Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
graphic
|
Пуснато на: Чет Яну 30, 2003 4:20 pm Заглавие: векторен знак на Военновъздушни сили |
|
|
Изтръпвам от ужас - но слуайно на някого да му е попадало това чудо, на соц. графиката? По смачкания jpeg с които разполагам - различавам няколко основни елемента- в кръг надписи, изграващо (залязващо) слънце, карта на НРБ, и странно летящо животно... Не мога да го векторизирам - абсурд - аз не мога да го разгадая- камо ли да векторизирам... Help!
Обещавам, че ще почерпя, само ме спасете от този кошмар. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
auslander
|
Пуснато на: Пет Яну 31, 2003 11:53 am Заглавие: |
|
|
тва съм го векторизирал преди 5-6 г. в казармата, ама де да знам да си го дигна :/
пробвай http://clubs.dir.bg/postlist.php?Cat=125&Board=avi
хората щъкат по авиационни сайтове, може би поне ще могат да те насочат към някой по-читав jpg _________________ ...sleepwalking... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
koceto

|
Пуснато на: Пет Яну 31, 2003 12:32 pm Заглавие: |
|
|
ako ne se laja tva ne e li edna prava elipsa s edni parashuti i edni linii na znameto po kraia
pravil sam edin znak na parashutistite no neznam dali e sashtiat ako iskash prati mi go na meila da go vidia i ako e tva shte ti go dam _________________ jiv i div |
|
Върнете се в началото |
|
 |
graphic
|
Пуснато на: Пет Яну 31, 2003 5:25 pm Заглавие: |
|
|
Не намирам e-maila ти в профила. Моля те пусни ми го! Но от сега да то кажа - няма парашути. Има само една летящата гарга. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
koceto

|
Пуснато на: Пет Яну 31, 2003 6:20 pm Заглавие: |
|
|
prati mi go na: doverie@evrocom.net
pishi 4e e za koceto ,no mai go niamam tozi no shte ti dam kvoto imam ako ti svarshi rabota ok
No moga da ti go dam 4ak v ponedelnik shtoto sega si tragvam _________________ jiv i div |
|
Върнете се в началото |
|
 |
graphic
|
Пуснато на: Пет Яну 31, 2003 6:45 pm Заглавие: |
|
|
много ти благодаря! Веднага ти провождам туй що го имам |
|
Върнете се в началото |