Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
pro_01

|
Пуснато на: Пет Юни 11, 2004 3:38 pm Заглавие: печат върху текстил? |
|
|
чудя се какви са алтернативите за слагане на щампи върху тениски, фанели и каквото ще да е там? като се има предвид, че става дума за единични бройки. мислех си да го печатам на принтер (моя - струйния) върху някаква трансферна хартия и после с ютия да минавам отгоре, но предполагам на второто пране ще падне. пък и на епсъна мастилото е водоразтворимо. сетих се и, че фанелките с лика на царя, които имам почнаха да се белят точно на второто пране. може би зависи и от фолиото, което ще се ползва - царските бяха с много дебела щампа. но пък имам една друга тениска, която е с още по-дебела и може би дори гумирана щампа, която вече 6 години не е мръднала.
та чудех се какви са вариантите да си направя няколко фанелки / фанели с определена щампа, като какви пари идва удоволствието и къде да стане тая работа? мерси. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пет Юни 11, 2004 3:40 pm Заглавие: |
|
|
imal si flanelka s obraza na Simeon Sakskoburgotski ????? _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Пет Юни 11, 2004 3:42 pm Заглавие: ОфТ! |
|
|
Питай Гавански и Импланта!
:-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pro_01

|
Пуснато на: Пет Юни 11, 2004 3:51 pm Заглавие: |
|
|
имах, даже две. тоест още ги имам, но на едната има само парче от брадата му, на другата може би има око или нещо такова...
не съм ходил на митинги и не съм гласувал, спокойно... но това са си 2 екстра фанелки за спане, пък ако ще и с мис уганда в семейна обстановка на сватбата на брат си да бяха, пак щях да си ги ползвам... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Пет Юни 11, 2004 3:56 pm Заглавие: |
|
|
чувал бях хора да спят с пижами, чувал съм и за такива дет спят с нощни шапчици, ама за такива дет спят с тениска със снимка на симеончо за първи път чувам.... тц тц тц кви хора има по света беееее :))) _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Пет Юни 11, 2004 4:00 pm Заглавие: :-) |
|
|
Е, да, с тази е по-добре...
Бе тук наоколо има таквиз надписи по разни студия.
Не може да не си виждал нейде.
лукни, може да има нещу...
Успех! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Q2k

|
Пуснато на: Пет Юни 11, 2004 6:26 pm Заглавие: |
|
|
Man, nqmash problem
obadi se na ICQ.. moga da ti predloja dobyr transferen pe4at A3 format ..
na prili4ni tceni
PS. edna osobenost - kogato e po-golqma povyrhnostta stava neudobno za nosene...ame vse pak zavisi ot proekta |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mr_j

|
Пуснато на: Съб Юни 12, 2004 1:13 pm Заглавие: Re: печат върху текстил? |
|
|
pro_01 написа: | може би зависи и от фолиото, което ще се ползва - |
Да така е.
Колкото за царя, мога да го ползвам например, да си измия колата един - два пъти например. Ама да спя с неговия лик - ТОВА ДА НЕ Е НЯКАКВА ИЗВРАТЕНА ШЕГА!!! Ами кошмарите? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ARGO

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
pro_01

|
Пуснато на: Чет Ное 11, 2004 2:37 pm Заглавие: |
|
|
пак се сетих за същата тема, само че този път ме вълнува малко по-специфичен момент - къде правят гумиран печат и не се цупят за малко бройки? искам да пусна малка тестова серия - под 10 броя. приемам и други алтернативи, но не ме вълнуват методи, при които се получава вездесъщата чекия, която е така модерна в появилите се по едно време магазини за тишърти онлайн - 2 пранета и довиждане на щампата. дизайните са с повече от 1 цвят и някой от тях са с преливане. предполагам преливанките на сито не могат да се направят?
тнкс... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|