Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
thebluntslider

|
Пуснато на: Нед Юни 13, 2004 5:45 am Заглавие: Представяне / Графичен и Уеб дизайн |
|
|
Проект 1: FT Data Team .:: Reloaded ::.
Проект 2: Olesya Project
Проект 3:
Първият сайт предстои скоро да бъде пуснат официално и това е нещо като алфа версия преди финалната ;)
Проект 2 го изработих с CorelDRAW и Photo-Paint.
Третият проект е на сайта по който в момента работя. Още не е направен в уеб страница, но графичният му вид е завършен.
Приблизително от 2 години се занимавам с уеб дизайн и графика и си служа добре (поне така мисля...) с продуктите на COREL ;).
Please оценете дарбите за уеб/графичен дизайнер... имам ли ги въобще?
Благодаря ви предварително. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Нед Юни 13, 2004 9:19 am Заглавие: |
|
|
не се вижда. сложи ги на свестен хостинг. това което видях проект.1 е тръгнало да става но има още много работа по хедъра за да се получи добре. освен това уарез страници не е добре повече да показваш:( _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
soundGarden

|
Пуснато на: Нед Юни 13, 2004 11:13 am Заглавие: |
|
|
Хм, с оглед целта и характера на ФТдата тийм - добре. Повече старание е вложено от обикновено. Колко време ще изкара според тебе? _________________ We all bleed red |
|
Върнете се в началото |
|
 |
thebluntslider

|
Пуснато на: Нед Юни 13, 2004 5:57 pm Заглавие: |
|
|
Извинявам се за Warez сайта... няма де се повтори :)
Проект 2 (@data.bg)
Проект 3:
Цитат: | Хм, с оглед целта и характера на ФТдата тийм - добре. Повече старание е вложено от обикновено. Колко време ще изкара според тебе? |
Ахъм за тази път се постарах малко повече ;). Ми ще искара дълго стига да няма оплаквания. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreado
|
Пуснато на: Пон Юни 14, 2004 8:33 am Заглавие: :о) |
|
|
Според мен нито един от проектите не е професионално завършен и няма шанс да се бори за права.
Освен това има доста да се поработи по първия за да заприлича на сайт, другите лично на мен не ми харесват!
Успех в начинанията! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
thebluntslider

|
Пуснато на: Пон Юни 14, 2004 11:16 pm Заглавие: |
|
|
Благодаряви. Поне сте директни ;) Ще поработя по първият сайт а другите два вероятно ще ги преработя. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|