Graphilla.com :: Преглед на тема - Euro 2004

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Euro 2004

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Дими

МнениеПуснато на: Вто Юни 15, 2004 1:08 am    Заглавие: Euro 2004 Отговорете с цитат

sega kvo trqa da stane za da Bulgaria da prodalji na sledva6tiq krag? da bieme Italy i Daniq ili da izravnim ili....? kak stoqt ne6tata...
Ky3Mu4

Местожителство: Germany

МнениеПуснато на: Вто Юни 15, 2004 1:41 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Викам да си спестиме парите, и да си събираме партакешите... видело се е че нема да го биде това Евро :(
Coldblooded

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Юни 15, 2004 2:04 am    Заглавие: Отговорете с цитат

be edna pobeda i raven i chakame drugite da igraqt za nas...
ama nqma za kakvo da se pritesnqvame...ej sa shte biem datchanite, a italiancite shte gi izduhame bre....Да живее българският национален отбор!!!!
Дими

МнениеПуснато на: Вто Юни 15, 2004 3:41 am    Заглавие: abe!!!! Отговорете с цитат

ABE GLEDAHTE LI VIDEOTO OT MA4A (www.euro2004.com)!!!! LELEEEEE!!!! TRI!!!! CELI 3!!!!! ZASADI NE SVIRI TOQ SMOTLIO ANGLI4ANINA!!!! LELEEE!!! ABE... ZA6TO BE??? EGASI KVO SME IM NAPRAILI NA ANGLIQ!!??? imam go na video, kak pri parviq gol ne sviri DVE zasadi i pri trietiq (ili 4tiq) pak ne sviri edna zasada!!!! a posle imam i videoto kadeto !CLEARLY! se vijda 4e tapq 6ved sam si se farli za duspa!!!! absolutno 4isto be6e...!!! kak moje takova ne6to be... palno bezobraie... tva e posrami6te za Evropa we...!!!!! a na6te super dobre igraha!!! ebasi kamseta imaha oba4e.... !!! tri super prospuska imahme... tc tc... abe se pak mislq 4e mojem da se nahasame i da gi biem drugite!!! dano, DANO...!!! samo trqa malko da ni se digne the confidence i 6te sme si sa6tite pi4ove deto bihme Harvatska v Harvatska, Belgiq v Sofia i si4ki ostanali koito ni se opre4iha...!!!!!!! BULGARI UINACI, BULGARI UINACI !!!!!! ;)))))))))))
Дими

МнениеПуснато на: Вто Юни 15, 2004 3:46 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Coldblooded, ti kvo raspraa6 na4i... sega trqa da izravnime s Daniq i da bieme Italiq za da se klasirame li???
az nae6 kvo si misleh za Italy... te nali igraha s Harvatska be... i Harvatite gi biha... emi nie pak posle bihme Harvatite... 6e biieme i Italy togava be!!! ;))))
panagonov

МнениеПуснато на: Вто Юни 15, 2004 9:55 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Това което пиша сега исках да го напиша вчера в 23:50. Сега част от злобата ми я няма, но ще опитам да си я възвърна.

Истината е една: футболистите опозориха страната си. Никой няма право да се гаври по подобен начин с името България. Трябва в България коренно да се променят следните неща:

1) Всички то БФС начело с неповторимия алкохолик Батето, разни му там Вуцовци и още 500 плужека с неизвестни функции да бъдат изпратени във въгледобивната промишленост, за да изкарат парите които най-безочливо изядоха, изпиха и изср**ха! Всичките им секлецарки, любовници и по-запазени съпруги да бъдат предоставени за общо народно ползване!

2) Всеки, опитал се и дори помислил си да купи мач директно да бъде вкарван зад решетките и да му се конфискува имуществото!

3) Всеки съдя, водил некадърно 2 мача да бъде уволняван поради некадърност, да му бъде забранено да се доближава на по-малко от 3 километра от който и да било стадион и да му бъде конфискуван телевизора и радиоапарата, за да не може да види футбол до края на живота си.

4) Тотална промяна в самите тренировки. Какво е това,бе!!!!! 30мин. свински тръст, 20 мин кълчене на място уж за разтягане, 10мин си бием дуспи, и аре да ходим да си вършим друга работа. Тренировките трябва да са такива, че и монасите от Шао Лин да припадат на тях от изтощение.

5) футболистите - на мама карасавците:
а) за да станеш футболист трябва да покриеш нечовешки нормативи за издръживост, бързина и кадърност
б) всеки футболист, посволил си да оспори отсъждане на съдята да бъде пребиван с пръчки на стадиона, при повторно провинение - обезглавяване!
в)футболистите ще получават солидни премии при победа, скромни при равенство и минимална работна заплата при загуба.

Носенето на националната фанелка трябва да бъде ЧЕСТ, за която всеки да се бори, а не да се правят на ку*ви като ги облекат.

Да си стягат гащите, да изгонят сърбите от отбора и да играят като за живота си там!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
NOX

МнениеПуснато на: Вто Юни 15, 2004 10:10 am    Заглавие: Отговорете с цитат

panagonov za6to ne e nacionalen trenior?
iskam da znam!!!
inNO

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Вто Юни 15, 2004 10:12 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Абе и на мене не ми е много кеф че ни пребиха кат кучета ма ко да се направи .... Пак съдията ни виновен.... Макар че и тримата съдии да беха влезли да играят за шведите тей немаше да я докарат... Ама panagonov на тебе верно ша кажеш че кат бием и ти дигат заплатата тей си се запенил деба... ;-)
panagonov

МнениеПуснато на: Вто Юни 15, 2004 10:14 am    Заглавие: Отговорете с цитат

NOX написа:
panagonov za6to ne e nacionalen trenior?
iskam da znam!!!

Щото нема да останат футболисти в отбора, деачервеитедеа!!!

На голямо първенство като това премии ще видая само ако са първи. При слабо представяне - целия отбор 10 спринтови обиколки на стадиона! Мизерници! С колкото повече оаднат толкова повече стават обиколките. После да видиш как с нокти и зъби ще се борят да паднат с 5:4 а не с 5:0.
Върнете се в началото
panagonov

МнениеПуснато на: Вто Юни 15, 2004 10:19 am    Заглавие: Отговорете с цитат

inNO написа:
Абе и на мене не ми е много кеф че ни пребиха кат кучета ма ко да се направи .... Пак съдията ни виновен.... Макар че и тримата съдии да беха влезли да играят за шведите тей немаше да я докарат... Ама panagonov на тебе верно ша кажеш че кат бием и ти дигат заплатата тей си се запенил деба... ;-)

НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА ИЗЛАГА СТРАНАТА СИ ПО ТОЗИ НАЧИН!
Нали това са ни най-добрите професионалисти във футбола? Значи че те са 5 пъти по-некадърни от шведите. Значи че нацията ни е 5 пъти по-некадърна от шведската. Това е позор, който ме кара да се срамувам че съм българин. Не е въпроса до самата загуба, а по начина по който загубихме. Всеки от нас работи и ако се провали по такъв начин ако не уволнение, то поне санкции ще има.
Върнете се в началото
LoveHate
ta tatau

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Вто Юни 15, 2004 10:35 am    Заглавие: Отговорете с цитат

alooooooooooooooooooo !!!!! Nekade otgore da videhte nadpis "Balgari Iunaci" ??????
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети