновено. Колко време ще изкара според тебе?
thebluntslider

МнениеПуснато на: Нед Юни 13, 2004 5:57 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Извинявам се за Warez сайта... няма де се повтори :)

Проект 2 (@data.bg)

Проект 3:

Цитат:
Хм, с оглед целта и характера на ФТдата тийм - добре. Повече старание е вложено от обикновено. Колко време ще изкара според тебе?

Ахъм за тази път се постарах малко повече ;). Ми ще искара дълго стига да няма оплаквания.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя Yahoo Messenger MSN Messenger
dreado

МнениеПуснато на: Пон Юни 14, 2004 8:33 am    Заглавие: :о) Отговорете с цитат

Според мен нито един от проектите не е професионално завършен и няма шанс да се бори за права.
Освен това има доста да се поработи по първия за да заприлича на сайт, другите лично на мен не ми харесват!
Успех в начинанията!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
thebluntslider

МнениеПуснато на: Пон Юни 14, 2004 11:16 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Благодаряви. Поне сте директни ;) Ще поработя по първият сайт а другите два вероятно ще ги преработя.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети