Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
iLLum1na7e
|
Пуснато на: Пет Юни 25, 2004 7:17 pm Заглавие: Predstavqne za 3d |
|
|
Hi na vsi4ki, re6ih da se predstavq i az nai nakraq, a mojebi 6te6e da e po rano samo 4e imam problemi s neta vky6ti koito vyob6te go nqmam :(
i ot tova vyznikvat nqkoi trudnosti s upload-a a za kakvo da se predstavqm ako nqmam ni6to upload-nato ;)
i eto
tova mu be6e predi6niq nos :)
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LuPi

Регистриран на: 12 Яну 2004 Мнения: 1175 Местожителство: eastern hemisphere
|
Пуснато на: Съб Юни 26, 2004 12:18 pm Заглавие: |
|
|
Можеш ли да покажеш нещо по-завършено?
Инак последната картинка е интересна, какво е обаче не мога да разбрера-морски дзвер е 100%, обаче сепия, медуза...?:) _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
http://badpixel.cghub.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
iLLum1na7e
|
Пуснато на: Съб Юни 26, 2004 5:43 pm Заглавие: |
|
|
6te pokaja i po zavyr6en variant na izvynzemnoto, pravq i ford mondeo(pyrvata mi kola za sega) no v momenta sym v sesia i ne moga da otdelqm mnogo vreme, vednaga 6tom uploadna novite filove 6te gi postna vyv foruma. Ina4e mnogo se nadqvah da ima nqkakvi komentari po tezi raboti. I za poslednoto 4e e morsko morsko e ama moga samo da ti kaja 4e e plod na vyobrajenieto mi :), radvam se vse pak 4e ne ti prili4a na cvete ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
iLLum1na7e
|
Пуснато на: Нед Юни 27, 2004 5:23 pm Заглавие: |
|
|
Eto i nqkoi novi raboti. Tova go pravih sno6ti.
Imam i edin vypros ako nqkoi moje da mi otgovori, poneje taq glava q zapo4nah sys splines, i posle minah na editable poly i ne sym siguren dali be6e dobra idea, 4udq se da zareja li poly i da se vyrna na splines... i kogato modela e ve4e zavyr6en samo da dobavqm detaili vyv poly?
Eto i kolata, ne znam daje dali da q postvam 6toto e mnogo zle o6te i e v mnogo ranen stadii
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
iLLum1na7e
|
Пуснато на: Нед Юни 27, 2004 6:02 pm Заглавие: |
|
|
Ne znam dali kartinkite se vijdat ot vsqkade syjalqvam mn ako e taka, ako nqkoi moje da mi kaje free server koito se vijda otvsqkade da gi ka4a tam 6te sym mu mn blagodaren |
|
Върнете се в началото |
|
 |
iDesign-er
|
Пуснато на: Нед Юни 27, 2004 11:33 pm Заглавие: |
|
|
iLLum1na7e написа: | Ne znam dali kartinkite se vijdat ot vsqkade syjalqvam mn ako e taka, ako nqkoi moje da mi kaje free server koito se vijda otvsqkade da gi ka4a tam 6te sym mu mn blagodaren |
http://www.graphilla.com/viewtopic.php?t=5697 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Пон Юни 28, 2004 12:27 am Заглавие: |
|
|
Абе в последно време хит.бг се отваря безпроблемно от чужбина. БТВ. хубави работи, само колата нещо не ми допада, ама ти сам каза че е в начален стадий :) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|