Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
LunatiK

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Вто Авг 03, 2004 12:44 am Заглавие: |
|
|
hmmm...mi da go vidim...interesno mi e dali naistina e po-stabilen...makar che az oshte sym si na max5 i ot dosta vreme ne sym imal problemi(da chukna na dyrvo)...ama da vidim de...:) _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LuPi

Регистриран на: 12 Яну 2004 Мнения: 1175 Местожителство: eastern hemisphere
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Вто Авг 03, 2004 12:16 pm Заглавие: |
|
|
edit poly :))))) урааааа! _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
Пуснато на: Вто Авг 03, 2004 5:33 pm Заглавие: |
|
|
ше кажеш че плащаш нещо та се ядосваш ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
themagician

|
Пуснато на: Вто Авг 03, 2004 5:40 pm Заглавие: |
|
|
Imperial Friedrich написа: |
ше кажеш че плащаш нещо та се ядосваш ;) |
Po dalgogodishni nablidenia - horata, koito najmalko davat - najmnogo revat.
A che discreet obarnaha MAXa na COREL DRAW - taka e. _________________ http://themagicianbg.wordpress.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Вто Авг 03, 2004 7:16 pm Заглавие: |
|
|
дам жив 3Д Корел си е :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Вто Авг 03, 2004 8:48 pm Заглавие: |
|
|
Много ми хареса това:
"no way i pay 1000 eur for an editable poly modifier and upgraded mental ray...
this should be called 3dsmax 5.5"
Докога ще се ебават с нас? Тулуве, които отдавна са стандарт в другите 3D софтуери, тук чакаме от 3-4 версии назад, но все без резултат, за сметка на това всяка нова версия носи по 1-2 модификатора и се нарича нова версия. По дяволите, аз съм върл фен на Макса, но ако наистина само това е новото в Max R7, ще се пренасоча в софтуера, който ще използвам от тук насетне. Вече и Vray ще може да се ползва в другите софтуери, така че.... надявам се да греша. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Вто Авг 03, 2004 9:03 pm Заглавие: |
|
|
е ама и вие , изобщо не гледате положително на нещата ;) _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Вто Авг 03, 2004 9:15 pm Заглавие: |
|
|
Абе гледам положително аз. от 7-8 години така гледам, ама като се замисля реално, и като се сблъсквам с по-сложни задачи и макса ми забива затова че съм направил малко по-сложни връзки. като реша да правя окосмявания или нещо друго и се сетя за софтуери, при които това не е никаква грижа, везните започват да тежат в друга посока. в крайна сметка би ли дал 1000 евро за editable poly? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Вто Авг 03, 2004 9:26 pm Заглавие: |
|
|
като събера пари ще ти кажа :). _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Вто Авг 03, 2004 10:57 pm Заглавие: |
|
|
be sigurno az sym typiq...ama kvo kato ima edit poli modifikator...basi...taka ili inache si go ima edit polito oshte ot max 4 ako ne se lyja....be chesno kazano sym skiptichno nastroen...sqka sledvashta versiq ima nqkolko novovyvedeniq...nubavi ok - no de da znam...moje bi az ochakvam poveche:/...shte vidim:) _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
skynet
|
Пуснато на: Сря Авг 04, 2004 1:24 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | Additional major new features in 3ds max 7 include:
Normal Mapping—industry first revolutionary workflow developed for gaming adds extreme detail to low-polygon models with high resolution maps – and with complete rendering support normal mapping brings great time-saving benefits to film production and cinematic visualizations |
e tva she e qko, nqma nujda chovek da se zanimava sys 150000 plugina na ati i nvidia za da vidi edin normal map
Цитат: | mental ray 3.3—enhanced integration in 3ds maxwith accelerated performance and better memory efficiency. Improved Global Illumination, new support for Render to Texture and Normal Mapping, and Sub-Surface Scattering that disperses light for amazingly realistic skin and dense translucent object rendering
Parameter Collector—a new, unified interface that improves efficiency when animating multiple parameters for any character setup
Parameter Editor—an enhanced, more powerful version of the Custom Attributes feature with new data types and functionality
Edit Poly Modifier – significantly increases the rapidity and ease at which complex polygonal surfaces can be created, modified and then animated - improving the creative process
Skin Wrap Deformer—greatly improved character animation workflow with easy application of props and clothing to pre-skinned 3D models
Snapping Workflow—improved accuracy and viewport feedback for the underlying snapping system in 3ds max
Paint Selections—an intuitive and interactive method for building selections with a brush-based interface
Enhanced Interactive Performance and Scalability—an ongoing program to enable 3ds max to scale to very large datasets including smart object culling for high performance manipulation of large numbers of objects
TurboSmooth—a highly optimized smoothing algorithm for increased performance of high resolution models
Mobile Gaming Development Tools—native mobile 3D asset creation with new JSR 184 exporter and per camera diagnostic tools |
cqlata tema:
http://www.cgtalk.com/showthread.php?t=159368 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Сря Авг 04, 2004 1:35 pm Заглавие: |
|
|
"Enhanced Interactive Performance and Scalability—an ongoing program to enable 3ds max to scale to very large datasets including smart object culling for high performance manipulation of large numbers of objects"
tova naistina mi dopada - spomnqm si imah edna cvena deto se mychih s nad 10000 obekta....:) _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Christo

|
Пуснато на: Сря Авг 04, 2004 1:49 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: |
e tva she e qko, nqma nujda chovek da se zanimava sys 150000 plugina na ati i nvidia za da vidi edin normal map
|
- Да бе да - един плъгин на АТИ или един на NVidia. При това правят едно и също, така че ползваш само единия.
Мен лично най- ме интересува интеграцията на CS. _________________ _____________________________________
Подпис. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|