Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Дими

|
Пуснато на: Пон Юли 12, 2004 11:39 pm Заглавие: Back to Work [foto] |
|
|
 _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Пон Юли 12, 2004 11:43 pm Заглавие: |
|
|
Идейно е, харесва ми. Ако го имах на плакат щях да си го закача на стената :) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
virtualchild

|
Пуснато на: Пон Юли 12, 2004 11:59 pm Заглавие: |
|
|
nachi glei ko mi idva na akala:
tva tOOl go vigdam kato edna madama s golemi "ochi" i ponege mai se e sdushila s onzi golemia chep varhu koito sedi, i se e podulo i T-to i L-to ot sram!
inache kefi ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SoulSeller

|
Пуснато на: Вто Юли 13, 2004 10:25 am Заглавие: |
|
|
Da. Snimkata redva, no az vinagi sam bil protiv 'textcheta' v/u snimkite /; . Ne moje li da im izmislish nqkakvo drugo mqsto ;/. I s risk da stana nahalen ako ne za plakat na stenata, to pone za tapet na desktopa (moje li:)??? _________________
Изгубен в празен кадър влизам. Престорено се усмихвам. Грозни цветове в красиви рамки. Празни светове в очите жадни
Престорено смисъл виждам. Къде се намирам? Заспивам или лудостта откривам?
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Вто Юли 13, 2004 10:53 am Заглавие: |
|
|
Аз пък бих пипнал малко осветлението, така много са ти потънали сенките - грам детайл няма.
Колкото до разхвърлянето на предмети - най-доброто разхвърляне става като си ги подредиш внимателно, за да ти вържат композицията... :-) _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
iDesign-er
|
Пуснато на: Вто Юли 13, 2004 12:09 pm Заглавие: |
|
|
Аз чисто непрофесионално бих си я сложил на десктопа, но ако беше цветна. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
niki michailov ники михайлов

|
Пуснато на: Вто Юли 13, 2004 1:31 pm Заглавие: |
|
|
iDesign-er написа: | Аз чисто непрофесионално бих си я сложил на десктопа, но ако беше цветна. |
Бед Айдия.
На всеки втори клик щеше да посягаш към екрана, за да вземеш мишока. _________________ SHINEEEEEEEEEEEEE.......
днеска съм нежен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Вто Юли 13, 2004 1:38 pm Заглавие: |
|
|
mladejo Soulseller
ai siktir s taq poliuciq :))))) _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Вто Юли 13, 2004 1:43 pm Заглавие: |
|
|
moq greshka - otasq se za virtuachild _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
virtualchild

|
Пуснато на: Вто Юли 13, 2004 2:13 pm Заглавие: |
|
|
ai siktir s taq poliuciq :)))))
nox kakvo 6te reche tova
opitah da se izrazia poetichno.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SoulSeller

|
Пуснато на: Вто Юли 13, 2004 2:17 pm Заглавие: |
|
|
i az ne go razbrah tova ;/ _________________
Изгубен в празен кадър влизам. Престорено се усмихвам. Грозни цветове в красиви рамки. Празни светове в очите жадни
Престорено смисъл виждам. Къде се намирам? Заспивам или лудостта откривам?
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Вто Юли 13, 2004 11:24 pm Заглавие: |
|
|
n1x0n написа: | Аз пък бих пипнал малко осветлението, така много са ти потънали сенките - грам детайл няма.
Колкото до разхвърлянето на предмети - най-доброто разхвърляне става като си ги подредиш внимателно, за да ти вържат композицията... :-) |
utre sutrinta 6te pravq vtori opit s po razli4na kompoziciq, no pak na tozi topic... a puk 6te bada polaskan ako nqkoi si q sloji na desktopa... utre 6te postna i po golqm razmer no NE cveten za6toto HI4 ne sedi dobre... nqma smisal...
to n1x0n: kak da "dobavq" detail??
mersi za komentarite ;) _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
KOBOLD
|
Пуснато на: Сря Юли 14, 2004 8:39 am Заглавие: |
|
|
Добре! Бравос за идеята, интересна, балансирана композиция!
Имаш право - в цвят няма да стане добре, но защо не опиташ да пуснеш само текста в цвят.Така ще акцентираш върху него.Тогава ще можеш и повечко да си поиграеш със светлината (както ти предлага и n1xOn). Е-х, не чак да правиш блясъци и бликове. Но и аз смятам, че има нужда, от това да пипнеш малко в детайла: примерно отверката и молива са чисто черни(поне при мен е така) - изглеждат съвсем плоски!!Вкарай малко светлинка, за да се усети обема им.Може би също и при гайката, която е на преден план(леко да просвене вътре).Ще се създаде дълбочина, пространственост.Та дори и по др.tools, може да поработиш, ама с мярка така , че да не се разкъса цялостта на композицията.А-бе ти можеш и си знаеш как да го направиш! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Сря Юли 14, 2004 4:09 pm Заглавие: |
|
|
KOBOLD, ya mi kazhi ti kakwo e balansirana kompozitsia?
Ne se zayazhdam, pitam prosto. _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Сря Юли 14, 2004 4:36 pm Заглавие: |
|
|
Принципно като казвам че "в сенките няма детайл" означава че някаква част от обекта е силно недоекспонирана и не се виждат детайлите, текстурата и прочие неща, които правят обекта обемен.
Този момент /не винаги е проблем, понякога е търсен ефект/ се избягва чрез по-равномерно или добре балансирано осветление.
В композицията, която си снимал, ти липсва светлина откъм страната на молива, която да даде обем на нещата.
Колкото до композицията, аз лично не бих нарекъл тази "балансирана". Има сериозен конфликт между едрите детайли /инструментите/ и дребосъците - пирони, гайки и пр. Пробвай с нещо по-лаконично, според мен. _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
KOBOLD
|
Пуснато на: Чет Юли 15, 2004 10:27 am Заглавие: |
|
|
Drone написа: | KOBOLD, ya mi kazhi ti kakwo e balansirana kompozitsia?
Ne se zayazhdam, pitam prosto. |
Не мисля да си изнасяме лекции за видове композиции-динамична, статична, динамична със статични фигури или статична с динамични..., нито да цитирам теориите, които до гол. степен са в основата на съвременния дизайн и са поставени в Баухаус от П.Клее(Педагогическия му дневник) и Кандински.Е-х, и аз няма да се заяждам, не това е целта тук, а ако може с нещо да му бъдем полезни на човека!Та конкретно в случая намирам, че баланса е в петната(тъмни и светли), защото баланс се създава не само от разположението на предметите).Иначе сами по себе си те са елементарничко разположени(по един едър предмет от всяка страна, насочващи към средния 5-ти-(мишката).
Що се отнася до необходимостта от лаконизъм и аз мисля , че е по-добре да се следва такава посока.!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
KOBOLD
|
Пуснато на: Чет Юли 15, 2004 10:30 am Заглавие: |
|
|
n1x0n написа: | Принципно като казвам че "в сенките няма детайл" означава че някаква част от обекта е силно недоекспонирана и не се виждат детайлите, текстурата и прочие неща, които правят обекта обемен.
Този момент /не винаги е проблем, понякога е търсен ефект/ се избягва чрез по-равномерно или добре балансирано осветление.
В композицията, която си снимал, ти липсва светлина откъм страната на молива, която да даде обем на нещата.
|
Това и аз имах предвид! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Чет Юли 15, 2004 12:00 pm Заглавие: |
|
|
/offtopic
KOBOLD написа: | Не мисля да си изнасяме лекции за видове композиции-динамична, статична, динамична със статични фигури или статична с динамични..., нито да цитирам теориите, които до гол. степен са в основата на съвременния дизайн и са поставени в Баухаус от П.Клее(Педагогическия му дневник) и Кандински.Е-х, и аз няма да се заяждам, не това е целта тук, а ако може с нещо да му бъдем полезни на човека!Та конкретно в случая намирам, че баланса е в петната(тъмни и светли), защото баланс се създава не само от разположението на предметите).Иначе сами по себе си те са елементарничко разположени(по един едър предмет от всяка страна, насочващи към средния 5-ти-(мишката).
Що се отнася до необходимостта от лаконизъм и аз мисля , че е по-добре да се следва такава посока.!!! |
Коболде, ти хубаво намираш това тук и онова там, но заедно с критикарстването, що не вземеш да пуснеш и нещо твое да видим, та да стане ясно от каква позиция ги ръсиш тези мнения? _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|