Graphilla.com :: Преглед на тема - Питане

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Питане

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
String

МнениеПуснато на: Нед Юни 27, 2004 12:49 pm    Заглавие: Питане Отговорете с цитат

Драсти ви , та значи имам едно такова смотано малко проблемче , супер тварещо обаче.Шрифтовете на 3д макса ми седят някак си уголемени или пък като блоод-нати което пък води до промяна на размера на диалоговите кутии, които пък не могат да се ресизеват и така понякога цели бутони ми изчезват от кутията и не мога да ги достигна с мишока освен това менютата и диалоговите кутии са огромни едни такива смотани все едно да работиш на 800х600
един приятел ми каза , че това се получавало от Flex Type-а склонен сам да му вявам.Та питането ми е как да го разкарам тоя Flex Type от компа си ?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Kekata

Местожителство: London

МнениеПуснато на: Нед Юни 27, 2004 1:06 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

hm.. ne mojesh .. imashe edin site - na "injinera" toi opisva kak mojesh da go mahnesh.. eto link:
http://injinera.bgplus.com/na4alo.htm

off topic: hehe ne sym vijdal dosega "blood"-nati shriftove :))) interesno tekat li mnogo? :)
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
String

МнениеПуснато на: Нед Юни 27, 2004 1:35 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

:))))
mersi za site
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
PavKa

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Вто Юни 29, 2004 8:00 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Nai veroiatno ti lipsva niakoi ot sistemnite windowski shriftove- koito maksa polzva za Interfaisa si! mojesh da vzemesh shriftovete ot priasno instaliran kompir i da si gi copy-nesh. Drugia variant e da preinstalnesh wimdowsa-ama e dalgo...
Na men mi se e sluchvalo kjato sam tril razni shriftove po windowsa.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети