Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Пет Юни 25, 2004 4:27 pm Заглавие: Една бърза мазня |
|
|
Това го направих за около 10 минути за sijun.com speedpainting-a. Както казах преди, /малее не мога да спра да се хваля/ станах щастлив собственик на "Aliens" Special Edition DVD и сега просто не мога да спра да драскам такива работи :)
"My mommy always said there were no monsters---no real ones---but there are."
 _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Пет Юни 25, 2004 4:31 pm Заглавие: |
|
|
10 минути? а? е - ама спри да се хвалиш;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Пет Юни 25, 2004 4:35 pm Заглавие: |
|
|
Сериозно, ползвах референс, забравих май да напиша. Просто тренирам с големите четки, за да мога да избегна "очертаването" на фигурите. Става доста по-бързо от преди. _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Пет Юни 25, 2004 4:40 pm Заглавие: |
|
|
Като за скица на Aliens;) е супер! Най-ми харесва горе назъбената част как е станала, но нодолу е малко объркано... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Пет Юни 25, 2004 4:44 pm Заглавие: |
|
|
Мерси, Уики, ако остане време може да го resize-на и да го направя в детайл. _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
cmotan
|
Пуснато на: Пет Юни 25, 2004 4:44 pm Заглавие: |
|
|
10 минути?...бесен си!
това оправдава грешната перспектива в долната челюст и небрежния фон. може би ми липсва фокус някъде, като акцент, ама ти пък каза мазня;)))
толко нямаше още 1-2 минути свободни, че да направиш и кораба, и майката, и яйцата, и сигърни уийвър?:)))))
харесва ми. _________________ http://www.behance.net/georgikasabov |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Пет Юни 25, 2004 4:53 pm Заглавие: |
|
|
cmotan написа: | 10 минути?...бесен си!
това оправдава грешната перспектива в долната челюст и небрежния фон. може би ми липсва фокус някъде, като акцент, ама ти пък каза мазня;)))
толко нямаше още 1-2 минути свободни, че да направиш и кораба, и майката, и яйцата, и сигърни уийвър?:)))))
харесва ми. |
To be continued... ;) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Пет Юни 25, 2004 4:58 pm Заглавие: |
|
|
Ky3Mu4 написа: | Мерси, Уики, ако остане време може да го resize-на и да го направя в детайл. |
знам аз, че като го направиш в детайл и ще стане страхотно!
но cmotan е прав - за акцента ставаше въпрос! И то защото тялото стои малко ... не точно объркано, колкото оеднаквено! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Пет Юни 25, 2004 7:30 pm Заглавие: |
|
|
Един бърз ъпдейт:
От тоя момент натам, смятам да го resize-на и да го работя в детайл, па каквото стане :) Айде че ще изпусна рейса за лунапарка... до после! _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|