Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Пет Юни 18, 2004 9:26 pm Заглавие: какъв шрифт за надпис върху фланелка? |
|
|
Шрифтът трябва да е кирилски и да не е нежен а по скоро дори леко тежичак, но не претрупан.
По начало някой има ли какъвто и да е опит в правенето на надписи за фланелки, при мен проблема се явява, че всъчност надписите трябва да са на български.
И понеже на фланелките ще са само надписите искам да е хубаво, ча като го видите на улицата да си кажете - въх, тетрадките оправиха фланелките развалиха... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Пет Юни 18, 2004 9:37 pm Заглавие: |
|
|
горното да са чете
Шрифтът трябва да е кирилски и да не е нежен, а по скоро съвсем леко тежичаък, но не претрупан - прост и приятен.
По начало някой има ли какъвто и да е опит в правенето на надписи за фланелки, при мен проблемът се явява, че всъщност надписите трябва да са на български и ще бъдат само те, така че ще има повече композиция отколкото дизайн.
И понеже на фланелките ще са само надписите искам да е хубаво, че като го видите на улицата да не си кажете - въх, тетрадките оправиха фланелките развалиха...
ако може някой админ да изтрие по-горния пост с правописните грешки :))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Пет Юни 18, 2004 9:45 pm Заглавие: |
|
|
Myriad Pro |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

|
Пуснато на: Пет Юни 18, 2004 10:07 pm Заглавие: |
|
|
а как се порцедира ако го имаш шрифта и се лови от фотошоп и се ползва без проблем а не се вижда в корел дръв 11?
Илюстратора го има, но не дава да се полза на кирилица.... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mozak

Регистриран на: 06 Юли 2003 Мнения: 362 Местожителство: Carbon City
|
Пуснато на: Пет Юни 18, 2004 10:34 pm Заглавие: |
|
|
sebastianz55 nekva stranen bug imash mai... men ne mi se e slu4valo taka da stava, moje bi se opravq ama az ne nam.
A po temata az mnogo 4esto polzvam Arial +fav mi e :] i sam si naporavil 2 fanalki s nego i... dovolno _________________ Мозъчни проблеми |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Пет Юни 18, 2004 10:58 pm Заглавие: |
|
|
Извини ме, не се заяждам, но по-малоумен въпрос не съм чувал почти !!! _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

|
Пуснато на: Пет Юни 18, 2004 11:05 pm Заглавие: |
|
|
ми сори...за уеб знам...за фланелки не.
пък ресурси да се изпробват как стои реално на фланелка няма..тъй, че не го приемам твърде лично, защото смятам, че си имам причини да го задам. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Пет Юни 18, 2004 11:13 pm Заглавие: |
|
|
sebastianz55 написа: | ми сори...за уеб знам...за фланелки не.
пък ресурси да се изпробват как стои реално на фланелка няма..тъй, че не го приемам твърде лично, защото смятам, че си имам причини да го задам. |
ок, прав си. значи, печат върху фанелка:
имаш изображение, което трябва да поместиш в даден формат с определени опции /шрифта не влиза в обциите/. ВЪВ файлът, който даваш ШРИФТОВЕТЕ ТРЯБВА ДА СА В КРИВИ. Така че, слагай каквото ти е угодно на душата.
съвети:
- след като си готов с изображението се консултирай с фирмата, която ще прави фанелките - термо или флог или сито и т.н.
- спази изискванията им за файлът
- ако не се оправяш - понеже съм в невероятно добро настроение - обади се на Q- то ми, ще те подпомогна /което включва обработка на изображението/. така _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mozak

Регистриран на: 06 Юли 2003 Мнения: 362 Местожителство: Carbon City
|
Пуснато на: Пет Юни 18, 2004 11:30 pm Заглавие: |
|
|
free tip: ako v tfa det iskash na fanelkata ima nekfi malki i ostri4ki detaili po dobre ne go pravi ot flog _________________ Мозъчни проблеми |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|