Graphilla.com :: Преглед на тема - Един опит

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Един опит

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
stidam

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Пет Юни 18, 2004 1:15 pm    Заглавие: Един опит Отговорете с цитат

Здравейте!
Поради поредица от злощастни обстоятелства трябва да се занимавам с нещо неприсъщо за мен - webdesign. И то в кратки срокове (12h-от идеята до реализацията и публикуването)
Ето една бета на бетата.
Да кажа:
-много не е готов
-логото не е моя изработка
-пък и нямам художествен (абе никакъв направо) поглед

Надявам се да не е най-лошо щото за сега толкова успях. Помагайте с критики и т.н. (ако изобщо заслужава)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
LoveHate
ta tatau

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пет Юни 18, 2004 1:21 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

pak i ne si slojil linka kakto trebva:

http://www.smartbg.net/
stidam

МнениеПуснато на: Пет Юни 18, 2004 1:26 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

А не линка е http://smartbg.net щото на другото място излизат едни работи дето не трябва да излизат (и ще спрат да излизат) ;D
Върнете се в началото
Аватарче

МнениеПуснато на: Пет Юни 18, 2004 1:32 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

stidam написа:
А не линка е http://smartbg.net щото на другото място излизат едни работи дето не трябва да излизат (и ще спрат да излизат) ;D

az ne wizdam razlika mezdu neshtata det gledam na 2ta linka...

designa mi hareswa - samo ne mi hareswa che e cqloto flash - pri polozenie che moje dosta po pesteliwo da sa izpolzwa samo kudeto e nujen...
Върнете се в началото
BadmotherfuckeR
Kill 'em All

МнениеПуснато на: Пет Юни 18, 2004 1:56 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

liks edno i sushto otvariat da, pa za 12 chasa si e ok weba mai. loadinga ne mi haresa na mene mnogo ma she go opraivish sigurnu... teia sites gore v desno v news ti li si gi pravil sushto?
Върнете се в началото
stidam

МнениеПуснато на: Съб Юни 19, 2004 7:07 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Идеята ми беше да ме скъсате от критика относно цветовете, композицията и т.н. Искам да се развивам в тая насока, че май бях поизоставил това от което всъщност изкарвам пари. Пък и ако някога достатъчно надобрея-да ме приемете в "уеб дизайн".

Цитат:
...teia sites gore v desno v news ti li si gi pravil sushto?

Само някои от нещата по тях (преди два-три дни се разделихме с човека който свърши повечето работа)
Върнете се в началото
Ula

МнениеПуснато на: Съб Юни 19, 2004 11:21 pm    Заглавие: здравей Отговорете с цитат

stidam написа:
Идеята ми беше да ме скъсате от критика относно цветовете, композицията и т.н. Искам да се развивам в тая насока, че май бях поизоставил това от което всъщност изкарвам пари. Пък и ако някога достатъчно надобрея-да ме приемете в "уеб дизайн".

на мен лично цветовете ми допадат :)
навигацията ми стои леко бледа... до колкото виждам, по-тъмния цвят в нея е същия като този на лентата по-долу, с тази разлика, че приложен върху текст изглежда по-блед... пробвай една идея по- тъмно и мисля,че ще стои по-добре, а и чак тогава ще изглежда еднакъв с този от лентата макар и да не е в действителност... :)
друго нещо, което мисля, че ще се отрази добре на тази навигация е да я равниш с края на login секцията ти, като си мисля, че това ще го постигнеш най-добре с удължаването на background-а на същата, а не с преместването на навигацията по-нагоре...
може би малко по-добро форматиране на навините ще спомогне за по-добрата им четимост (примерно визуално отделяне на датата, линка - нещо, което е много user friendly)... аз лично бих променила леко submit бутона... като стил се къса с останалото... всичко е flat и изведнъж вкарваш bevel... запази го ако искаш релефен (примерно като пластинка или плочка), но не толкова обемен...
ако ще равняваш новините на title-а им NEWS, е редно да направиш същото и с box-овете от LOGIN-а или обратното... но така или иначе да има съвместимост.

като заключение на всичко изписано по-горе бих искала да кажа, че независимо колко часове отделя човек за един дизайн, важен е резултата, а в твоя случай за мен ще е удоволсвие да гледам твои неща в Web design форума дори и на този етап от твоята работа, защото смятам че е далеч от плачевното състояние, което се опитваш да внушиш :)))))))))))) ;)
надявам се и модераторите на този форум да мислят така...

Успех!
auslander

Местожителство: Sf

МнениеПуснато на: Нед Юни 20, 2004 12:15 am    Заглавие: малко офф Отговорете с цитат

за това си мнение може да ме утрепете с камъни по главата, градината и прочие, обаче според мен е редно някой да каже тези неща...
уеб дизайнът не е просто дизайн или интерфейсен дизайн - именно защото се налага човек да се съобразява с определени технологични ограничения, включително кодинг. не става дума за обем на изображенията, bandwidth на клиента, и прочие - в случая става дума за това, че Flash не е web технология, а по злощастно стечение на обстоятелствата се използва и в web, съответно flash проектите се бъркат с уеб дизайна... еми не, нямат нищо общо
извън избора на технология - мисля, че нещата са издържани, стилни и балансирани... а чувството за мярка е точно това, което липсва на множество начинаещи с прилични иначе технически умения
wicky

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Нед Юни 20, 2004 8:35 am    Заглавие: Отговорете с цитат

На мен определено ми харесва!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
DR2
Paladin's Death

МнениеПуснато на: Нед Юни 20, 2004 8:56 am    Заглавие: Re: малко офф Отговорете с цитат

auslander написа:
...съответно flash проектите се бъркат с уеб дизайна... еми не, нямат нищо общо...
я недей така!

@stidam любопитно ми е да вида още твои работи?
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
auslander

Местожителство: Sf

МнениеПуснато на: Нед Юни 20, 2004 12:21 pm    Заглавие: Re: малко офф Отговорете с цитат

DR2 написа:
auslander написа:
...съответно flash проектите се бъркат с уеб дизайна... еми не, нямат нищо общо...
я недей така!

мое мнение, нищо повече... не съм казал, че няма нищо общо с дизайна, просто са различни неща
DR2 написа:

@stidam любопитно ми е да вида още твои работи?

присъединявам се... и на мен ми харесва
n1x0n

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Юни 21, 2004 11:33 am    Заглавие: Отговорете с цитат

и аз съм на мнение че нещата, които могат да се правят без флаш, е по-добре да се правят без него... пък и няма да е зле да е видим без скрол на 1024х768 все пак.

p.s. влязох на Дон Домат и щях да падна от качеството на снимките... бива ли така бе хора?! Явно с амбиция за сериозна работа са хората, ама тези снимки бият рибата.
stidam

МнениеПуснато на: Пон Юни 21, 2004 2:01 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Снимковият материал си е вътрешна продукция на Дон Домат ;)
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети