Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
bloop

|
Пуснато на: Нед Юни 13, 2004 3:29 am Заглавие: Ami predsatviam se ! |
|
|
saita mi ehttp://www.geocities.com/petrovoz ...napraven e dosta barzo i jpega e s mnogo losho kachestwo,no natozi etap niamam i ideia ot HTML za da go optimiziram(t.e. saita kato cialo).inache sam student architecturen v nashia dobar star VIAS.Radvam se che sastestvuva takova miasto kato
Grafilla.com.....mai sastestvuva ot mnogo vreme ....neznaeh.
Priatno mi e![/url] |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Нед Юни 13, 2004 2:24 pm Заглавие: |
|
|
По мое мнение сайта е ужасен: Images: 6/7 Size: 1.8 Mb Time 5:53
Баси, кой прави сайт с такъв размер на файловете, няма оптимизация няма нищо. И смятай че ако това ти е портфолиото, не знам кой би седял да го отваря по 6 минути /друг е момента че аз просто го затворих, защото след това което видях като заглавна страница, реших да не продължавам нататък/. Това е като главен кусур, шрифтовете са прекалено малки /на 1024х768 едва различавам какво пише, не знам ако вдигна резолюцията как ще е.../ Е ако някой е успял да разгледа по нататък, нека каже като какво е, иначе на мене това като за представяне не ми харесва, има още много какво да се желае. _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Joro*
|
Пуснато на: Нед Юни 13, 2004 4:00 pm Заглавие: |
|
|
za 3D poluchawash prava .. welcome ... inache Ky3Mu4 e mnogo prav za site _________________ Judge Optimized for Repair and Observation |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LMNT
|
Пуснато на: Сря Юни 16, 2004 1:22 pm Заглавие: |
|
|
Hey, imash njakoj strahotni projecti, zabeljazvam!
Dobe e,vsse pak,ako slozhish i malko opissanije/conceptia , pa bilo to i na hispanski ,-)
Bravo! _________________ На экзаменах в разведшколу абитуриент Петр Семенов не ответил ни на один вопрос, в результате чего был принят сразу на второй курс |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TheViolator

Регистриран на: 10 Фев 2004 Мнения: 446 Местожителство: Beverly Hills, CA
|
Пуснато на: Пет Юни 18, 2004 10:55 am Заглавие: |
|
|
Saita e stranen, no ne i 4ak ujasen spored mene, i zarejdaneto pri men stana az 5 sec. Loshoto e 4e kogato izberesh njakoi ot menutata posle njama buton za vryshtane nazad (pone az ne vidjah takyv). _________________ Liebe und Verstand gehen selten Hand in Hand.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
daysleeper

|
Пуснато на: Пет Юни 18, 2004 2:22 pm Заглавие: |
|
|
Pri men pyk izobshto ne se otvaria saita ... Unavalible! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TheViolator

Регистриран на: 10 Фев 2004 Мнения: 446 Местожителство: Beverly Hills, CA
|
Пуснато на: Нед Юни 20, 2004 12:21 am Заглавие: |
|
|
Sorry, inicio zna4elo beginning :)))))) _________________ Liebe und Verstand gehen selten Hand in Hand.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|