Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
ignisfatuus

|
Пуснато на: Чет Юни 17, 2004 6:48 pm Заглавие: PS image |
|
|
Photoshop eksperimenti.
[img]http://www.boinaslava.net/~free/ignis/zateb.bmp[/img] |
|
Върнете се в началото |
|
 |
[mighty]
|
Пуснато на: Чет Юни 17, 2004 6:57 pm Заглавие: |
|
|
za li4no ni6tu ne vijdam |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LuPi

Регистриран на: 12 Яну 2004 Мнения: 1175 Местожителство: eastern hemisphere
|
Пуснато на: Чет Юни 17, 2004 6:57 pm Заглавие: |
|
|
имидж таговете не работят с *.bmp файлове... опитай с JPG _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
http://badpixel.cghub.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ignisfatuus

|
Пуснато на: Чет Юни 17, 2004 7:04 pm Заглавие: |
|
|
kade sam tragnala?! ne moga da si postna kartinkata?!!
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
niki michailov ники михайлов

|
Пуснато на: Чет Юни 17, 2004 7:05 pm Заглавие: |
|
|
Спазвай правилото всичко което правиш да е простичко иначе идва твурде много за храносмилането - доработка требе(демек махай половината работи) _________________ SHINEEEEEEEEEEEEE.......
днеска съм нежен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ignisfatuus

|
Пуснато на: Чет Юни 17, 2004 7:22 pm Заглавие: Ami ako ne se izlojim kak 6te se nau4im:)) |
|
|
Vsa6tnost tova e ednoto izobrajenie , mai naistina sam prekalila s natrupvaneto
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
54ka

|
Пуснато на: Чет Юни 17, 2004 7:23 pm Заглавие: |
|
|
nadqvam se da gresha .... no mislq che tova sa opiti za obrabotvane na neshta koito ne si risuvala ti ?? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
niki michailov ники михайлов

|
Пуснато на: Чет Юни 17, 2004 7:24 pm Заглавие: |
|
|
Шерпе Ла Фам е положението(мъжа аут :РРРР) _________________ SHINEEEEEEEEEEEEE.......
днеска съм нежен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ignisfatuus

|
Пуснато на: Чет Юни 17, 2004 7:30 pm Заглавие: |
|
|
Ne gre6i6 tova biaha snimki. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
String
|
Пуснато на: Чет Юни 17, 2004 11:20 pm Заглавие: |
|
|
Велкоме ин дъ графилла лорлд.
Мен пък, жената ме кефи (разбираи в първата картинка), някак си са радавам как си я обработила, туи с някаф филтър ли е или яко мацане? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Пет Юни 18, 2004 1:13 am Заглавие: |
|
|
Не ме кефат, и ще ти кажа защо - защото няма нищо авторско или артистично в това да обработваш чужди снимки, и то дори без знанието на авторите им. Вземи снимай, нарисувай и след това го обработвай, засега това което виждам на нищо не прилича... _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bigworm

|
Пуснато на: Пет Юни 18, 2004 1:15 am Заглавие: |
|
|
kato gledam ot vsichko po malko...tva kude da se turne sia...v pechata li.........moje bi nikude ..... i nai vajnoto....narisuvai neshto tvoe i kat go obrabotish sled tva...mi postni de:):):) _________________ taman se setih kvo da kaja i kazah drugo |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bigworm

|
Пуснато на: Пет Юни 18, 2004 1:16 am Заглавие: |
|
|
e to pa kuzmich me izprevari _________________ taman se setih kvo da kaja i kazah drugo |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Пет Юни 18, 2004 10:29 am Заглавие: |
|
|
даа... виждам че си се научил(а) да ползваш wave филтър... похвално =)
само го прилагай върху нещо което ТИ си нарисувал(а) =)... толкова за втората картинка.
а за първата - ако не се лъжа е снимка със силно вдигнат контраст и филтър-два лепнати отгоре.....
ми не ме кефят (нищо лично) =) _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ignisfatuus

|
Пуснато на: Пет Юни 18, 2004 1:15 pm Заглавие: |
|
|
Dobre, ne se zaiajdam s vas, no:
Ku3Mi4: Pro4etoh 4e v tozi forum vlizat takiva, koito ne sa na nivo za specializiranite. Sledovatelno e logi4no da tarsia savet ili kritika ot po-dobrite, za da nau4a ne6to. Kolkoto do tova kakvo e artisti4no - mislia 4e vsi4ko koeto idva ot sobstvenoto vaobrajenie na 4ovek e artisti4no. I kakvo lo6o v tova da obraboti6 snimki po na4in po koito ti haresva i koito izraziava tova koeto iska6? Az ne gi prodavam i ne laja 4e az sam gi snimala, pravia gi za udovolstvie.
Mnogo uvajavam saveti po sa6testvo kato na niki michailov, LuPi, String i ot4asti kato na bigworm :) Blagodaria vi.
Eto ia kartinkata na jenata, v original e 1024x768. Drugite dve sa moi. Sajaliavam 4e ne pazia originalnata snimka na maja - kulturist s izrodska mutra, zaradi koeto e li6en ot neia:))
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
The_Cat

|
Пуснато на: Пет Юни 18, 2004 3:11 pm Заглавие: HM! |
|
|
Misya 4e rabotite sa gotini! A ve pi4ove - vii mai si mislite 4e designera tryaa da e nekaf bog - fotograf, hudojnik, zavarchik, moje bi... stiga 4ak pak tolkova. Mnogo sa si got rabotite - priemete go kato kavur na snimka... mene ma kefat! Stiga bojestvena kritika - badete realisti! _________________ Design your mind |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пет Юни 18, 2004 3:13 pm Заглавие: |
|
|
mislim che designera nai-malkoto triabva da ima razvito chuvstvo za ESTETETIKA - tuk nema nikakvo, kamo li razvito !!! _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Пет Юни 18, 2004 3:26 pm Заглавие: |
|
|
i нека не бъркаме маането* на ефекти с дизайна.
* самоцелното използване на много, разнородни, най-различни ефекти _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Пет Юни 18, 2004 3:45 pm Заглавие: Re: HM! |
|
|
The_Cat написа: | ... mene ma kefat! |
за предстаане тва май не е критерия :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Пет Юни 18, 2004 3:54 pm Заглавие: |
|
|
ignisfatuus написа: | Dobre, ne se zaiajdam s vas, no:
Ku3Mi4: Pro4etoh 4e v tozi forum vlizat takiva, koito ne sa na nivo za specializiranite. Sledovatelno e logi4no da tarsia savet ili kritika ot po-dobrite, za da nau4a ne6to. Kolkoto do tova kakvo e artisti4no - mislia 4e vsi4ko koeto idva ot sobstvenoto vaobrajenie na 4ovek e artisti4no. I kakvo lo6o v tova da obraboti6 snimki po na4in po koito ti haresva i koito izraziava tova koeto iska6? Az ne gi prodavam i ne laja 4e az sam gi snimala, pravia gi za udovolstvie.
Mnogo uvajavam saveti po sa6testvo kato na niki michailov, LuPi, String i ot4asti kato na bigworm :) Blagodaria vi. |
Ако искаш да постваш в "Графила за всеки" или "Общи приказки", не ти трябват права, но специализираните не мисля че си дори на минималното за там ниво - най-малко би било неуважение към останалите които наистина са се постарали да направят нещо свое и са заслужили правата си по този начин. Никой не те обвинява че лъжеш или нещо подобно, просто ползването на чужд материал - бил той снимки или рисунки, и "плескането" на филтри отгоре, е най-малкото проява на лош вкус. Знам че е много лесно да вземеш нещо готово, да му удариш един милион филтра и да си кажеш: "Лелеее аз съм бог, глей какви неща мога да правя!", е да ама бихме искали да видим нещо дето е правено от нулата, пък било то и не кой знае професионално, просто за да се види че човека отсреща се е постарал да направи нещо свое. Последното което си постнала /надявам се че не се бъркам че си момиче?/... оставям го без коментар - / и за да не ме обвиниш пак, че не говоря по "същество"/ прекалено са ми мили очите за да се насилвам да видя, какво е направило "творческото ти аз" в размер 133х100 пиксела... _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|