Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Съб Юли 24, 2004 11:42 pm Заглавие: До всички и най-вече капитана :) |
|
|
Преди известно време в една друга тема бях казал това:
Цитат: | капитане :)
имам навика да се дуелирам наживо :) |
в отговор днес получих това ПМ :
kapitana написа: | duel kazvash
izbirai orujieto, miastoto i vremeto
:::::::::)))))))))))))))
shto si sam tuka bre lamer :)P |
и тъй като смятам че ттези неща трябва да се правят на открито реших вместо да отговарям със друго съобщение, да пусна тази тема :).
Капитане :) това твоето е еквивалента на хвърлена ръкавица :).
Оръжието е сабя , правилата са до първа кръв, мястото е някъде близо до пирогов (защото все пак не искам да те накълцвам за постоянно), за времето не ми пука стига да не вали :).
Сега за проблемите :) . Не е лошо да измислим от някъде оръжие защото това е проблем в наши дни , също така трябва и медицинско лице както и секунданти - а и трябва да не ни арестуват все пак :) - по-далече от зорките очи на закона трябва да е мястото :).
Поклон на всички останали ... _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Съб Юли 24, 2004 11:50 pm Заглавие: |
|
|
Ех, млади ми Д'Артанян, толкова ли тежко прие отказа на Дьо Тревил? При гвардейците също не е зле! Не проливаи невинна кръв... _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Съб Юли 24, 2004 11:53 pm Заглавие: |
|
|
NOX написа: | Ех, млади ми Д'Артанян, толкова ли тежко прие отказа на Дьо Тревил? При гвардейците също не е зле! Не проливаи невинна кръв... |
е нокс , аз не държа да го кълцам :) но след като ме предизвиква .... _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Съб Юли 24, 2004 11:57 pm Заглавие: |
|
|
chovek da nqma internet 1 den i tuka stavat kakvi li ne raboti:)))
e ako ne namerite sabii moje i s nojove primerno....?!?! :))) ma kapitana moje da e opasen - se pak e kapitan...
... _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Нед Юли 25, 2004 12:00 am Заглавие: |
|
|
Виртуален дуел е най-якото....ама то няма нужда от него защото то мисля е явно на всички каква е работата... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Нед Юли 25, 2004 12:02 am Заглавие: |
|
|
sebastianz55 написа: | защото то мисля е явно на всички каква е работата... |
ми аз не знам явно :)...
cold , капитана може да е капитан , аз пък съм тренирал фехтовка , сигурно нещата се балансират , знам ли :) . _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
Пуснато на: Нед Юли 25, 2004 12:05 am Заглавие: |
|
|
не знам, аз се интересувам само ако калибъра е над 100мм ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Нед Юли 25, 2004 12:06 am Заглавие: |
|
|
ConcreteDonkey написа: | sebastianz55 написа: | защото то мисля е явно на всички каква е работата... |
ми аз не знам явно :)...
|
Човек отива и вижда неговите мнения а после отива и гледа твоите...изводите оставам на вас.
Фехтовка, бравос! Много интересно е, още дори като си го помислиш. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ender
|
Пуснато на: Нед Юли 25, 2004 11:45 am Заглавие: |
|
|
Може и дуел чрез картинки :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Нед Юли 25, 2004 12:06 pm Заглавие: |
|
|
sebastianz55 написа: |
ми беше мноог отдавна, а и никога не ме е бивало особенно :) _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juana

|
Пуснато на: Нед Юли 25, 2004 12:22 pm Заглавие: |
|
|
ConcreteDonkey написа: | sebastianz55 написа: |
ми беше мноог отдавна, а и никога не ме е бивало особенно :) |
След като пускаш тая тема, малко тъпо ми се струва да кажеш, че не те бива във фехтовката :)))) Кво ще си помисли капитана(-ът)?? Че заплахата ти нищо не струва ;)) _________________ ... Днес изпитах мноо лошото чувсту докато заклиучвах вратата имах лошото чувству че зад мен има роуг в стелт... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Tuchi

|
Пуснато на: Нед Юли 25, 2004 12:48 pm Заглавие: |
|
|
Ходете в клуб по фехтовка - там и щпаги и шлемове ще ви дадат. Ако ли пък не... Винаги мога да ви заведа до националната зала по бокс в Дианабад и да си "нарисувате" лицата с маджента и циан:))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Нед Юли 25, 2004 2:12 pm Заглавие: |
|
|
Juana написа: | ConcreteDonkey написа: | sebastianz55 написа: |
ми беше мноог отдавна, а и никога не ме е бивало особенно :) |
След като пускаш тая тема, малко тъпо ми се струва да кажеш, че не те бива във фехтовката :)))) Кво ще си помисли капитана(-ът)?? Че заплахата ти нищо не струва ;)) |
шътт да не се уплаши бе ;))) _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|