Graphilla.com :: Преглед на тема - Ami predsatviam se !

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Ami predsatviam se !

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
bloop

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Нед Юни 13, 2004 3:29 am    Заглавие: Ami predsatviam se ! Отговорете с цитат

saita mi ehttp://www.geocities.com/petrovoz ...napraven e dosta barzo i jpega e s mnogo losho kachestwo,no natozi etap niamam i ideia ot HTML za da go optimiziram(t.e. saita kato cialo).inache sam student architecturen v nashia dobar star VIAS.Radvam se che sastestvuva takova miasto kato
Grafilla.com.....mai sastestvuva ot mnogo vreme ....neznaeh.

Priatno mi e![/url]
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Ky3Mu4

Местожителство: Germany

МнениеПуснато на: Нед Юни 13, 2004 2:24 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

По мое мнение сайта е ужасен: Images: 6/7 Size: 1.8 Mb Time 5:53
Баси, кой прави сайт с такъв размер на файловете, няма оптимизация няма нищо. И смятай че ако това ти е портфолиото, не знам кой би седял да го отваря по 6 минути /друг е момента че аз просто го затворих, защото след това което видях като заглавна страница, реших да не продължавам нататък/. Това е като главен кусур, шрифтовете са прекалено малки /на 1024х768 едва различавам какво пише, не знам ако вдигна резолюцията как ще е.../ Е ако някой е успял да разгледа по нататък, нека каже като какво е, иначе на мене това като за представяне не ми харесва, има още много какво да се желае.
Joro*

МнениеПуснато на: Нед Юни 13, 2004 4:00 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

za 3D poluchawash prava .. welcome ... inache Ky3Mu4 e mnogo prav za site
LMNT

МнениеПуснато на: Сря Юни 16, 2004 1:22 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Hey, imash njakoj strahotni projecti, zabeljazvam!
Dobe e,vsse pak,ako slozhish i malko opissanije/conceptia , pa bilo to i na hispanski ,-)
Bravo!
TheViolator

Местожителство: Beverly Hills, CA

МнениеПуснато на: Пет Юни 18, 2004 10:55 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Saita e stranen, no ne i 4ak ujasen spored mene, i zarejdaneto pri men stana az 5 sec. Loshoto e 4e kogato izberesh njakoi ot menutata posle njama buton za vryshtane nazad (pone az ne vidjah takyv).
daysleeper

МнениеПуснато на: Пет Юни 18, 2004 2:22 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Pri men pyk izobshto ne se otvaria saita ... Unavalible!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
TheViolator

Местожителство: Beverly Hills, CA

МнениеПуснато на: Нед Юни 20, 2004 12:21 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Sorry, inicio zna4elo beginning :))))))
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети