Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
voyager
|
Пуснато на: Пет Яну 31, 2003 12:28 pm Заглавие: преглед на печата :) |
|
|
пълен офф е, ама няма как да не ви го покажа - всеки човек с компютърна грамотност дори под и около средната, ще си умре от смях:
 _________________ Rien ne vas pleux :] |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Пет Яну 31, 2003 12:42 pm Заглавие: |
|
|
Хехе
Това "авторитетния" вестник 24часа, ли е?
Аз откакто писаха за "новия компютър СиДиРом" тази страница за компютри я пропускам;-))
Не разбрах само на "обикновените програмисти" ще я дават ли? _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
voyager
|
Пуснато на: Пет Яну 31, 2003 12:49 pm Заглавие: |
|
|
ValBo написа: | Хехе
Аз откакто писаха за "новия компютър СиДиРом" тази страница за компютри я пропускам;-))
|
Това пък аз съм го пропуснал, жалко, май е било още по-голям култ ;)) _________________ Rien ne vas pleux :] |
|
Върнете се в началото |
|
 |
roje

|
Пуснато на: Пет Яну 31, 2003 1:30 pm Заглавие: |
|
|
ValBo написа: | Хехе
Това "авторитетния" вестник 24часа, ли е?
Аз откакто писаха за "новия компютър СиДиРом" тази страница за компютри я пропускам;-)) |
:)))))
samo deto tova v4era be6e ne na komp. strani4kata a na pyrva stranica !?!?!?!?!?!?!?!? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Add

|
Пуснато на: Пет Яну 31, 2003 2:36 pm Заглавие: |
|
|
Преди няколко месеца Бил беше косвено напсуван в БГ, заради доброзорното оборудване на държавната администрция с неговия софт - е, то БГ управниците го измислиха това, като доказателство как БГ РС културата опонира на европейската "погрешна" тенденция да ползва линукс....
Колкото до тази публикацийка - сега след много издънки на бат Бойко - тва инфо направо ще го довърши...))) _________________ surplus |
|
Върнете се в началото |
|
 |
voyager
|
Пуснато на: Пет Яну 31, 2003 2:48 pm Заглавие: |
|
|
Бе аз предполагам, че тая простотия е така преизказана от някой меганекадърен журналист, не вярвам там ПР-ите да са толкова неграмотни _________________ Rien ne vas pleux :] |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Add

|
Пуснато на: Пет Яну 31, 2003 2:57 pm Заглавие: |
|
|
voyager написа: | Бе аз предполагам, че тая простотия е така преизказана от някой меганекадърен журналист, не вярвам там ПР-ите да са толкова неграмотни |
хехеххее, тва пък ПР кво е? съкращение на програмист???
всъщност - посланието е - малко по-различно, но трябва да си следил проблемите на МВР и бат Бойко - това обаче е за друг клуб със сигурност....))) _________________ surplus |
|
Върнете се в началото |
|
 |
voyager
|
Пуснато на: Пет Яну 31, 2003 3:01 pm Заглавие: |
|
|
уф, напоследък не следя много кво става из тъпата държава :(
А ПР е пи ар - пъблик рилейшънс спец, с други думи оня който казва на Бойко какво да говори пред медиите, за да не се излага ;) _________________ Rien ne vas pleux :] |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Пет Яну 31, 2003 4:08 pm Заглавие: |
|
|
началото по ме кефи ;о))))))))
Бил гатес лично "разкрил тайния..." на Бат Бойко
значи нема да буде предоставен на БГ ами само Бойко Хакера ще го знае.............
пазете се хакера с пищова и аудито идва..................
коеото ме сеща за една друга статия в последния Плайбой, дето шефа на М3 показваше разни джажи и на едната от която със 128 мб карта събираше 2 филма по 2 часа със стерео звук
или М3 са разработили нов ДивХ кодек или поредния журналист е написал поредната глупост на тема компутери и телекомуникации
та тез Жоурналисти малко да се пообразоват че много глупости пишат на тез двете теми............... или да спрат да пишат изобщо ............ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|