Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Antali
|
Пуснато на: Нед Юли 18, 2004 1:16 pm Заглавие: Представяне |
|
|
http://www.antali.hit.bg/
В "Дизайн" има част от нашите разработки към клиенти.
Понякога имаме нужда от професионално мнение и съвет, така че ще Ви търсим.
Благодарим предварително :)! _________________ рекламна къща "Антали"-светлинни реклами, табели, надписи, изработка на фирмени знаци, дизайн, менюта, визитки, предпечат |
|
Върнете се в началото |
|
 |
inNO

|
Пуснато на: Нед Юли 18, 2004 2:12 pm Заглавие: |
|
|
Аз предварително се извинявам - мислех да не пиша щот като гледам тая тема ке се мести оттука... Незнам кво точно представяне е това и ко всъшност се представя - кой или кои... ама причината за да се реша да пиша е: "КАК БЕ ХОРА НАПРАВИХТЕ ДИЗАЙНА НА ГЕРБА" ????
P.S. Само тва ме гризеше най много, иначе другото.... _________________ HANGAR 18. Area 51 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Нед Юли 18, 2004 5:55 pm Заглавие: |
|
|
Вие гледате ли си някога логата на трезво?!
На вас не ви трябва съвет, на вас ви трябва изцяло нов дизайнерски екип, този път - от професионалисти! _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Нед Юли 18, 2004 6:22 pm Заглавие: |
|
|
@off/on topic:
Извинявайте, ама някой обърна ли внимание на уебсайта? Не знам защо на мен на заглавието ми излиза: SWiSH Movie - index.swi - www.swishzone.com - купена ли е от www.swishzone.com ili е... "чопната" :) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BadmotherfuckeR Kill 'em All

|
Пуснато на: Пон Юли 19, 2004 3:39 am Заглавие: Re: Представяне |
|
|
Antali написа: | http://www.antali.hit.bg/
В "Дизайн" има част от нашите разработки към клиенти.
Понякога имаме нужда от професионално мнение и съвет, така че ще Ви търсим.
Благодарим предварително :)! |
hmm trebe potursite batko vi Love Hate ma kato e minal purvite 7 dulgi Zaarski, toi she vi dade nai pravilnia suvet na vas. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Пон Юли 19, 2004 4:17 am Заглавие: |
|
|
Ky3Mu4 написа: | @off/on topic:
Извинявайте, ама някой обърна ли внимание на уебсайта? Не знам защо на мен на заглавието ми излиза: SWiSH Movie - index.swi - www.swishzone.com - купена ли е от www.swishzone.com ili е... "чопната" :) | в кода тва пише држе:
<!-- Created by SWiSH - Flash made easy - only $49.95 - www.swishzone.com -->:) а де и аз не знам ко трябва да значи тва??? _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|