Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Sve

|
Пуснато на: Пет Юни 18, 2004 4:46 pm Заглавие: Sve otnovo se predstavia |
|
|
Преди месец два се представих с едни лога. Не се гордея с тях ама и постоянните критикари тук в графила бая ме критикуваха. Това обаче не ме сломи! И ето ме отново тук в представянето! Това лого си е моя разработка за един приятел го направих, той нямаше никви изисквания и така нататък. Ето два варианта. Не казвам че с тях трябва да ме пуснете във VIP зоната. Просто си кажете мнението...

Ясно е че става въпрос за софтуерна фирма. Общо взето съм се заиграл във повторението на S във началото на двете думи. Ми тва е. Давайте смело, критиките и предложенията не са излишни. _________________ Copy - Paste - Blagodaria ti Bill. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
scrape

|
Пуснато на: Пет Юни 18, 2004 4:53 pm Заглавие: |
|
|
probvai s drug font i moje bi malko promeni cveta ... a inache logoto ne e losho _________________ gimme d gal |
|
Върнете се в началото |
|
 |
calisto

Регистриран на: 18 Мар 2004 Мнения: 32 Местожителство: NASA RESEARCH FACILITY [District of Burgas]]
|
Пуснато на: Пет Юни 18, 2004 5:07 pm Заглавие: |
|
|
Az mislq 4e e dobre makar 4e tova opredeleno ne e edin ot predpo4itanite ot men 6riftove :) (ko da napraq sq puk) no ima ideq i tova mi haresva.
Mojebi moje6 o6te malko da go osmisli6 ko ima6 vreme za tva. _________________ Работим с кожи на клиента... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
niki michailov ники михайлов

|
Пуснато на: Пет Юни 18, 2004 6:16 pm Заглавие: |
|
|
Бе за Софт -много ми е ръбато това лого:)))
нещо там меки извивки - нежен Кеър за твоите софтуерни нужди - нежно меко...ъъъъъ..системно....такива ми ти работи
 _________________ SHINEEEEEEEEEEEEE.......
днеска съм нежен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TheViolator

Регистриран на: 10 Фев 2004 Мнения: 446 Местожителство: Beverly Hills, CA
|
Пуснато на: Нед Юни 20, 2004 12:39 am Заглавие: |
|
|
E, predpolagam 4oveka iskal da kaje: Software, ne samo Soft :)
Ama shrifta ako smenish, i tova lainjanoto oranjevo...she stane! _________________ Liebe und Verstand gehen selten Hand in Hand.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sve

|
Пуснато на: Пон Юни 21, 2004 9:34 am Заглавие: |
|
|
Абе фирмата си е точно Soft system . Znam, zman i na men mi zvuchi tapo ama ... kvo da praish. _________________ Copy - Paste - Blagodaria ti Bill. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chernat
|
Пуснато на: Пон Юни 21, 2004 9:49 am Заглавие: |
|
|
nerazbiram ot logota no zabelqzvam 4e tui oranjevo-4erno, ili 4erno oranjevo e mnogo moderno naposledak. sorry za besmisleniq post |
|
Върнете се в началото |
|
 |
me
|
Пуснато на: Пон Юни 21, 2004 4:34 pm Заглавие: |
|
|
struva mi se 4e ima hlqb, no kakto kazaha vsi4ki smeni 6rifta i tova kofti orangevo
2. na men mi sedi mnogo rezkriven gradi4niq element, trqbva da si poigrae6 o6te |
|
Върнете се в началото |
|
 |
me
|
Пуснато на: Пон Юни 21, 2004 4:36 pm Заглавие: |
|
|
разкривен
графичният |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sve

|
Пуснато на: Пон Юни 21, 2004 6:18 pm Заглавие: |
|
|
Оранжевото по принцип не е това дето го виждате тука. По-готино е - баш оранжево Basic color na Pantone - Orange. Texta go varta v momenta. Sha go opraa. _________________ Copy - Paste - Blagodaria ti Bill. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|