Graphilla.com :: Преглед на тема - Back to Work [foto]

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Back to Work [foto]

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Дими

МнениеПуснато на: Пон Юли 12, 2004 11:39 pm    Заглавие: Back to Work [foto] Отговорете с цитат

Ky3Mu4

Местожителство: Germany

МнениеПуснато на: Пон Юли 12, 2004 11:43 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Идейно е, харесва ми. Ако го имах на плакат щях да си го закача на стената :)
virtualchild

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пон Юли 12, 2004 11:59 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

nachi glei ko mi idva na akala:
tva tOOl go vigdam kato edna madama s golemi "ochi" i ponege mai se e sdushila s onzi golemia chep varhu koito sedi, i se e podulo i T-to i L-to ot sram!
inache kefi ;)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
SoulSeller

Местожителство: Марс

МнениеПуснато на: Вто Юли 13, 2004 10:25 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Da. Snimkata redva, no az vinagi sam bil protiv 'textcheta' v/u snimkite /; . Ne moje li da im izmislish nqkakvo drugo mqsto ;/. I s risk da stana nahalen ako ne za plakat na stenata, to pone za tapet na desktopa (moje li:)???

Изгубен в празен кадър влизам. Престорено се усмихвам. Грозни цветове в красиви рамки. Празни светове в очите жадни
Престорено смисъл виждам. Къде се намирам? Заспивам или лудостта откривам?

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
n1x0n

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Юли 13, 2004 10:53 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз пък бих пипнал малко осветлението, така много са ти потънали сенките - грам детайл няма.
Колкото до разхвърлянето на предмети - най-доброто разхвърляне става като си ги подредиш внимателно, за да ти вържат композицията... :-)
iDesign-er

МнениеПуснато на: Вто Юли 13, 2004 12:09 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз чисто непрофесионално бих си я сложил на десктопа, но ако беше цветна.
Върнете се в началото
niki michailov
ники михайлов

Местожителство: varna

МнениеПуснато на: Вто Юли 13, 2004 1:31 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

iDesign-er написа:
Аз чисто непрофесионално бих си я сложил на десктопа, но ако беше цветна.

Бед Айдия.
На всеки втори клик щеше да посягаш към екрана, за да вземеш мишока.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
NOX

МнениеПуснато на: Вто Юли 13, 2004 1:38 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

mladejo Soulseller
ai siktir s taq poliuciq :)))))
NOX

МнениеПуснато на: Вто Юли 13, 2004 1:43 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

moq greshka - otasq se za virtuachild
virtualchild

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Вто Юли 13, 2004 2:13 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ai siktir s taq poliuciq :)))))

nox kakvo 6te reche tova
opitah da se izrazia poetichno..
Върнете се в началото
SoulSeller

Местожителство: Марс

МнениеПуснато на: Вто Юли 13, 2004 2:17 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

i az ne go razbrah tova ;/

Изгубен в празен кадър влизам. Престорено се усмихвам. Грозни цветове в красиви рамки. Празни светове в очите жадни
Престорено смисъл виждам. Къде се намирам? Заспивам или лудостта откривам?

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Дими

МнениеПуснато на: Вто Юли 13, 2004 11:24 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

n1x0n написа:
Аз пък бих пипнал малко осветлението, така много са ти потънали сенките - грам детайл няма.
Колкото до разхвърлянето на предмети - най-доброто разхвърляне става като си ги подредиш внимателно, за да ти вържат композицията... :-)

utre sutrinta 6te pravq vtori opit s po razli4na kompoziciq, no pak na tozi topic... a puk 6te bada polaskan ako nqkoi si q sloji na desktopa... utre 6te postna i po golqm razmer no NE cveten za6toto HI4 ne sedi dobre... nqma smisal...

to n1x0n: kak da "dobavq" detail??

mersi za komentarite ;)
KOBOLD

МнениеПуснато на: Сря Юли 14, 2004 8:39 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Добре! Бравос за идеята, интересна, балансирана композиция!
Имаш право - в цвят няма да стане добре, но защо не опиташ да пуснеш само текста в цвят.Така ще акцентираш върху него.Тогава ще можеш и повечко да си поиграеш със светлината (както ти предлага и n1xOn). Е-х, не чак да правиш блясъци и бликове. Но и аз смятам, че има нужда, от това да пипнеш малко в детайла: примерно отверката и молива са чисто черни(поне при мен е така) - изглеждат съвсем плоски!!Вкарай малко светлинка, за да се усети обема им.Може би също и при гайката, която е на преден план(леко да просвене вътре).Ще се създаде дълбочина, пространственост.Та дори и по др.tools, може да поработиш, ама с мярка така , че да не се разкъса цялостта на композицията.А-бе ти можеш и си знаеш как да го направиш!
Върнете се в началото
Drone

Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!

МнениеПуснато на: Сря Юли 14, 2004 4:09 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

KOBOLD, ya mi kazhi ti kakwo e balansirana kompozitsia?

Ne se zayazhdam, pitam prosto.

there ain't no way but the hard way
Върнете се в началото
n1x0n

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Юли 14, 2004 4:36 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Принципно като казвам че "в сенките няма детайл" означава че някаква част от обекта е силно недоекспонирана и не се виждат детайлите, текстурата и прочие неща, които правят обекта обемен.
Този момент /не винаги е проблем, понякога е търсен ефект/ се избягва чрез по-равномерно или добре балансирано осветление.
В композицията, която си снимал, ти липсва светлина откъм страната на молива, която да даде обем на нещата.
Колкото до композицията, аз лично не бих нарекъл тази "балансирана". Има сериозен конфликт между едрите детайли /инструментите/ и дребосъците - пирони, гайки и пр. Пробвай с нещо по-лаконично, според мен.
KOBOLD

МнениеПуснато на: Чет Юли 15, 2004 10:27 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Drone написа:
KOBOLD, ya mi kazhi ti kakwo e balansirana kompozitsia?

Ne se zayazhdam, pitam prosto.

Не мисля да си изнасяме лекции за видове композиции-динамична, статична, динамична със статични фигури или статична с динамични..., нито да цитирам теориите, които до гол. степен са в основата на съвременния дизайн и са поставени в Баухаус от П.Клее(Педагогическия му дневник) и Кандински.Е-х, и аз няма да се заяждам, не това е целта тук, а ако може с нещо да му бъдем полезни на човека!Та конкретно в случая намирам, че баланса е в петната(тъмни и светли), защото баланс се създава не само от разположението на предметите).Иначе сами по себе си те са елементарничко разположени(по един едър предмет от всяка страна, насочващи към средния 5-ти-(мишката).
Що се отнася до необходимостта от лаконизъм и аз мисля , че е по-добре да се следва такава посока.!!!
Върнете се в началото
KOBOLD

МнениеПуснато на: Чет Юли 15, 2004 10:30 am    Заглавие: Отговорете с цитат

n1x0n написа:
Принципно като казвам че "в сенките няма детайл" означава че някаква част от обекта е силно недоекспонирана и не се виждат детайлите, текстурата и прочие неща, които правят обекта обемен.
Този момент /не винаги е проблем, понякога е търсен ефект/ се избягва чрез по-равномерно или добре балансирано осветление.
В композицията, която си снимал, ти липсва светлина откъм страната на молива, която да даде обем на нещата.

Това и аз имах предвид!
Върнете се в началото
bile

Местожителство: dead city

МнениеПуснато на: Чет Юли 15, 2004 12:00 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

/offtopic
KOBOLD написа:
Не мисля да си изнасяме лекции за видове композиции-динамична, статична, динамична със статични фигури или статична с динамични..., нито да цитирам теориите, които до гол. степен са в основата на съвременния дизайн и са поставени в Баухаус от П.Клее(Педагогическия му дневник) и Кандински.Е-х, и аз няма да се заяждам, не това е целта тук, а ако може с нещо да му бъдем полезни на човека!Та конкретно в случая намирам, че баланса е в петната(тъмни и светли), защото баланс се създава не само от разположението на предметите).Иначе сами по себе си те са елементарничко разположени(по един едър предмет от всяка страна, насочващи към средния 5-ти-(мишката).
Що се отнася до необходимостта от лаконизъм и аз мисля , че е по-добре да се следва такава посока.!!!

Коболде, ти хубаво намираш това тук и онова там, но заедно с критикарстването, що не вземеш да пуснеш и нещо твое да видим, та да стане ясно от каква позиция ги ръсиш тези мнения?
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети