Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
niki michailov ники михайлов

|
Пуснато на: Вто Авг 17, 2004 3:41 pm Заглавие: Аз и жалкото ми Его |
|
|
Е с политик досега не бях си говорил - признавам си екстремно забавно е:
П - политикът
Аз - Никинцето на ваще услуги
(по телефона)
П - ....значи аз не мога да измисля техническо решение, признавам си не разбирам от процеса по който се печата една книга, но обсъдихме въпроса с главния консул и сме на мнение,че такава грешка не може да се ъъъъъъъ остави да присъства в книгата
Аз - значи, има начин да премахнем грешките от страницата - понеже сме напечатали текста от тази част можем да изхвърлим тези листи и да ги препечатаме наново, но аз не мога да гарантирам, че ще спазим първоначалните срокове.
П - Срокът не може да бъде изпуснат поне след 24ти , когато е приемът тази книга трябва да се раздаде...защо споменахте 500 страници?
Аз - понеже книгата е съставена от 72 страници, ние ги печатаме на вълни по 8....тоест ако е допусната грешка в една от страниците препечатваме наново близо една десета от книгата
П - отново повтарям, че аз не съм запознат с правенето на една книга и затова не мога да дам някакво техническо рпедложение, но книгата ще се разглежда от много високи личности и няма да мога да обясня на всеки защо в тази страница има малко П след точката и липсва точка в края на изречението....по принцип тази книга се обезмисля ако не се издаде преди приема и по-точно вечер по-рано от указания срок за да можем да пъхнем покани и сложим визитки към книгите.
Аз - за мен не е проблем да извърша техническата поправка , но това значи нова подготовка за печат на част от книгата , която изисква време и срокът стои на кантар с варианта да направим тази поправка.
П - (след неколкократни опити да ме накара да го свържа със шефа)
Тази книга ще бъде официално издание от което следва че може да бъде критикувана в печатните издания....не бих искал в печата да се появи отзив , че "Политик1" и "Политик2" са допуснали несъвършенство. Аз лесно бих игнорирал някаква синтактична грешка като пропусната запетая или......но ъъъ тази буква П която стои след точка трябва да е главна буква и аз не мога да обясня лиспата и на точка в края на изречението нито да игнорирам(а шефа там ли е....?)
and goes and goes and goes......
къде ги учат тея работи...? _________________ SHINEEEEEEEEEEEEE.......
днеска съм нежен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LuPi

Регистриран на: 12 Яну 2004 Мнения: 1175 Местожителство: eastern hemisphere
|
Пуснато на: Вто Авг 17, 2004 3:58 pm Заглавие: |
|
|
Я ни риви ами оправяй бакиите коуга, да не ви спретнат някое ХЕИ:) И даоткрият, че имате мишки които ядат точките в пичатните машини.:))))))))
Междувременно... ще препечатвате ли?... то никак не приятно ма... коректорката де бляла... бе-е-е-е-е? _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
http://badpixel.cghub.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
niki michailov ники михайлов

|
Пуснато на: Вто Авг 17, 2004 4:22 pm Заглавие: |
|
|
Тя как не е изчезнала някоя буква.....в тарапаната.
...стана на неговото, препечатваме. _________________ SHINEEEEEEEEEEEEE.......
днеска съм нежен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Вто Авг 17, 2004 4:58 pm Заглавие: |
|
|
Не се безпокой - не е толкова страшно - ние сме препечатвали 3 коли на книга от около 850 страници - като вече беше зашита. Това е проблем!
Иначе покрай кметските избори с доста бъдещи и настоящи политици съм имал контакти - нямам думи за простотията и безочието им |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SIMPLI

|
Пуснато на: Вто Авг 17, 2004 5:16 pm Заглавие: |
|
|
ми прави са си хората ... политици - неполитици, няма заради вас да им викат, че са несъвършени ... :-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|