Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
soundGarden

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Сря Юни 30, 2004 10:04 pm Заглавие: |
|
|
Надявам се да не вкарваш в това число и ушите и пръстите на краката ?
Некои хора много подценяват подробностите ма аз пък баш там гледам. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Сря Юни 30, 2004 11:33 pm Заглавие: |
|
|
мм за ушите ясно но не виждам къде е проблема с пръстите на краката? _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
citizen

|
Пуснато на: Чет Юли 01, 2004 12:19 am Заглавие: |
|
|
не ме впечатлява нещо, не се прави трудно тва:/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Чет Юли 01, 2004 12:47 am Заглавие: |
|
|
citizen написа: | не ме впечатлява нещо, не се прави трудно тва:/ |
<разтърквам невярващо очи>
брех.... щом това не се прави трудно... сигурно трябва да се захвана с ядрена физика... то и тя лесна работа. _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Чет Юли 01, 2004 4:59 am Заглавие: |
|
|
" не ме впечатлява нещо, не се прави трудно тва:/ "
..... БРЕ даге _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Чет Юли 01, 2004 10:09 am Заглавие: |
|
|
aaa to tuj staro bre!!:))
be men si me kefi - to verno che ima edni miniatiurni mesta kydeto mojesh da kajesh che ne sa na 100%..ama molq vi se sa...se pak e mnogo dobro!! _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
the jester

|
Пуснато на: Чет Юли 01, 2004 10:10 am Заглавие: |
|
|
Е не знам колко е лесно и на кой му пречат пръстите на краката, ама като лаик мога само да кажа - ЕГАТИ! :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Чет Юли 01, 2004 10:51 am Заглавие: |
|
|
citizen написа: | не ме впечатлява нещо, не се прави трудно тва:/ |
q pokazi? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LuPi

Регистриран на: 12 Яну 2004 Мнения: 1175 Местожителство: eastern hemisphere
|
Пуснато на: Чет Юли 01, 2004 11:01 am Заглавие: |
|
|
Аватарче написа: | citizen написа: | не ме впечатлява нещо, не се прави трудно тва:/ |
q pokazi? |
и аз искам да видя...
а каката е великолепна... _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
http://badpixel.cghub.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Чет Юли 01, 2004 11:07 am Заглавие: |
|
|
az moje li da se izkaja nepodgotven....?
Znachi za men smisala na 3D rabotata e v tova da sazdava obekti, dvijenia i sceni koito prakticheski ne mogat da badat zasneti s konvencionalni kameri i aparati, imi zasnemaneto im bi bilo oskapilo neimoverno mnogo kraini rezultat !!!
Takava kaka bez cici na bial fon moje da se zasneme tochno za okolo 3 chasa sas vse redeneto na osvetlenie i prochie.... a mi kajete sega zashto adjeba nekoi da gubi vreme i umenia da sazdava neshta koito defakto si sashtestvuvat v perfekten vid naokolo ???? Otdelno tva ne stvruva mnogo pari...
Ta togaz i ushite i i prastite i i prochie shteha da sa perfektni !!!! shtot shteha da sa istinski _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
R1dler
|
Пуснато на: Чет Юли 01, 2004 11:16 am Заглавие: |
|
|
LoveHate написа: | az moje li da se izkaja nepodgotven....?
Znachi za men smisala na 3D rabotata e v tova da sazdava obekti, dvijenia i sceni koito prakticheski ne mogat da badat zasneti s konvencionalni kameri i aparati, imi zasnemaneto im bi bilo oskapilo neimoverno mnogo kraini rezultat !!!
Takava kaka bez cici na bial fon moje da se zasneme tochno za okolo 3 chasa sas vse redeneto na osvetlenie i prochie.... a mi kajete sega zashto adjeba nekoi da gubi vreme i umenia da sazdava neshta koito defakto si sashtestvuvat v perfekten vid naokolo ???? Otdelno tva ne stvruva mnogo pari...
Ta togaz i ushite i i prastite i i prochie shteha da sa perfektni !!!! shtot shteha da sa istinski |
Female anatomic study (nudity)
и аз поне доколкото прочетох за нищо повече не претендира:)
и тоз модел..след още работа ша може да ходи по водата и да пърха като Нео...и ще да изглежда истински... _________________ The more you take, the more you need. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Чет Юли 01, 2004 11:26 am Заглавие: |
|
|
e i ? _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
auslander
|
Пуснато на: Чет Юли 01, 2004 11:35 am Заглавие: |
|
|
хората трупат опит и сръчност... после може да се наложи да моделират нещо друго органично, което наистина няма как да се заснеме... _________________ ...sleepwalking... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
R1dler
|
Пуснато на: Чет Юли 01, 2004 11:38 am Заглавие: |
|
|
е, и тва е отговора на въпроса ти що се губи време и умения за да се направи подобно нещо. щот моделка с квито ще цици да снимаш тя ще си остане снимка с цици и нищо повече..няма да може да ходи по водата и да фърчи...пък ако недай си боже ти дотрябва да върши нещо такова..с редене на осветление нема да стане...и ще да са обадиш на някой дет може да ти ти измоделира тия цици...пък той за да може да ги измоделира сигурно ще е минал и през подобно на горното стъди...осмисли ли се губенето на време сега?:) _________________ The more you take, the more you need. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Чет Юли 01, 2004 11:45 am Заглавие: |
|
|
v sluchaia govorim za taia kartinka... kat mi ia pokajesh dadenata kaka da leti ili ticha po vodata shte govorim za taia situacia.... mi tai de... sega imame kaka v statichno polojenie.. vav varian ART B&W PHOTO... _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
R1dler
|
Пуснато на: Чет Юли 01, 2004 11:50 am Заглавие: |
|
|
LoveHate написа: | v sluchaia govorim za taia kartinka... kat mi ia pokajesh dadenata kaka da leti ili ticha po vodata shte govorim za taia situacia.... mi tai de... sega imame kaka v statichno polojenie.. vav varian ART B&W PHOTO... |
ади са артБВ...картинката е със статут на работа с учебна цел и го пише в заглавието на темата в ЦГтолк:) недей сега и ти така...с лошо:) _________________ The more you take, the more you need. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PERO!

|
Пуснато на: Чет Юли 01, 2004 11:50 am Заглавие: |
|
|
страшна е тая мацка
мушнах я на десктопа преди сума време и не помислям да я сменям
една такава... успокоява
(ама без да мислите лоши неща ей) :)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Чет Юли 01, 2004 11:51 am Заглавие: |
|
|
LoveHate написа: | v sluchaia govorim za taia kartinka... kat mi ia pokajesh dadenata kaka da leti ili ticha po vodata shte govorim za taia situacia.... mi tai de... sega imame kaka v statichno polojenie.. vav varian ART B&W PHOTO... |
study bre... study
uchi sa choweka kak sa modelira photorealistic body :)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Чет Юли 01, 2004 11:54 am Заглавие: |
|
|
dubre deee... rasajdavam prosto:)) _________________ V2&V8 forever |