Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
ico
|
Пуснато на: Вто Юли 06, 2004 9:21 am Заглавие: Sait za restorant |
|
|
kum 300Kb !!!
http://www.icompact.net/rest/
Takaaa... purvi opit da naprava neshto v toz stil ... ma v kushti izglejdashe po-svetlo.
Komentiraite shte mi e polezno. :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Snaker Toxic Snake
|
Пуснато на: Вто Юли 06, 2004 9:44 am Заглавие: |
|
|
ааа ... от сутринта нещо добро :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
tn1
|
Пуснато на: Вто Юли 06, 2004 10:04 am Заглавие: |
|
|
mnogo e dobro, bravo :) _________________ tuka vsichki pishat neshto... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Вто Юли 06, 2004 10:32 am Заглавие: |
|
|
радва:) може би логото е леко "тъмно"... _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Вто Юли 06, 2004 10:41 am Заглавие: |
|
|
i mene mi hareswa :)
oswen logoto i twa ce si polzwal ednakwi ornamenti za "reservation" i "today's menu"
ma twa malak kahar :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ico
|
Пуснато на: Вто Юли 06, 2004 11:13 am Заглавие: |
|
|
tozi nadpis gore she se smenia nai veroiatno shtoto si e moia izmislca. Shte go mislia kato vidia kakvo e istinskoto ... moje da se poluchi mnogo "interesno" :)
Avatare kaji za tez ornamenti obiasni shto ne ti haresva shtoto az savsem umishleno go povtorh toz element ... probvah s razlichni ma ne mojah da gi naglasa taka che da mi haresa. Dai ideia kak she sedi po-dobre. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Вто Юли 06, 2004 11:58 am Заглавие: |
|
|
ico написа: | Avatare kaji za tez ornamenti obiasni shto ne ti haresva shtoto az savsem umishleno go povtorh toz element ... probvah s razlichni ma ne mojah da gi naglasa taka che da mi haresa. Dai ideia kak she sedi po-dobre. |
ninam frendo - ne mi se struwa dobre da polzwash edna i sashta "grafichna djvuchka" za 2 razlicni neshta - reservacia i menu... :)
ma moe i da ne sam praff.. znam li :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Вто Юли 06, 2004 2:00 pm Заглавие: |
|
|
mi flipni desnoto i vsichko si idva na miastoto... misla _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BadmotherfuckeR Kill 'em All

|
Пуснато на: Вто Юли 06, 2004 3:24 pm Заглавие: |
|
|
nice work...
makar lichno za mene tuka tzvetovete ne sa podbrani dobre. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Юли 06, 2004 6:08 pm Заглавие: |
|
|
Много добро. Махни го този орнамент. Не ти трябва. В краен случай ако толкова му са кефиш-махаш само десния.Тва с грейна е много приятно но ми се струва че на някой места можеш да го понамалиш.
Нещо ми куца в тая гама. Много му е сиената печена:).
ма тва трябва да се види.Бръкни му каналите, позасили цветовете мааалко по свежи да станат.
И накрая Логото не е зле да го светнеш малко, изравни го по сила със снимката с манджата.
иначе ме кефи ИМА ИНДЕНТИЧНОСТ.
Евалата |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SPIT

|
Пуснато на: Вто Юли 27, 2004 11:00 am Заглавие: |
|
|
i moeto mnenie e, che e dosta pipnato i izglezda extra, no dokolkoto az razbiram chasta, koqto shte se promenq v razlichnite sekzii e tazi, koqto sega e s "TODAY'S MENU" i snimkata sas chorbata(reservation, adress i dolnite butoni nqma da si mardat nali???)....v takuv sluchai zashto i today's menu e tolkova cherno.....mislq, che ako tazi "aktivna" chast ostane samo na zveta pod neq (v tozi sluchai nqkakvo mrasno zalto zeleno) i texta, vsichko shte greine mnogo i celq site, bez zasilvane na cvetovete vav Photoshop, shte blesne.....probvai, ako isklash. inache e super zasega-BRAVO! _________________ http://dribbble.com/KossyoKOKALANOV |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ico
|
Пуснато на: Вто Юли 27, 2004 11:39 am Заглавие: |
|
|
taka .... :) az tuka malko sam zabrail da otgovora :)
Mersi hora za mneniata ! :) ... sledvashtia put s po-dobre podbrani cvetove i po-obmisleno.
Proekta si ostava neosushtesven... malko s klienta ne mojahme da se razberem koi she ia pravi taz kartinka deto posle trebva da stane sait :) i ot mnenie "mnogo krasivo, mnogo vpechatliavashto" stignahme do "nekadurnik ... 3-4 chasa rabota v photoshop deto seki moe da ia svurshi ne struvat 200$" i s tva otnosheniata ni prikluchiha.
SPIT ti si vtoria chovek deto mi predlaga tazi promiana... imam go i v takuv variant. Na men lichno mi haresa na tumen fon :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SPIT

|
Пуснато на: Чет Юли 29, 2004 1:43 pm Заглавие: |
|
|
ico написа: | SPIT ti si vtoria chovek deto mi predlaga tazi promiana... imam go i v takuv variant. Na men lichno mi haresa na tumen fon :) |
ok.....a toq mu kazi sam da si go pravi i she go vidim kav e hillman curtis.....mnogo me draznqt tiq hora, a te sa 95% ot horata s pari v BG....vseki tuk s pari si misli, che poradi taq prichina razbira ot vsichko...KOFTI che nqma da stane, zashtoto site me vpechatli dosta, baq ideen beshe, no kakvo da se pravi.... _________________ http://dribbble.com/KossyoKOKALANOV |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|