dani
|
Пуснато на: Съб Юни 12, 2004 5:05 am Заглавие: Nubie ;) Дрехи 3DsMax 6 Reactor Симулация |
|
|
Hi Нов съм в форума
Използвам 3dsMax 6 Проблема ми е с Reactor Cloth и по скоро с
ВЪЗМОЖНОСТТА ДА СЕ ПРАВИ НОРМАЛНА СИМУЛАЦИЯ НА ДРЕХИ
под този иначе чудесен plug in
Ta използвам plug-in Stitch ClothFX за обличане на персонажа зъл звяр които в оргиналният си вид тежи 60к 60 000 полигонна-просто по друг начин ми е трудно и после идва време на деиствителната симулация т е анимираният зъл звяр вече във вид на proxy слаборезолюционнен модел 9к полигонна когато играе и танцува ДА МОЖЕ ДРЕХИТЕ КОИТО САМ МУ УШИЛ 2к ПЛАВНО И ЕАЛИСТИЧНО ДА СЕ СТЕЛЯТ КАТО НА BLIZZARD SKI FILM Да ама не подобно на всичко хубаво и ТУК ИМА ПРОБЛЕМ При старт на симулацията в havok Reactor всичко става CRAP SHEAT и т.н.Върху proxy то дрехата се държи като атомна бомба без никакъв INTERPENETRITING За 20 сек. 460 fps. клип чакам цял ден при шанс да стане 1na100.
Подивяхпосинях вече цял месец не ям и не спя,пуша по 3 кутии na ден сън не ме лови ТААААА
МОЛЯ ВИ БРАТЯ Това е призив само ако някои знае Таината
Та може ли персонаж без ДРЕХИ Plug ins и които съм опитвал
1.Stitch за Max4 - Много добър но вече за остаряла платформа Не може да Export-ва симулацията към Max 6.0 НЕ СТАВА
2.Stitch ClothFx за маx 6.0 Добър за шиене и обличане МНОГО БЪГАВ за симулация СТАВА НАПОЛОВИНА
3.SimCloth сравнително добър ама как се работи с него Обличане цялостно на персонаж просто е лудост измерена в ПРОБИ
А проклетите Bllizard въртат Cinematics и вси4ко е гладко и тихо.
KAK СТАВА ТОВА Е ЛУДОСТ
Ако някои знае МОЛЯ изчел сам много и нищто не става.
Ако някои знае как правят дрехи в Bllizard ще съм му много благодарен.
P.S-9000поли модел+2000поли дреха+ Reactor 2.0 = счупен CPU 2x2.4 Xeon, GPU 980 QUADRO XGL, 1Gb Ram. |
|