Graphilla.com :: Преглед на тема - какъв шрифт за надпис върху фланелка?

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

какъв шрифт за надпис върху фланелка?

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
sebastianz55

Местожителство: yellow submarine a.k.a. office

МнениеПуснато на: Пет Юни 18, 2004 9:26 pm    Заглавие: какъв шрифт за надпис върху фланелка? Отговорете с цитат

Шрифтът трябва да е кирилски и да не е нежен а по скоро дори леко тежичак, но не претрупан.
По начало някой има ли какъвто и да е опит в правенето на надписи за фланелки, при мен проблема се явява, че всъчност надписите трябва да са на български.
И понеже на фланелките ще са само надписите искам да е хубаво, ча като го видите на улицата да си кажете - въх, тетрадките оправиха фланелките развалиха...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
sebastianz55

МнениеПуснато на: Пет Юни 18, 2004 9:37 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

горното да са чете

Шрифтът трябва да е кирилски и да не е нежен, а по скоро съвсем леко тежичаък, но не претрупан - прост и приятен.
По начало някой има ли какъвто и да е опит в правенето на надписи за фланелки, при мен проблемът се явява, че всъщност надписите трябва да са на български и ще бъдат само те, така че ще има повече композиция отколкото дизайн.
И понеже на фланелките ще са само надписите искам да е хубаво, че като го видите на улицата да не си кажете - въх, тетрадките оправиха фланелките развалиха...

ако може някой админ да изтрие по-горния пост с правописните грешки :)))
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Zing

МнениеПуснато на: Пет Юни 18, 2004 9:45 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Myriad Pro
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
sebastianz55

МнениеПуснато на: Пет Юни 18, 2004 10:07 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

а как се порцедира ако го имаш шрифта и се лови от фотошоп и се ползва без проблем а не се вижда в корел дръв 11?
Илюстратора го има, но не дава да се полза на кирилица....
Върнете се в началото
mozak

Местожителство: Carbon City

МнениеПуснато на: Пет Юни 18, 2004 10:34 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

sebastianz55 nekva stranen bug imash mai... men ne mi se e slu4valo taka da stava, moje bi se opravq ama az ne nam.

A po temata az mnogo 4esto polzvam Arial +fav mi e :] i sam si naporavil 2 fanalki s nego i... dovolno
Morty

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пет Юни 18, 2004 10:58 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Извини ме, не се заяждам, но по-малоумен въпрос не съм чувал почти !!!
sebastianz55

МнениеПуснато на: Пет Юни 18, 2004 11:05 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ми сори...за уеб знам...за фланелки не.
пък ресурси да се изпробват как стои реално на фланелка няма..тъй, че не го приемам твърде лично, защото смятам, че си имам причини да го задам.
Върнете се в началото
Morty

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пет Юни 18, 2004 11:13 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

sebastianz55 написа:
ми сори...за уеб знам...за фланелки не.
пък ресурси да се изпробват как стои реално на фланелка няма..тъй, че не го приемам твърде лично, защото смятам, че си имам причини да го задам.

ок, прав си. значи, печат върху фанелка:

имаш изображение, което трябва да поместиш в даден формат с определени опции /шрифта не влиза в обциите/. ВЪВ файлът, който даваш ШРИФТОВЕТЕ ТРЯБВА ДА СА В КРИВИ. Така че, слагай каквото ти е угодно на душата.

съвети:
- след като си готов с изображението се консултирай с фирмата, която ще прави фанелките - термо или флог или сито и т.н.
- спази изискванията им за файлът
- ако не се оправяш - понеже съм в невероятно добро настроение - обади се на Q- то ми, ще те подпомогна /което включва обработка на изображението/. така
mozak

Местожителство: Carbon City

МнениеПуснато на: Пет Юни 18, 2004 11:30 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

free tip: ako v tfa det iskash na fanelkata ima nekfi malki i ostri4ki detaili po dobre ne go pravi ot flog
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети