Graphilla.com :: Преглед на тема - Видях една реклама с кренвирш...

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Видях една реклама с кренвирш...
Иди на страница 1, 2  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
iDesign-er

МнениеПуснато на: Съб Юни 19, 2004 11:51 pm    Заглавие: Видях една реклама с кренвирш... Отговорете с цитат

Не се смейте много на тази тема. :) Просто от известно време гледам една реклама по ефирните телевизии за някакви кренвирши. Браво май бяха, но да не правя реклама, че може и СЕМ да има тук! Интересно ми беше, ако сте я виждали какво мислите за нея като идея, изработка? И още по-интересно е за мен дали някой оттук е участвал в изработката на рекламата? Тя е 3D кренвирш дето (както казват младите) денси с една горчица по екрана и пее.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
wicky

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Нед Юни 20, 2004 9:22 am    Заглавие: Отговорете с цитат

то да беше само една реклама на кремвирши!?!
като гледам телевизия и оставам с впечатлението, че България предимно с кремвирши си изкарва прехраната...
за кремвирша от въпросната реклама... не ми се коментира даже!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
ConcreteDonkey

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Нед Юни 20, 2004 12:03 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

страхувам се че ще те разочаровам но тази реклама не ми приличаше на 3d :)
iDesign-er

МнениеПуснато на: Нед Юни 20, 2004 2:37 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Значи е моя грешката. :(
Върнете се в началото
me

Местожителство: Air

МнениеПуснато на: Нед Юни 20, 2004 2:49 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

s plastelin maj e napravena mi mqza na men
sigurno i maalko 3d
Върнете се в началото
Coldblooded

МнениеПуснато на: Нед Юни 20, 2004 8:37 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

abe ne znam ama az si mislq che si e plastelinche:))..men me kefi..kak izhvyrlq gorkata gorchica:))..btw kato govorime za reklami..seshtate li se za onazi reklama za mastikata s peeshtite ribki:)) (na tri glasa)...
wicky

МнениеПуснато на: Нед Юни 20, 2004 9:07 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Coldblooded написа:
abe ne znam ama az si mislq che si e plastelinche:))..men me kefi..kak izhvyrlq gorkata gorchica:))..btw kato govorime za reklami..seshtate li se za onazi reklama za mastikata s peeshtite ribki:)) (na tri glasa)...

и аз за нея се сетих:)))))
много психарска реклама... харесва ми;)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
bigworm

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Пон Юни 21, 2004 12:29 am    Заглавие: Отговорете с цитат

taa reklama naprao mi burka u mozuka...mnou e selska...naprao ... abeeeeeeeeeeeeeeeeee(za mastikata staashe duma)inache krenvirshite me kefat ...ne kato reklama mi kato animaciika
Coldblooded

МнениеПуснато на: Пон Юни 21, 2004 12:30 am    Заглавие: Отговорете с цитат

bigworm написа:
taa reklama naprao mi burka u mozuka...mnou e selska...naprao ... abeeeeeeeeeeeeeeeeee(za mastikata staashe duma)inache krenvirshite me kefat ...ne kato reklama mi kato animaciika

v kakyv smisyl selska? za animaciqta li govorish?
niki michailov
ники михайлов

Местожителство: varna

МнениеПуснато на: Пон Юни 21, 2004 10:34 am    Заглавие: Отговорете с цитат

wicky написа:
то да беше само една реклама на кремвирши!?!

А коя е гениалната глава дето е измислила концепцията на Н'знам- кой-си маргарин:
Едно момченце казва , че иска нови маратонки след което дават един сандвич - тва сигурно трябва да е Арта-за който толкова много говорят неразбраните творци=)))))))
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
wicky

МнениеПуснато на: Пон Юни 21, 2004 10:48 am    Заглавие: Отговорете с цитат

а маргарина със слънчогледите!?!?! леле
Върнете се в началото
the jester

МнениеПуснато на: Пон Юни 21, 2004 1:20 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Абе ако говорим за реклама, която да не накара се чувстваш не-таргет и някак отхвърлен, ако си малко по-ърбан си е рекламата на бира "Славена" онази с оня дето отива на пазар, лющи бири с карти цяла вечер в кръчмата и после по терлички се прибира и там жената "чака и се въси и топли на жарта гнева си" Еле пък чантето му за пазар ми е от любимите.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Yahoo Messenger MSN Messenger
niki michailov
ники михайлов

Местожителство: varna

МнениеПуснато на: Пон Юни 21, 2004 1:25 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Има и по зле - оня урунгел дето съблича мадамите с поглед....ех народопсихологиоооооо....
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
piks

МнениеПуснато на: Пон Юни 21, 2004 1:42 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
Абе ако говорим за реклама, която да не накара се чувстваш не-таргет и някак отхвърлен, ако си малко по-ърбан си е рекламата на бира "Славена" онази с оня дето отива на пазар, лющи бири с карти цяла вечер в кръчмата и после по терлички се прибира и там жената "чака и се въси и топли на жарта гнева си" Еле пък чантето му за пазар ми е от любимите.

taq reklama si e neskoposana krajba [osven ako ne sa kupili pravata ot rusnacite]
Върнете се в началото
daysleeper

МнениеПуснато на: Пон Юни 21, 2004 4:04 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

reklamata s krenvirshite mai e bylgarska .. na Zlatin Radev,
syshtia, koito napravi i reklamata na mastikata s ribite :)))
...
na men li4no malko mi se struva gruba taia sys simpati4nia krenvirsh,
koito pee veselo i nakraia na reklamata go sriazvat s ogromen noj za da pokajat s kakvo e pylen :))))))
Върнете се в началото
maceman
nightWoWalker

Местожителство: Ironforge

МнениеПуснато на: Пон Юни 21, 2004 4:24 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

е тая рибената реклама - направо изби рибата..... тия умрели и изсъхнали чирози как веселяшки пееха- не е истина.... не знам кой я е мислил, ама със сигурност бачка извънредно като гробар :)))
със същия упех може да се направи реклама на едни весели мумии, които с песни и танци възхваляват удобството на ковчезите на фирма "@$#@"..... :)))
iDesign-er

МнениеПуснато на: Вто Юни 22, 2004 1:11 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз само на М-тел признавам рекламите. Ама там има пръст чужденец... :(

Иначе онази издънка за рама маргарин няма какво да я коментирам. Разни правят задно салто... Ще вземе някое дете да хапне такъв маргарин и ще пробва задно салто... После иди обяснявай.

И тази реклама на Ариана за всеки гараж. :P Като видях тоя лъснат трабант и издокараните уж "небрежни" и потни господа ми стана толкова смешно. Пък като го бутнат вътре трабито няма ли да се издраска отстрани? Ами тая бира не трябва ли поне да е на студено, а не в някакво отделение на гаража посред юлската жега. :P

И колко време се чудих кой е любимият цвят на матмоазел Естествена. :(

Защо така на мен повече ми харесват печатните реклами... Хем няма къде да се съберат толкова глупости, хем може да се подбере поне един хубав кадър.
Върнете се в началото
Coldblooded

МнениеПуснато на: Вто Юни 22, 2004 1:31 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

be m-tel... poslednata s dakaneto me drazni mnogo.....pyk i si mislish che e reklama na dada basi...hich ne mi e na syrceto...
ConcreteDonkey

МнениеПуснато на: Вто Юни 22, 2004 1:45 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

чакайте чакайте.... мтел не бяха ли тези с изключително (да не казвам каква) серия реклами с влакови композиции и "това е твоя глас българино" ? Честно... по-безмислено похарчени пари за реклама не съм виждал.... че после и филм "как направихме рекламата " си спретнаха.... сигурно за да повишат интереса.
PERO!

МнениеПуснато на: Вто Юни 22, 2004 2:54 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Т`ва с влака беше и оше е една много яка реклама направена по точно определена схема на "противоречия".

Ако и в имиджовите реклами не можем да си позволим малко свобода
то къде!?

А рекламата на мастиката с рибите вЕрно е класика :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети