Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Chef

|
Пуснато на: Нед Авг 15, 2004 12:22 am Заглавие: ТЕ са от ТАМ |
|
|
Тука искам да споделя с настоящата публика следната информация.
Значи, огладнях и понеже дома немаше лук и хлеб взех смелото решение да задоволя нуждата си в близкото "нещо" за бързо хранене ( "Атлантик" на бул.В.Левски - всеки по-закъсал, погълнат от пиански глад го знае ), като забия оная класическа , известна на широката публика манджа с благозвучното име "щкембе чорба".
Часът е 17:00pm нахълтвам ,залитайки, бършейки с ръкав стичащата се лига. Мисълта ми е в състояние, което бих оприличил, като ... запек, може би.Бавно се приближавам към касата и с тих неуверен глас поръчвам магическата субстанция в комбинация с брутално количество пшеничен субстрат.Плащам и предусещтаики предстоящия пир с поободрен глас благодаря на жената зад касата ( ..,а нямаше ли тя странен акцент в речта си, намаше ли, ... нещо неприятно ме прободе). Пренебрегвам надигащото се в мен чувство ,както и няколкото полицаи тихо сърбащи "Кафе".Намирам си уединено място в онази част на заведението (как звучи само - " заведене", начи аз съм се завел ли, кво ли?), в която да няма никакви хора, сядам и паля цигара. Унасям се в мисли за това как да се ангажирам за в бъдеще, какво да правя, кой да съм и дали добре си избърсах задника на излизане от вкъщи. Нещо пречи на концентрацията ми, дали са женски гласове ... да, три млади девойки влизат през вратата, оглеждат се търсейки си място и сядат на масата до мен. С поглед на журиращ на конкурс за красота (или воайор), сканирам интерфейсите пред мен, констатирам: "странна комбинация между Шехеразада и Малкия Мук". Нещо невероятно се случва около мен. Всички рецептори на иначе закърнялото ми тяло започват да работат на пълни обороти. Носът ми долавя приятен мириз, ушите познат звук, по братада ми отново потичат секрети. Манджата е тук!!!.Мамак му, тя е тук...мамка му, всяка мисъл за неизбърсан гъз и млади девойки се изпарява, като парите ми в петък.
Като алхимик смесвам предоставените ми магически съставки и стартирам процеса на усвояване.
Мога да влезна в доста дълги и не много приятни обяснения по отношение на последния, но няма да го направа, щото не това е основната цел.Амин.
Онзи особен акцент пак подразва ухото ми , оглеждам се уплашен тъсейки източника на тази неприятна вибрация.Да, точно - трите девойки.Ослушвам се, говорат си за обувки ,мамка им. Говорат си за обувки и пари, но по един особен начин, по един неповторим начин, някак си все едно това е най големото нещо на тая земя, някак си преувеличено, със страст, с желание . Поглеждат ме и се усмихват помежду си. ТЕ са "ОТ ТАМ"!!!.Мамак му, в мен се надига некакъв непоносим гнет, осъзнавам - искам да ги очиста, да ги заровя и да им препикая гробовете (тука драгия читател може да реши че преувеличавам , всъщност разговора им беше доста по-крив, гаден и дразнещ, но нямам желание да го пресъздавам в детайли. Просветените ще ме разберат и така). Стомашните ми сокове отказват да разграждат, зъбите не искат да мелят.Набързо приключвам с останалата храна и бързам да напусна свърталището им. Усещам погледите им по гърба си, чувам думите им в главата си, никога вече няма да бъда същия.Затварям вратата зад себе си и дъбоко поемам въздух, представям си зелена поляна, слънцето, птичките , три купчини прясно разровена пръст намокрена на места. Месо!!
С бързи крачки се отдалячавам от "мястото". Зад мен се чуват тихи стъпки и познатия странен акцент. Прилошава ми, знам че тоя път ще има жертви. Млад мъж ме следва по петите и говори по мобилния си телефон ( ТЕ му викат GSM ).Говори енергично и уверено, очите му излъчват особен вид амбиция, да преуспява, да те смачка ,когато си под него. Стана ми некак си тъжно, мъчно за него, но прекалено афектиран в мен надделя некаква нечовешка омраза към човешката раса. Говори ония ръб на висок глас ( некак си се едно е глух )...абе направо си вика копелето. На бизнес мен се прави, на голема клечка, на кура ми Янко. И ходи до мен, размахва неква чанта и оцелява в големото city.Пак някак си ми стана мъчно за него... тъпо некак си.Мамка му.После пак се ядосах и накрая се прибрах и сега седа и пиша и ми писна.
Епилог
Те са ниски и трътлести или високи и пищни. Те имат особенна форма на черепа и отличаваща се коса. Те носат определен вид обеци и дрехи. Те носят черни сакове с бял надпис "ADIDAS". Те ни мразят и ние мразим тях ,Те са от ТАМ и те са Много.
Търпеливо ги чакаме да се уморят за да може ние да завладеем леговищтата им.
N.B.Нямам предвид хората "от провинцията".
Писах "разказа" преди време в avtora.com ето линк към пълната тема:
http://www.avtora.com/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=855&forum=18 _________________ ground zero terorist |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LunatiK

|
Пуснато на: Нед Авг 15, 2004 1:10 am Заглавие: |
|
|
Word. _________________ id Software presents... DOOM3 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Нед Авг 15, 2004 2:46 am Заглавие: |
|
|
Цитат: | "Great White Big World"
In space the stars are no nearer
They just glitter like a morgue
And I dreamed I was a spaceman
Burned like a moth in a flame
And our world was so fucking gone
But I'm not attached to your world
Nothing heals and nothing grows
Because it's a great big white world and we are drained of our colors
We used to love ourselves, we used to love another
All my stiches itch
My prescription's low, I wish you were queen just for today
In a world so white what else could I say?
And hell was so cold
All the vases are so broken
And the roses tear our hands all open
Mother marry miscarry
And we pray just like insects
The world is so ugly now
Because it's a great big white world and we are drained of our colors
|
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
Пуснато на: Нед Авг 15, 2004 4:36 am Заглавие: |
|
|
Пусни си Doom III. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chef

|
Пуснато на: Нед Авг 15, 2004 12:03 pm Заглавие: |
|
|
Официален сайт на К.Е.К.С: http://kekc.hit.bg/ _________________ ground zero terorist |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Нед Авг 15, 2004 5:47 pm Заглавие: |
|
|
Imperial Friedrich написа: | Пусни си Doom III. |
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
kapitana

|
Пуснато на: Нед Авг 15, 2004 6:05 pm Заглавие: lelele |
|
|
leleleleleeeee :)
gplem :)
kakvo golem bre... mnogooo golem :)
mukar i mnogo dulgo za men - go izchetoh cialoto - super e!!! _________________ Scratch the surface serve a purpose
Scratch the surface don't waste my time
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Нед Авг 15, 2004 6:17 pm Заглавие: |
|
|
otdavna ne sam popadal na neshto po-bezmisleno, po-klishirano i po-kompleksirano... predpochitam da sam ot "oneia", shto sred "teia" ima niakoi deto moe da sglobi takova laino.
utre shte reg-na www.govorilla.com... i vsishli podobni shit-ove shte zaminat za natam !!!! _________________ V2&V8 forever
Последната промяна е направена от LoveHate на Нед Авг 15, 2004 7:24 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chef

|
Пуснато на: Нед Авг 15, 2004 7:23 pm Заглавие: |
|
|
shit e, spor nqma _________________ ground zero terorist |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chef

|
Пуснато на: Нед Авг 15, 2004 7:32 pm Заглавие: |
|
|
... но в крайна сметка не обобщавам някакво общо мнение. Така мисля аз. Друг е въпроса, че явно не си схванал идеята на цялата работа или просто тези неща не ти правят впечатление. Лошо няма. _________________ ground zero terorist |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Нед Авг 15, 2004 7:50 pm Заглавие: |
|
|
Аз пък от своя неща претендирам, че нещата ми правят впечатление и след като почетох написаното от тебе заключих, че стоя на трета маса и ви гледам с небивал интерес и мога спокойно да заява, че:
Тези се гледат в огледалото а се мислят за онези....
Тълкувай го както искаш, "ма явно не можеш ме разбереш, "щото такива неща са много далече от каквато и да е Идея. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ula

|
Пуснато на: Нед Авг 15, 2004 7:52 pm Заглавие: |
|
|
PASTA написа: | ... но в крайна сметка не обобщавам някакво общо мнение. Така мисля аз. Друг е въпроса, че явно не си схванал идеята на цялата работа или просто тези неща не ти правят впечатление. Лошо няма. |
еми не е единственият, който не е схванал идеята на цялата работа...
то такава има ли? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chef

|
Пуснато на: Нед Авг 15, 2004 8:00 pm Заглавие: |
|
|
Пас. _________________ ground zero terorist |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kapitana

|
Пуснато на: Нед Авг 15, 2004 10:33 pm Заглавие: ;@ |
|
|
:@ iavno samo az sum ot kruvnata grupa na PASTA tuk... ili pone si go priznavam!!!
tvurdo sum zad PASTA-ta :)!!!
PASTA znaesh li kakvo pravia sus selskite buci - smachkvam gi s nadmenen smiah - poburkvat se!!! iasno im stava che pri men ne vurviat!!!
pravi i ti taka - i im gledai saira :) _________________ Scratch the surface serve a purpose
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
kapitana

|
Пуснато на: Нед Авг 15, 2004 10:35 pm Заглавие: @ |
|
|
PASTA написа: | shit e, spor nqma |
:@ PASTA ne e shit!!!
otstoiavai si mnenieto!!! _________________ Scratch the surface serve a purpose
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
ovendelon
|
Пуснато на: Нед Авг 15, 2004 10:40 pm Заглавие: Re: ;@ |
|
|
kapitana написа: | :@ iavno samo az sum ot kruvnata grupa na PASTA tuk... ili pone si go priznavam!!!
PASTA znaesh li kakvo pravia sus selskite buci - smachkvam gi s nadmenen smiah - poburkvat se!!! iasno im stava che pri men ne vurviat!!!
pravi i ti taka - i im gledai saira :) |
i moje bi polu4avash rqdyk vid erekciq, kato sma4kash nqkogo, o! veliki grajdanino?! I moje bi si adski prost, ednoto ti oko bie v strani, nqmash obrazovanie nito 5 leva v djoba, oba4e poneje si si ot TUKA i si si OTGORE? Men pyk mi pisna ot malkite dushici s golemite smehove i pretencii. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kapitana

|
Пуснато на: Нед Авг 15, 2004 10:46 pm Заглавие: Re: ;@ |
|
|
ovendelon написа: | kapitana написа: | :@ iavno samo az sum ot kruvnata grupa na PASTA tuk... ili pone si go priznavam!!!
pravi i ti taka - i im gledai saira :) |
i moje bi polu4avash rqdyk vid erekciq, kato sma4kash nqkogo, o! veliki grajdanino?! I moje bi si adski prost, ednoto ti oko bie v strani, nqmash obrazovanie nito 5 leva v djoba, oba4e poneje si si ot TUKA i si si OTGORE? Men pyk mi pisna ot malkite dushici s golemite smehove i pretencii. |
taka kato me gledash kak se smeia...
... taka mojesh da vidish i drugo neshto - i povervai mi niama da ti e priatno!!! _________________ Scratch the surface serve a purpose
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
ovendelon
|
Пуснато на: Нед Авг 15, 2004 10:56 pm Заглавие: |
|
|
sakyn, be kaputane! Sha me porazish s grajdanskata ti syvest li? Sha me ubiesh s infantilizym? Ako sha q karash v toq duh davai na PM shtoto ina4e stava forum.qsli.org.
To taka ili ina4e taq tema e za del i lock. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Нед Авг 15, 2004 11:00 pm Заглавие: Re: ;@ |
|
|
kapitana написа: | taka kato me gledash kak se smeia...
... taka mojesh da vidish i drugo neshto - i povervai mi niama da ti e priatno!!! |
? _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kapitana

|
Пуснато на: Нед Авг 15, 2004 11:11 pm Заглавие: :) |
|
|
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa ::::::::::::))))))))))))) _________________ Scratch the surface serve a purpose
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|