Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
MinD|_eSs

Регистриран на: 08 Юли 2004 Мнения: 47 Местожителство: Вит зе Джерманз :)
|
Пуснато на: Пет Юли 09, 2004 4:10 pm Заглавие: Представяне на предпредставата на MinD|_eSs |
|
|
Aloha, Това са някои от нещата излезли изпод ръцете ми в последните няколко месеца...жалко но факт, нямах толкова време, колкото ми се искаше за да ги доизпипам но... Винаги може по-добре, но в този момент е това.:
MAX5 VrayAdv.
MAX5 VrayAdv.
по-голям вариант:http://3dmindgame.hit.bg/Images/Personal/Frostbringer_final-render_1024_ret.png
MAX6 Mental.Ray
MAX5 VrayAdv.
Това последното е доста стар WIP(...WIP ама има работещ rigging на краката и моста)но в последно време все не миидва вдъхновение да го довърша... _________________ Абе като цяло гуд уърк, ю рок :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
JinMachine

|
Пуснато на: Пет Юли 09, 2004 4:20 pm Заглавие: |
|
|
Ихаааа! Като запален почитател на играта, шахът много ме радва. Само офицерите са малко стряскащи с тези тънки гърла и високи шапки и ще отвличат вниманието на играещия от самата партия. Струва ми се редно да са по-близки по височина с кончетата, тъй като са сравнително равностойни фигури.
А като за 3D, не съм човек, чийто коментар би имал някаква тежест. Абсолютна пешка съм в 3D-то. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Пет Юли 09, 2004 4:51 pm Заглавие: |
|
|
Готини неща, сигурен съм че ще се харесат на хората от 3Д-то. От мене Добре дошъл! :) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Пет Юли 09, 2004 4:52 pm Заглавие: |
|
|
welcome _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
MinD|_eSs

|
Пуснато на: Съб Юли 10, 2004 11:36 am Заглавие: |
|
|
Благодаря хора, приятно ми е да видя че тук не само се псуваме :)
ДжинМашийн, да, прав си офицерът е малко стряскащ,но мен точно това ме кефи - тъй или иначе идеята беше композицията де е подредена относително по височина за да изглежда по-гладко, докато самите елементи са по-остри и изразителни.
А за шаха-..упс, гола вода съм в шаха - може да си размениме малко скилове(ти от шаха, аз от 3д-то:) Ще е полезно за всички :)) _________________ Абе като цяло гуд уърк, ю рок :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Joro*
|
Пуснато на: Съб Юли 10, 2004 11:45 am Заглавие: |
|
|
MinD|_eSs написа: | ...приятно ми е да видя че тук не само се псуваме |
ne razbiram .. koi ste tezi koito samo se psuwate? _________________ Judge Optimized for Repair and Observation |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kaloyan

|
Пуснато на: Съб Юли 10, 2004 12:16 pm Заглавие: |
|
|
Kude se butash mu batkovzite be malkija
Aide dobre doshul _________________ "Понякога емоциите изпреварват разума
Да върнем времето назад"
- казала 13тата водка на останалите. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
MinD|_eSs

|
Пуснато на: Съб Юли 10, 2004 12:27 pm Заглавие: |
|
|
Не, нямам нищо конкретно предвид, само дето от време на време хвърчи доста флейм наляво-надясно. Но в това няма нищо лошо, даже напротив-като част от подтикването на "младите" юзъри към себеусъвъшенстване. _________________ Абе като цяло гуд уърк, ю рок :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Съб Юли 10, 2004 4:09 pm Заглавие: |
|
|
Kid, preporuka na minal po twoya put -- zadruzh za sebe si smartass zabelezhkite. Flame -- neflame, shtom ne te zasyaga lichno, mulchi si.
Inache welcome ot mene :)))) _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Съб Юли 10, 2004 4:53 pm Заглавие: |
|
|
аз на първите две не мойм да разбера Vray за какво си го ползвал - това и със скайланяния може да го направиш :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
MinD|_eSs

|
Пуснато на: Пон Юли 12, 2004 12:21 pm Заглавие: |
|
|
Да ама с Vray е по-гъзарско :) Майтап де, тогажа разучавах Vray-а и ми беше интересно да ренда с него. В началото белите фигури на шаха бяха чисто прозрачни и имаха каустики но в последствие материала стана много гърчав и каустиките отпаднаха, щото не ми се рендеше една сянка по 40 минути. Имаше и вариант с ГИ обаче и той отпадна...Ами да, прав си може съвсем спокойно да мине и със сканлайняния рендър :))
Иначе 10х Drone:) Уил ду :) _________________ Абе като цяло гуд уърк, ю рок :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|