Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
jean_lesn
|
Пуснато на: Пет Юни 11, 2004 2:15 pm Заглавие: Представяне на Ян Лесневски |
|
|
Здравейте всички!
Аз съм Ян Лесневски, и това, което мога да представя за момента е сайтът "Френски Конкорданс". Той е една особена онлайн база данни с възможност за разширено лингвистично търсене, направена на Perl и MySql. Графичният и уеб-дизайна са мои, участвал съм и в дебъгването на скриптовете. Ще се радвам на мнения за сайта
http://www.bultreebank.org/french/login.html _________________ Линкове за програмирането :
http://programirane.start.bg |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BadmotherfuckeR Kill 'em All

|
Пуснато на: Пет Юни 11, 2004 2:23 pm Заглавие: |
|
|
mon ami, grafichnia design na toia site iska da se preosmisli i napravi nanovo. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Пет Юни 11, 2004 3:00 pm Заглавие: |
|
|
BadmotherfuckeR написа: | mon ami, grafichnia design na toia site iska da se preosmisli i napravi nanovo. |
_________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Take 1

|
Пуснато на: Пет Юни 11, 2004 3:37 pm Заглавие: :)) |
|
|
Agree.
P.S.: da pravi6 fon za opredelena razdelitelna sposobnost ne e mnogo dobra ideq :). _________________ There's always a better way! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Alex
|
Пуснато на: Пет Юни 11, 2004 8:08 pm Заглавие: |
|
|
mnogo hora mraziat da go chuvat no....
DAI PAK :) _________________ -= Всяко нещо има край, само саламът има два края =- |
|
Върнете се в началото |
|
 |
fox

|
Пуснато на: Пет Юни 11, 2004 8:35 pm Заглавие: |
|
|
този сайт ме върна към времето win95 когато имаше само Front Paje _________________ The quick brown fox jumps over the lazy dog |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Candelero

|
Пуснато на: Пет Юни 11, 2004 10:50 pm Заглавие: |
|
|
Az ne razbiram ni6to ot WEB, do ot design-erska gledna to4ka....
BACK to the .. 199x ....
Tova za rezoluciata go usetih vednaga /izleze mi na 4 kareta./
:((
LOW Resolution IMAGES - .... _________________ The designer can see from his drawings how the final design will look but, unfortunately, not necessarily how it will work. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
the jester

|
Пуснато на: Съб Юни 12, 2004 1:54 am Заглавие: |
|
|
Ауу, аз дето уж нищо не разбирам, ама така изглеждаше една курсова работа на една колежка баш от зората на веб дизайна. Но офенс, може самият веб дизайн да ти е добър, но графичният иска...erase and rewind... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Съб Юни 12, 2004 11:22 am Заглавие: |
|
|
the jester написа: | Ауу, аз дето уж нищо не разбирам, ама така изглеждаше една курсова работа на една колежка баш от зората на веб дизайна. Но офенс, може самият веб дизайн да ти е добър, но графичният иска...erase and rewind... |
може ли да ми кажеш една причина поради която раздели уеб дизайна на графичен такъв и на "веб дизайн"? се си мисля че тука не е девелоперски форум. това не ми харесва ако ще отдолу да е скрит най гениално написания код! _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Съб Юни 12, 2004 11:59 am Заглавие: |
|
|
Не знам за вас ползвателите на Експлорер-а, обаче на мене с Опера-та ми забива щом се опитам да вляза в сайта. Два пъти под ред, така че не може да е случайно... А това което видях от дизайна... мдам, още си спомням Фронт Пейджа и първите ми опити :) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
jean_lesn
|
Пуснато на: Съб Юни 12, 2004 12:52 pm Заглавие: Здравейте |
|
|
Критиката ви е градивна и точна , поради което реших да направя целия сайт от самото начало. Всички цитирате Фронтпейдж, но съм го правил с Дриймуивър и Флаш, но не си личи :( . Ще го махна тоя бекграунд, ще има едноцветен или градиент фон, няма да има картинки в фона. След ден-два поствам линк. _________________ Линкове за програмирането :
http://programirane.start.bg |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Съб Юни 12, 2004 3:31 pm Заглавие: |
|
|
DR2 написа: | се си мисля че тука не е девелоперски форум. това не ми харесва ако ще отдолу да е скрит най гениално написания код! |
HTML валидатора каза че не е скрит отдолу най-гениално написания код...
Validation results: This page is not Valid HTML 4.0 Transitional!
http://validator.w3.org/check?verbose=1&uri=http%3A//www.bultreebank.org/french/login.html
Така че, Ян и кода ще трябва да го погледнете пак... _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
themagician

|
Пуснато на: Съб Юни 12, 2004 7:46 pm Заглавие: Re: Здравейте |
|
|
jean_lesn написа: | но съм го правил с Дриймуивър и Флаш, но не си личи :( |
tva mi zvuchi kato "izpolzvah podobria software, ma designa vse taka kriv"...
software v sluchaia e instrument. only. taka che - gore glavata i mnogo bachkane mu e majkata :-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|