Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
iDesign-er
|
Пуснато на: Съб Юни 19, 2004 11:51 pm Заглавие: Видях една реклама с кренвирш... |
|
|
Не се смейте много на тази тема. :) Просто от известно време гледам една реклама по ефирните телевизии за някакви кренвирши. Браво май бяха, но да не правя реклама, че може и СЕМ да има тук! Интересно ми беше, ако сте я виждали какво мислите за нея като идея, изработка? И още по-интересно е за мен дали някой оттук е участвал в изработката на рекламата? Тя е 3D кренвирш дето (както казват младите) денси с една горчица по екрана и пее. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Нед Юни 20, 2004 9:22 am Заглавие: |
|
|
то да беше само една реклама на кремвирши!?!
като гледам телевизия и оставам с впечатлението, че България предимно с кремвирши си изкарва прехраната...
за кремвирша от въпросната реклама... не ми се коментира даже! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Нед Юни 20, 2004 12:03 pm Заглавие: |
|
|
страхувам се че ще те разочаровам но тази реклама не ми приличаше на 3d :) _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
iDesign-er
|
Пуснато на: Нед Юни 20, 2004 2:37 pm Заглавие: |
|
|
Значи е моя грешката. :( |
|
Върнете се в началото |
|
 |
me
|
Пуснато на: Нед Юни 20, 2004 2:49 pm Заглавие: |
|
|
s plastelin maj e napravena mi mqza na men
sigurno i maalko 3d |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Нед Юни 20, 2004 8:37 pm Заглавие: |
|
|
abe ne znam ama az si mislq che si e plastelinche:))..men me kefi..kak izhvyrlq gorkata gorchica:))..btw kato govorime za reklami..seshtate li se za onazi reklama za mastikata s peeshtite ribki:)) (na tri glasa)... _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Нед Юни 20, 2004 9:07 pm Заглавие: |
|
|
Coldblooded написа: | abe ne znam ama az si mislq che si e plastelinche:))..men me kefi..kak izhvyrlq gorkata gorchica:))..btw kato govorime za reklami..seshtate li se za onazi reklama za mastikata s peeshtite ribki:)) (na tri glasa)... |
и аз за нея се сетих:)))))
много психарска реклама... харесва ми;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bigworm

|
Пуснато на: Пон Юни 21, 2004 12:29 am Заглавие: |
|
|
taa reklama naprao mi burka u mozuka...mnou e selska...naprao ... abeeeeeeeeeeeeeeeeee(za mastikata staashe duma)inache krenvirshite me kefat ...ne kato reklama mi kato animaciika _________________ taman se setih kvo da kaja i kazah drugo |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Пон Юни 21, 2004 12:30 am Заглавие: |
|
|
bigworm написа: | taa reklama naprao mi burka u mozuka...mnou e selska...naprao ... abeeeeeeeeeeeeeeeeee(za mastikata staashe duma)inache krenvirshite me kefat ...ne kato reklama mi kato animaciika |
v kakyv smisyl selska? za animaciqta li govorish? _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
niki michailov ники михайлов

|
Пуснато на: Пон Юни 21, 2004 10:34 am Заглавие: |
|
|
wicky написа: | то да беше само една реклама на кремвирши!?!
|
А коя е гениалната глава дето е измислила концепцията на Н'знам- кой-си маргарин:
Едно момченце казва , че иска нови маратонки след което дават един сандвич - тва сигурно трябва да е Арта-за който толкова много говорят неразбраните творци=))))))) _________________ SHINEEEEEEEEEEEEE.......
днеска съм нежен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Пон Юни 21, 2004 10:48 am Заглавие: |
|
|
а маргарина със слънчогледите!?!?! леле |
|
Върнете се в началото |
|
 |
the jester

|
Пуснато на: Пон Юни 21, 2004 1:20 pm Заглавие: |
|
|
Абе ако говорим за реклама, която да не накара се чувстваш не-таргет и някак отхвърлен, ако си малко по-ърбан си е рекламата на бира "Славена" онази с оня дето отива на пазар, лющи бири с карти цяла вечер в кръчмата и после по терлички се прибира и там жената "чака и се въси и топли на жарта гнева си" Еле пък чантето му за пазар ми е от любимите. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
niki michailov ники михайлов

|
Пуснато на: Пон Юни 21, 2004 1:25 pm Заглавие: |
|
|
Има и по зле - оня урунгел дето съблича мадамите с поглед....ех народопсихологиоооооо.... _________________ SHINEEEEEEEEEEEEE.......
днеска съм нежен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
piks

|
Пуснато на: Пон Юни 21, 2004 1:42 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | Абе ако говорим за реклама, която да не накара се чувстваш не-таргет и някак отхвърлен, ако си малко по-ърбан си е рекламата на бира "Славена" онази с оня дето отива на пазар, лющи бири с карти цяла вечер в кръчмата и после по терлички се прибира и там жената "чака и се въси и топли на жарта гнева си" Еле пък чантето му за пазар ми е от любимите. |
taq reklama si e neskoposana krajba [osven ako ne sa kupili pravata ot rusnacite] _________________ °
°In an unseen forest they can hide
just like a child's hidden minds° |
|
Върнете се в началото |
|
 |
daysleeper

|
Пуснато на: Пон Юни 21, 2004 4:04 pm Заглавие: |
|
|
reklamata s krenvirshite mai e bylgarska .. na Zlatin Radev,
syshtia, koito napravi i reklamata na mastikata s ribite :)))
...
na men li4no malko mi se struva gruba taia sys simpati4nia krenvirsh,
koito pee veselo i nakraia na reklamata go sriazvat s ogromen noj za da pokajat s kakvo e pylen :)))))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Пон Юни 21, 2004 4:24 pm Заглавие: |
|
|
е тая рибената реклама - направо изби рибата..... тия умрели и изсъхнали чирози как веселяшки пееха- не е истина.... не знам кой я е мислил, ама със сигурност бачка извънредно като гробар :)))
със същия упех може да се направи реклама на едни весели мумии, които с песни и танци възхваляват удобството на ковчезите на фирма "@$#@"..... :))) _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
iDesign-er
|
Пуснато на: Вто Юни 22, 2004 1:11 pm Заглавие: |
|
|
Аз само на М-тел признавам рекламите. Ама там има пръст чужденец... :(
Иначе онази издънка за рама маргарин няма какво да я коментирам. Разни правят задно салто... Ще вземе някое дете да хапне такъв маргарин и ще пробва задно салто... После иди обяснявай.
И тази реклама на Ариана за всеки гараж. :P Като видях тоя лъснат трабант и издокараните уж "небрежни" и потни господа ми стана толкова смешно. Пък като го бутнат вътре трабито няма ли да се издраска отстрани? Ами тая бира не трябва ли поне да е на студено, а не в някакво отделение на гаража посред юлската жега. :P
И колко време се чудих кой е любимият цвят на матмоазел Естествена. :(
Защо така на мен повече ми харесват печатните реклами... Хем няма къде да се съберат толкова глупости, хем може да се подбере поне един хубав кадър. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Вто Юни 22, 2004 1:31 pm Заглавие: |
|
|
be m-tel... poslednata s dakaneto me drazni mnogo.....pyk i si mislish che e reklama na dada basi...hich ne mi e na syrceto... _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Вто Юни 22, 2004 1:45 pm Заглавие: |
|
|
чакайте чакайте.... мтел не бяха ли тези с изключително (да не казвам каква) серия реклами с влакови композиции и "това е твоя глас българино" ? Честно... по-безмислено похарчени пари за реклама не съм виждал.... че после и филм "как направихме рекламата " си спретнаха.... сигурно за да повишат интереса. _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PERO!

|
Пуснато на: Вто Юни 22, 2004 2:54 pm Заглавие: |
|
|
Т`ва с влака беше и оше е една много яка реклама направена по точно определена схема на "противоречия".
Ако и в имиджовите реклами не можем да си позволим малко свобода
то къде!?
А рекламата на мастиката с рибите вЕрно е класика :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|