Graphilla.com :: Преглед на тема - scene

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

scene

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
iLLum1na7e

МнениеПуснато на: Сря Юни 30, 2004 6:38 pm    Заглавие: scene Отговорете с цитат

Zdraveite vsi4ki.
Dnes pak re6ih da vi dosajdam, i kato nov user da postna ne6to koeto pravih naskoro.. ne e syvsem moe ima6e edin takyv tutorial 4e ot tam vzeh ideikata no materialite i enviromenta e izcqlo moi.

nadqvam se da mi dadete nqkoi idei kak da go poopravq 4e s toq V-ray o6te ne se opravqm dobre
Ne mojah da vlqza na http://ftp.boinaslava.net/ za tova pak ka4ih file-a v hit.bg

http://free.hit.bg/illum1na7e/renders/028.jpg - 170k
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Zing

МнениеПуснато на: Сря Юни 30, 2004 7:37 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

хинт: за чертвени кръвни телца - май са такива

слагаш един градиента са фалофт - бодеш един дребен ноиз - малко траснлуцент и ВОЙЛА
Върнете се в началото
DR2
Paladin's Death

МнениеПуснато на: Сря Юни 30, 2004 8:24 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

фати то ноизи ма ако човека е решил да анимира? ко праим тогаз с това низи?
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
spacer
bad ass panda

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Сря Юни 30, 2004 9:42 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

То за друг нойз става дума май. Дет се вика, тоя нойз не е като оня нойз :)
Върнете се в началото
Zing

МнениеПуснато на: Сря Юни 30, 2004 10:58 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

DR2 написа:
фати то ноизи ма ако човека е решил да анимира? ко праим тогаз с това низи?

2D ko da go prash :)

za bump imah v predvid NOIZE s povechko blurec
Върнете се в началото
Coldblooded

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Юли 01, 2004 9:59 am    Заглавие: Отговорете с цитат

znachi noiseche za bump-che gledam si slojil - ama mislq che trebe da e po-malko,
sa za cveta - be ne znam ne za li cherveni - kat sym gledal animacii sesa bili edni takiva chervenichki..ama sa moje taka da iskash cveta...
mojesh malko da gi zavyrtish tezi telca...che neshto se po edin nachin sedqt...
mojesh da slojish fallof na self-illumination-a za da polushish edno leko svetene(silno kazano) po kraishtata, be neshto kato SSS se poluchava
a i speculat-a mislq che mojesh da go namalish malko...se pak tezi telca ne sa lakirani...daje sa si po-matovi...
hajde uspeh!!:)
iLLum1na7e

МнениеПуснато на: Чет Юли 01, 2004 4:46 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

tolkova li prili4a toq cellular na noiz ;)
vsy6tnost otna4alo ideqta mi be6e da go napravq da izglejda kato malki kryvonosni sydove(noiza) samo 4e qvno ne e tova na4ina
a ina4e otnosno cveta naistina ne iskam da e 4erveno,

i iskah pyrvo da opravq bump-a i sled tova da 6te prepodretq telcata i 6te ima takiva deto ot 1 stava na 2 ;)

Coldblooded - a ako sloja bumpa na self-illumination-a taka 4e da svetnat samo tiq izpyknalite 4asti nqma li da se polu4i po-dobre v smisyl tova za koeto po gore pisah 4e iskam da napravq.

10x za hintovete.
Върнете се в началото
Coldblooded

МнениеПуснато на: Чет Юли 01, 2004 5:03 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

:)) bump-a verno che ti e cellular:) ama kojto ne gleda ko da go pravish....samo che kato ti e cellular go napravi normalen - shtoto sa kato gledam maj ne e sys sferichkite ami s drugoto kato plochki, a i mojesh da go invertnesh che ti sa naobratno dupkite.
a tova za selfillumination-a sym go chel ot site-a na neil blevins - www.neilblevins.com - ta tam si spomnqm che imashe tutorial za nqkakyv material - organichen - ta ako potyrsish shte go namerish:))
inache ti mojesh da si napravish kakvoto si poiskash de...ti si reshavash - zavisi kakvo tochno iskash i kakva ti e celta
Coldblooded

МнениеПуснато на: Чет Юли 01, 2004 5:11 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

a tova s kryvosnosnite sydove..mi gledaj sa kato gledam kakyv ti e obekta - tam sa mu zabravih imeto na tova..ama tova e nqkakvi kryvno telce ili kvoto e tam(mitohondrii, fitohondrii raznihondrii)..ta mi e stranno kak shte ima kryvonosni sydove...
no vse pak ako razbiram kakvo iskash bi mogyl da go napravish s noise de...samo pipash malko high-a i low-a za da ti stanat po qsni rybchetata primerno i si ok(a i kato si cyknesh fractal da ti e noise-a) - sigurno gi znaesh tezi raboti ama se pak da ti kaja...:)
iLLum1na7e

МнениеПуснато на: Чет Юли 01, 2004 5:25 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

10x Coldblooded

prav si 4e tova sa kryvni telca samo 4e iskam da se polu4i ne6to nerealno ili kryvni telca s kryvonosni sydove i v tqh pak... (kakvo li ne izmislqt horata v dne6no vreme) ;) 6te vidim nakraq kakvo 6te se polu4i
a za obyrnatiq bump naro4no go slojih taka za6toto iskah da izpykvat a ne da sa vdlybnati

6te probvam da go napravq s noise vypreki 4e pyrviq mi variant be6e s noise i ne se polu4i kakto iskah(moje da ne sym opitval dostaty4no)
moje tozi tutorial koito kazva6 da mi pomogne da napravq tova koeto iskam
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети